- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
Prestige Grand Wrestling'in "milli nefreti" Dominik Mysterio girişte beliriyor. Girişte görünür görünmez ceketinin düğmelerini açıyor ve üst üste beline bağladığı şampiyonluk kemerleri görücüye çıkıyor. Dominik eliyle Tag Team kemerlerinin üstünü sildikten sonra "Perry'ninki çok bakımsız kaldı" diyerek seyircilere sesleniyor. Bu lafının üstüne seyircilerin ona karşı tepkileri büyüyor. Kendisi ise bu tepkileri bir nebze bile olsun umursamadan ringin yolunu tutuyor. Ringe girdikten sonra görevliden mikrofonu kapıyor ve World Heavyweight Championship'i belinden söküp omuzuna atıyor. Bir süre alaycı bir gülüşle seyircilere baktıktan sonra konuşmasına başlıyor.
Dirty Dom: Uh, anlaşılan konuşmamı bölmeye tenezzül edecek pek de biri kalmadı. Que bien, pues esto es un poco extraño (Güzel, çünkü bu durum çok garip). Kendini görünmez sanan ihtiyardan bahsetmiyorum. Arkadan bir yerlerden fırlayacak balon ve verdulería (manav) ikilisine alışmışım sanırım. Gerçi onların da daha fazla günahını almamam lazım. Şirketin patronu bile koltuğundan kalkıp benimle uğraşacak kıvama geldiyse bücürlerde suç aramak hata olur. Onlar da eminim bunun tadını çıkarıyorlardır. Güzel hissettiriyor değil mi çocuklar? Şirketin başındaki adamın desteğini arkada hissetmenin verdiği o güç zehirlenmesini çok iyi bilirim. Hatta yanılmıyorsam sizle aramızı limoni yapan şey de bu mevzuydu. Kaderin cilvesine bak... Sizi gidi iki yüzlü piçler. Nasıl da hoşunuza gidiyor ama... Bu kadar korunup kollanmaya ihtiyacınız olduğunu bilmiyordum. Eğer bilseydim belki zamanı geri alıp bazı şeyleri değiştirirdim. Carlito'yu yalnız bırakmazdım veya JD hayatının en zor günlerini geçerken onu başımdan savmazdım. Değiştireceğim şeyler olurdu-
Dominik bir süre üzgün bir şekilde bakışlarını ring zeminine çeviriyor- fakat kendini tutamadığı için bu taklidi devam ettiremiyor.
Dirty Dom: Size ne yaptıysam daha beterini yapardım cabrones.
Arenadaki yuhalamalar yoğunlaşırken Dom gülüyor.
Dirty Dom: Hey, hey... Belki de Finn'in halen beni gördüğünde kuduz bir köpek gibi kudurmasının nedeni de budur. Çünkü Carlito'nun aksine o gerçeği biliyor. İkinize de en başından beri bir gram değer vermediğimin farkında. En başa dönsem, size acımak yerine acınızı sonlandırıp Belize tatili hediye edeceğimi biliyor. Buraya birlikte ayak bastığımız günlerde bile hepinizin beynini topladığımda benimkine denk olmadığının farkındaydım. Fakat doğru yerde, doğru zamanda olmak diye bir şey vardır... Maalesef siz de bu şirkete geri dönüş ve yükseliş basamağımdan fazlası olamadınız. Keşke size acıyabilsem ancak bu histen bile mahrumum. Size baktığımda mahrum olmadığım tek bir his var, o da tiksinti. Carlito'nun o iğrenç sesini her duyduğumda, Finn'in ağzının suyu akarak omuzumdaki World Heavyweight Championship'e her bakışında bu hissi iliklerime kadar hissediyorum. Çünkü zavallı Finn, bir gerçeğin daha farkında. Omuzumdaki World Heavyweight Championship'e dokunamayacak kadar mid, paslı bir güreşçi parçası olduğunun farkında... Boşver Finn, sen en iyisi geçen sene yaptığını sandığın 'fedakar bir ağabey' gibi davranmaya devam et. Ben de bu sırada yapmam gerekeni yapayım, tıpkı geçen sene yaptığım gibi senin hayalini kurduğun şeylerin sahibi olayım. Kankanla, o bir boka yaramayan kafalarınızı bununla uyuşturun putas. Başarısızlıklarının arkasına saklanan iki koca adamdan daha iğrenç ne olabilir ki dünyada? Hiçbir ş- Bir dakika... Tabii ya. Bir şey olabilir... Görünmez adam. Ya da Slammy Awards'da onun Wikipedia sayfasına eklediğim yeni unvanıyla: Taçsız Prens.
Dom'un yüzüne küçümseyici bir ifade geldiğini görüyoruz. Sonrasında ciddi bir şekilde devam ediyor.
Dirty Dom: The Rock'ın desteğini hissetmek sende de rahatlatıcı bir etki bırakmış olsa gerek John... Çünkü onu dışarda bıraktığımız denklemde bana karşı ikide sıfırsın. İlkinde senin prenslik bekaretini elinden aldım ve ikincisinde... Senin karşında olmamama rağmen bile mağlup olmana neden oldum. Tüm bunları küçümsediğin o çocuk yaptı. Bray Wyatt'dan çekinerek işini garantiye almak istediğin o çocuk... Seni kevaşesi yaptı.
Artan yuhalamaları dinlerken bir süre soluklanıyor.
Dirty Dom: Bir ve iki... Üçüncü seferde de bundan başka bir sonuç olmayacak. Kendinden çok emin olduğun o merdiven maçı benim oyun alanım amigo. Çünkü geçtiğimiz sene, Money in the Bank 2025'de o merdivenler sayesinde küllerimden doğdum. Bu şirketin görüp görebileceği en iyi Mr. Money in the Bank oldum ve bunu klişe bir serüvenle başarmadım John... Hayır, bunu yapmadım. Kariyerimi bitirecek büyüklükte bir sakatlıkla boğuşurken, en yakın arkadaşımın sinsiliği yüzünden o çantayı kaybedip geri kazanarak bunu başardım. O çantayı tutan en iyi adamdım çünkü defalarca kez başarısız olmuşken bunu görmezden geldim, ayağa kalktım ve günün sonunda kazanan olduğumu kanıtladım. Anlayacağın, ben senin "asla pes etmeyen" ideolojinin vücut bulmuş haliyim. İnsanlara toz pembe sattığın ideolojinin, hayatın acı gerçekleriyle tanışmış versiyonuyum. İşte bu yüzden bana karşı şansın hiç olmadı, sıradaki karşılaşmamızda da olmayacak. Şimdiden 23 yıllık felsefenin sona erişine kendini hazırla John, çünkü Money in the Bank benim mabedim ve senin bu kemerle isminin anılacağı son şov.
Dom, son cümleyi söyledikten sonra kendinden emin bir şekilde kameraya bakıyor. Bu sırada seyircilerin, Money in the Bank'i duyar duymaz tezahüratlara başladıklarını duyuyoruz.
SAMI IS COMIN' FOR YOU
SAMI IS COMIN' FOR YOU
SAMI IS COMIN' FOR YOU
Dirty Dom: Ona halen inanıyorsunuz ha? Üstelik sadece çantayı almasına değil, onu alıp bir de benim üstümde bozduracağına... Bu... Bu gerçekten komik. Siz bu iki aşamadan oluşan hayale inanırken ben onun yukardaki çantayı tutmaya bile yaklaşamayacağını biliyorum. Buna bahse bile girerim. Çünkü Sami gibi adamlar, haftalardır uğraştığım bu çöp tenekelerinden pek de farklı değiller. Gecenin başında sizlere hayal satarlar ve gecenin sonunda başarısızlıklarına kılıf bulup benim gibi adamları suçlarlar. BAŞARILI ADAMLARI...
Homurdanmalar zirve yapıyor.
Dirty Dom: İsmini haykırdığınız adamın en büyük başarısı ne? SummerSlam 2025'de omuzumdaki duran bu kemeri, birkaç saniyeliğine kazanabilmiş gibi hissetmesi mi? Emin olun ki ben olmasaydım da o birkaç saniye, birkaç günden fazlası olmazdı. Umarım bunun farkındasınızdır tontos. Kazanmasını istediğiniz ve adını haykırdığınız kahramanlarınızın isimleri uzun zamandır değişip duruyor... Kazanmamasını umduğunuz o adamın ismi ise halen aynı- ve bu adam her seferinde hayallerinizi, sizi ve kahramanlarınızı kucağa alıp duruyor.
Yuhalamalar iyice artıyor.
Dirty Dom: O yüzden bir kere olsun papito'yu dinleyin ve günün sonunda kan ter içinde kalmayın. Bu sefer büyük oynadığınızın farkındayım. Finn, Carlito, John, Sami... Kendi kafanızda Money in the Bank için bir Avengers topluyorsunuz fakat benim bu hikayenin DOOM'u olduğumu unutuyorsunuz -hijos de puta! BEN BÖLÜM SONU CANAVARIYIM. PGW TARİHİNİN EN İYİ MR. MONEY IN THE BANK'İYİM! ÇANTASINA EL KOYULMASINA RAĞMEN HER ŞEYİNİ RİSKE ATIP ONU GERİ ALABİLEN TEK ÇANTA SAHİBİYİM! JACK PERRY'NİN TARİHİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU SALTANATINI, ONUN GÖZÜNE BAKA BAKA BİTİREN VE ONU ŞİRKETTEN YOLLAYACAK KADAR TAŞAKLI OLAN TEK ADAMIM! BU ŞİRKETİN TARİHİNDE İLK DEFA PRINCE OF PGW KARŞISINDA GALİBİYET ALAN TEK ŞAMPİYONUM! EVET- EVET, BEN PRENSİNİZ CENA'NIN TACINI SİKİNE SÜRÜP ÇÖPE ATAN ADAMIN TA KENDİSİYİM. BU ŞİRKETİN WORLD HEAVYWEIGHT ŞAMPİYONUYUM VE BELİMDEKİ TAG TEAM KEMERLERİYLE BİRLİKTE BU UNVANI TEK BAŞINA TAŞIYAN İLK GÜREŞÇİYİM. BEN BU ŞİRKETİN TANRISIYIM PİÇ KURULARI VE BEN HEPİNİZE MONEY IN THE BANK 2026'NIN SPOILER'INI GEÇEN SENE VERDİM... HEM DE SİKE SİKE!
Dirty Dom: Deja vu, perras.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dirty Dom