RPG por qué

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

Aylar sonra bir şarkı duyuluyor... Uzun zamandır duymadığımız bir şarkı bu. Dominik Mysterio için çok şey ifade eden bu şarkı, bir sürenin ardından yerini kendi şarkısına bırakıyor.

Dominik-Mysterio-AAA.jpeg
dominik-mysterio-696x373.jpg

MR. MONEY IN THE BANK
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

Dominik-Mysterio-AAA-1.jpeg

O ise en sonunda, yuhalamaların ve küfürlerin arasında girişte beliriyor. Bir omuzunda World Heavyweight Championship, diğer omuzunda ise Tag Team kemerleri var. Hiçbir şeyi aldırmadan ringin yolunu tutuyor ve ringe girdiği gibi kameraya kemerlerini gösteriyor. Böylece yuhalamalar iyice zıvanadan çıkıyor. Dom ise World Heavyweight Championship'i omuzuna atarken Tag Team kemerlerini beline bağlıyor. Sonrasında görevliden mikrofon alıyor ve konuşmasına başlıyor.

Dominik-Mysterio-AAA.jpeg

Dirty Dom: İstediğiniz kadar yuhalayın. Sizi susturmayacağım. Doğrusu böylesine konuşmanızın hoşuma bile gittiğini inkar etmeyeceğim. Onca küfürün arasında "neden?" diye sorup duruyorsunuz, bu sorunun benim için ne kadar önemli olduğunun farkında bile değilken... Çünkü bu masalın başından beri kendime sorduğum soru buydu. Neden bu sikik herif benim için bu kadar farklıydı? Birbirimizi mikrofonda haşladığımız, çanta ve kemerlerle korkuttuğumuz o ilk zamanlarda bile bu geçerliydi. Tüm o sataşmaların, tüm o çatışmaların arasında çarpık-küçük bir bağ vardı. Aynı yörüngedeki ikiz yıldızlar gibi, birbirinin etrafında dönen iki adam... Ama her takımyıldızda bir yıldız daha parlak parlar, diğeri ise onun etrafındaki boşluğu doldurur. Anlaşılan Jack için ben sadece o boşluğu doldurmaktan sorumluydum. Bunda iyi olduğumu düşünürdüm, anlaşılan değilmişim. Tüm Mayhem'in akbabalar gibi leşime yaklaştığı o gün orada olmasından bunu anlayabiliyorum... Tereddüt bile etmemişti, beni yere indirdikten sonra bir gram üzüntü bile duymamıştı. Tek bir hareketiyle aramızdaki bu garip rekabeti sıradanlaştırmıştı ve ben... (sesi titriyor) Ben bunun arkasında yatanı hiç anlamadım. Bu yüzden bağırdım, "neden?"... Cevapsız bırakmanın yanında bana işlevsiz bir boyun ve ağrılı parmaklardan başka bir şey bırakmadı. 3 koca ay bununla yaşamaya çalıştım. Fizik tedavilerle geçen 3 koca ay. Boynum çığlıklar atarken tavana bakmaktan başka bir şansımın kalmadığı, masada içi kurşunla dolu ama kullanılmaz haldeki bir silahtan farksız briefcase ile geçen 3 koca ay. Liv (gülüyor) kendisine faydası olmayan bir adamı iyileştirmek için çok çabaladı. Onu uzaklaştırdım ç-çünkü bu ızdırabın ortağı olmayı hak etmiyordu. Her geçen hafta ismimin PGW'da daha silik bir hale gelişini izlemeyi hak etmiyordu. Çünkü artık televizyonda "Dominik ve Jack'in atışmaları" yoktu. Jack için "sırada kimin" olduğu vardı. Başarmıştı. Bromance'i kendi elleriyle tek adamlık bir şova çevirdi ve ilk perdede "boşluğunu dolduran karakteri" sildi. Ve ben... Yeniden doğduğumda ilk olarak onu yaşama döndürdüm ve onun kanserini koparıp attım. CM Punk'ı kendim için değil, Jack için hançerledim. Onun ağzından bir özür duymak için değil... Sadece "neden?" yaptığını öğrenmek için. (gülüyor) Fakat o bunun yerine sarılmayı tercih etti. Her şeyi bir sarılma ile kapatmak istedi ve... Hammerstein Ballroom'da ona son defa sarıldığımda ilk defa bir bağımız olduğunu hissettim. Gözünde, geçmişin pişmanlığını gördüm Jack. Kariyerimi sanki kiralık arabanmış gibi yönettin ve sonra beni enkazınla baş başa bıraktın ama.... ama o gece bunun farkındaydın. Fakat yine konuşan tek şey gözlerindi, tıpkı 10 ay önce olduğu gibi. Bana bir neden vermeni bekledim piç kurusu. Seni öldürmemem için bir neden... Ama bunu yapmadın. Sen-

01-double-champ-dominik-mysterio-aaa-2025-13.jpg

Dirty Dom: SEN İSE BANA BİNLERCE NEDEN VERDİN OROSPU ÇOCUĞU. EĞER BRAY WYATT ORADA FELÇLİ OLSAYDI BİLE O ÇANTAYI SENİN KAFANA GEÇİRİRDİM. BUNU YİNE HAMMERSTEIN'DA, YİNE O ANDA YAPARDIM. TEKRAR, TEKRAR, TEKRAR... O SİKİK YÜZÜN KANDAN GÖZÜKMEYENE KADAR TEKRAR... AMA SEN BUNU YAPAMAZDIN DEĞİL Mİ JACK? ÇÜNKÜ SEN BU DEĞİLSİN. EVET, EVET- BU SENİN HAMURUNDA YOK. HERKES BUNUN FARKINDA... (seyircileri gösteriyor) AYLARDIR- SİKİK GÜREŞ FORUMLARINDA, BAŞKA BİR EVRENDE ÇANTA SENDE OLSAYDI BENİ İLK DAKİKADAN SATIP CASH-IN YAPACAĞINI SÖYLEYİP DURUYORLARDI... BUNU HER DUYDUĞUNDA İÇTEN İÇE GÜLÜYORDUN AMA DURUMUN NE KADAR DA TRAJİK OLDUĞUNUN FARKINDA BİLE DEĞİLDİN. ÇÜNKÜ ONCA GEÇEN ZAMANIN ARDINDAN SENİ BİRAZ OLSUN TANIYORSAM, BU HAYATTAKİ EN BÜYÜK PROBLEMİNİN DUYGULARININ BÜYÜMESİNE İZİN VERMEMEK OLDUĞUNU BİLİYORUM. ONLARDAN KAÇMAK OLDUĞUNU BİLİYORUM! ÇÜNKÜ BU ÇANTA EĞER SENDE OLSAYDI, TIPKI AYLAR ÖNCE BOYNUMU ELİME VERDİĞİN GİBİ HIZLI VE DUYGUSUZ BİR ŞEKİLDE ONU ÜSTÜMDE BOZDURURDUN. BELKİ ÇANTAYI KAZANDIĞIN GECE, BELKİ ERTESİ ŞOV... DUYGULARININ BÜYÜMESİNDEN KAÇARDIN. AMA BEN... SENDEN KAÇMADIM. UH, BEN BEKLEDİM JACK.. BEKLEDİM... SENİ HARCAMAMAK İÇİN ÇOK BEKLEDİM. AMA BEN BEKLEDİKÇE SEN BANA DAHA ÇOK NEDEN VERDİN. VE BEN BİZDEN KAÇMADIM. BU DOSTLUKTAN KORKMADIM. ARAMIZDAKİ BU BAĞIN DERİNLEŞMESİNDEN KORKMADIM ÇÜNKÜ SANA OLAN SEVGİMİ BÜYÜTÜRKEN BİR YANDAN NEFRETİMİ DE BESLEDİM. VE GÜNÜN SONUNDA... BANA VERDİĞİN TÜM O NEDENLERDEN DOLAYI NEFRETİM O KADAR AĞIRDI Kİ, SEVGİM BİLE ONU BESLEMEYE BAŞLAMIŞTI. İŞTE SENİNLE BENİM ARAMDAKİ FARK BU. SEN, İHANETE ANLAM YÜKLEMEMEK İÇİN ELİNİ ÇABUK TUTMAYI SEVEN VEYA ONDAN KAÇAN KORKAK BİR PİÇ KURUSUSUN... BEN İSE ONA BİNLERCE "NEDEN" EKLEMEK İÇİN BEKLEYEN BİR ADAMIM.

142839-dominik-mysterio.jpg

Dirty Dom: Şimdi hastanede, o rahatsız yataklardan birinde beni izlerken "bunu hak ettiğini" söylemeni istemiyorum. Çünkü hak etmedin. Bu kadarını hak etmedin. Ortada pişmanlıklar olmamalı. Ortada olması gereken tek şey- gurur. Sana yaptığım şeyden gurur diyorum Jack-

Yuhalamalar artıyor. Dom ise cümlesini bitirmediği için yuhalamların arasından devam etmek istiyor.

Dirty Dom: Ve her şeye rağmen sana teşekkür ediyorum. Eğer sen her günün başında Jack Perry olmasaydın, ben de asıl gecenin sonunda Dominik Mysterio olamazdım. Teşekkürler ve elveda sevgili dostum.

Kameralar bu görüntüyle kapanıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Dirty Dom
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi