- Konular
- 430
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
IĞĞĞHHHHHH! AĞĞĞHHHHH! HIAĞĞAĞĞĞĞHHH!
Gibki: Şimdi daha iyiyim adamım! Ahhh. Kaslarım göğe yükseldi resmen. Kendimi kusursuz hissediyorum dostum. Bu sporu yaptıkça yenilmezlere katılacak kadar güçleniyorum. Hey, Thor! Çekicini al da karşıma çık bakalım. Seni çıplak ellerle döverim. Jersey Muscle Jock istediği herkesle kapışıp yere serebilir. Ah, şu kusursuz bedene bak. Money in the Bank gecesi için özel olarak tasarlanmış gibi. Para dolu çantanın sahibi olacağından emin bir şekilde bekliyor. 2025'e dönüp baktığımda hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece birkaç ay var. Sadece kaslarımın mükemmelliğini hatırlıyorum. Rakiplerimi tek tek analiz ederken bir yandan da kaldırıyorum. Bunları herkes kaldıramaz adamım. Gibki bir makine! Kim ki karşıma çıkıp bana meydan okuyacak, belasını bulur.
Gibki bir tur daha kaldırıyor.
Gibki: Ohhh adamım. Güç işte burada. O şampiyonunuza bu ağırlıkları verin bakalım. İkisi de altında ezilir! Olay kaldırmak değil, nasıl kaldıracağını bilmek. Ben kaldırma işlerinde ustayım dostum. Yıllardır kaldırıp indiriyorum. Ağırlık fark etmeksizin benim kollarımda bir yaprak kadar hafif olurlar. Şimdi ise sırada çanta var. Çanta sadece bir aracı. Değersiz bir tehdit unsuru. Korkakların arkasına saklandığı bir araç. Steve Gibki saklanmaz adamım! Çantam elimde her şovda tehditler savuracağım. Ben durdurulamaz gücüm dostum. Şu kaslara bir baksanıza. Hanginizde bendeki vücut var? Saklanmayın, çıkın deliklerinizden. Olduğum yer belli. Benim evim burası. Burada doğdum ben. Bu işletmenin başına geçtiğimde ise bir lider nasıl olur onun dersini verdim. Şimdi ise şu güreş şirketinizdeki şampiyonlara bakıyorum.
Gibki kahkaha atıyor.
Gibki: Zayıfsınız adamım. Jersey Muscle Jock karşısında zayıf varlıklarsınız. Bu sporun yıllardır içindeyim ve spora yeni başlamış birçok genç gördüm. Hiçbiri sizin kadar korkak değildi. Gözlerinde o ateşi görebiliyordum. Gelişme hırsı! Bray Wyatt denilen yarım şampiyonda bu yok! Gözlerinde sadece kaos görüyorum, gelişim değil. Gelişmekten korkan, geleceğini kaybeder. Wyatt senin zamanın çoktan doldu. Kaybetmen gereken kemeri hala taşıyorsun. Öyle ya da böyle. Çantayı aldığım vakit kemer hala sende olacak mı? Sanmıyorum. Alevin sönüyor, gücün tükeniyor. Kaçıp gideceksin. Köyünde aptal hayatını yaşayacaksın. Sen bu spot ışıklarına ait değilsin köylü. Sen, samanlıklara aitsin. Seni oraya gömüp atacağım. Gelelim sana Dom Dom. Bir korkak gibi aylarca çantanın arkasına saklandın. Cesaretin yoktu. Son umut dostunu sattın. Sen güvenilmez bir gevşeksin adamım! Gibki, gervşekleri sevmez. Sen bir sporcu değil, şaklabansın. Şaklabanları sirklerine yollamayı severim. Yeriniz ring değil. Hiçbiriniz bu lanet ringe ait değilsiniz. Kusurlarınızdan bir bütün yaratıp zavallıların beynini yıkadınız. Artık Gibki burada ve savaşa hazır. Önce çanta, sonra ana kemer. Makineyi durduramazsınız. Hepinizi spot ışıklarının altında ringe gömeceğim ve hiçbir şey olmamış gibi salonuma dönüp ağırlık kaldırmaya döneceğim. Bu bir rutin adamım. Güç, benim gibilere aittir. Jersey Muscle Jock arenada bebeğim. Kıçınızı kollayın. Her an tekme yiyebilirsiniz.
HUAĞĞĞĞĞĞĞĞ! Gibki ağırlık kaldırmaya dönerken kameralar son kez onun ihtişamlı kaslarını çekiyor ve kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG