- Konular
- 430
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Sis, ormanı ele geçirmiş durumda. Ölüm sessizliği ortamı geriyor. Ağaçlar dahi tepkisiz. Doğada yolunda gitmeyen bir durum var. İnsanlık, tarih boyunca doğaya meydan okumuş fakat sonunda kaybetmiştir. Nerede duracağını bilemez insanlar. Her zaman daha fazlasını elde etmek için savaşırlar. O sessizlik, başarısızlık sonrası yaşanan hayal kırıklığından doğmuştur.
Kanat sesleri ve bir hışırtı. O uğursuz, ölümün ve karanlığın simgesi lanet kuşun hırıltısı ormana yayıldı. Düşünceli gözüküyordu. Belki de bir planın peşindeydi. Ölüm ve yaşamın arasındaki o sırrı aydınlatan kuş, başarı ile başarısızlığın bilgeliği ile yaşıyordu.
Kameralar hafifçe aşağı indiğinde bir ağacın dibinde oturan kuzgun karası saçları ile Priscilla Kelly idi. Yüzünde sıfır ifade. Karanlığın içinden konuşuyordu sanki.
Priscilla Kelly: Başarı mı, başarısızlık mı? Dün gece orada yaşananlar kibrin sonucuydu. Doğru zamanı beklemek yerine şovun adamı olma hırsına yenik düşen bir tanrının gecesiydi. Ne yazık ki savaş böyle son bulmayacak. Izdırap, acı ve keder yeniden hayat buldu. PGW için kabus geceleri yeniden başladı. Spor salonundaki bir aptalın ruhu yeniden karanlığa teslim oldu. Başarı kaslarda değil, akılda saklıdır. Zavallı insanlar her zaman kas gücünü önemser. Aklın olmadığı her adımda düşüşe mahkumdur faniler. STG daha güçlü olacak. Kara Kitap için beslenmeye ihtiyacı var. Aceleci ve amatörce davrandı. Gücünün nereden geldiğini hatırlaması için zamana ihtiyacı olacak anlaşılan. Kara Kitap aç. Onun için kurbanlar bulmamız gerek. Şişkin bir kurban listesi ile göz göze geliyorum şu anda. Ormanın sessizliğinde düşündüğüm her fani, bir kurban gibi duruyor aklımda. Hepsi zayıf ve kurban edilmeyi bekleyen zavallı hasatlar. Karanlık Çağ çok yakında yeniden başlayacak ve Kara Kitap, o fani dünyanızı hükmedecek.
Priscilla Kelly sözlerini bitirdikten sonra kamerada bozulmalar başlıyor. Sesler boğuklaşıyor, görüntüler çatırdıyor. Hemen arkasından ekrana bir video geliyor
Video sonlandıktan sonra bir orman evindeyiz. Her şey ahşaptan ve doğanın izlerini taşıyor. İçinde çarpık ve uğursuz bir atmosfer var. O sırada bir ayna görüyoruz. Özenle yerleştirilmiş fakat bir bozukluk var. Işıklar sönüyor!
Ve Dark STG! Yüzünde öfkeli bir ifade var.
Dark STG: Siz aptal faniler! Dark STG'nin kaybettiğini mi sanıyorsunuz? Karanlık kaybetmez! Işığınız yandığı sürece karanlığın her daim bir anlamı olacak. Karanlıkla birlikte gelir Izdırap Tanrısı. Gelir ve hayatlarınıza acı sokar. Acı sokar ki hayatlarınız mahvolsun. Hayatlarınızı mahveder ki insanoğlu umutsuzluğa kapılsın. Umutsuzluğu sever ki gözünüzdeki yaşam umudu sönsün. Umudu yok eder ki faniler zayıf ve kırılgan olsun! İnsanlar çift karakterli ve onursuzdur. Bu dünya, bir yalan üzerine kurulu. Dinler, imparatorluklar, krallıklar hepsi birer yalanla inşa edilmiş ve yalanla büyümüş fani yapımı soytarılıktır. Fanilerden nefret ediyorum çünkü yalanla beslenirler. Sizler onursuz varlıklarsınız. Hepiniz birer kurban ve vasıfsız varlıklarsınız benim gözümde. Buraya çıkıp Wyatt'a laf sallamamı bekliyordunuz, değil mi? Hayır, bunu yapmayacağım. Hedefimi o kadar küçültmeyeceğim. Yeniden döndüm çünkü artık hedefim küçük köylüler değil, tüm insanlık! Tüm insanlığı yok etmek istiyorum. Karanlığın köleleri olacak ve yitip gideceksiniz. Faniler sınırlı yaşamlarını birbirlerine gösteriş yapmak, saldırmak ve efendilerine itaat etmekle sınırlandırıyor. Ben, bundan çok daha fazlasıyım. Tüm bunların kökünü kazıyacak, sahtekar ırkın sonunu getirecek olanım. Kara Kitap, bu evreni temizleyecek. Dark STG, bu evrenin hükümdarı olacak. İnsanlığın zamanı çoktan doldu. Kirlettikler, yok ettikleri bu evreni karanlık sahiplenecek. Doğayı yenemezsiniz. Ben bir doğal afetim ve durmayacağım. Zor ve acı dolu günler kapınızı tıklatıyor. Fani yaşamlarınız, kısıtlı zamana kısılmış o zavallı hayatlarınız son bulacak. Her biriniz acı çekene kadar durmayacağım. Ben, evrenin ihtiyaç duyduğu kötülüğüm. Bana kötü diyenler, asıl kötü olanlardır doğanın hükmünde. Mahvettiğiniz evreni kurtaran benim. Karanlığın o saf ve gerçek şefkati, evreninizi ele geçirmeye hazır. Şimdi, bana yeni kurbanlar getirin. Getirin ki sonun başlangıcı başlasın. Zavallılar... Kaçın ya da saklanın... Izdırap Tanrısı kapınızdaysa son gelmiş demektir. Şimdi... Yeniden başlama zamanı.
Dark STG'nin elinde Kara Kitap var!
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG