- Konular
- 27
- Beğeni sayısı
- 988
- PG Nakit
- 220
- RPG Karakteri
- Sami Zayn
''Bazen bir saniye her şeyi değiştirir. Bir saniye... elini uzatmadan, yumruğunu sıkmadan, sadece durduğun bir an. İşte o an, kim olduğunu hatırlarsın. Durdum. Çünkü ilk kez, neden savaştığımı hatırladım. Gürültü sustu, kalabalık yok oldu, sadece kalbimin sesi kaldı geriye. Artık koşmak değil, durmak gerekiyordu. Artık kazanmak değil, anlamak gerekiyordu. Birileri bir şey desin istemedim. Çünkü bazen sessizlik, en doğru cevaptır. Ve ben o sessizlikte, kendimi ilk kez gerçekten duydum. İlk kez neden savaştığımı hatırladım. Bu alkışlar için değil. Bu ekran başındaki kalabalıklar için değil. Bu içimdeki o sönmeyen kıvılcım için. Onların çizdiği yoldan gitmek zorunda değilim. Onların kurallarına uymak, onların doğru dediklerine boyun eğmek zorunda değilim. Bazen en büyük mücadele, hiçbir şey yapmamaktır. Bazen gerçekten güçlü olmak, geri çekilmek ve sadece nefes almaktır. O bir saniye, benim devrimimdi. Kim olduğumu hatırladım. Çünkü ben herkes gibi olmayı hiç istemedim.
Artık dışarıdan gelen hiçbir ses, içimdeki sessizliği bastıramıyordu. Bir şey kırıldı belki, ama aynı anda bir şey de doğdu. Artık bu yol bana ait. Onların sahnesinde değilim, kendi ışığımın altında yürüyorum. Beni anlamalarını beklemiyorum; çünkü anlamayacaklar. Onlar gürültüyü sever, ben ise o sessizliği seçtim. O bir saniyede anladım. Bu savaş, başkalarıyla değil, kendimleydi. Ve sonunda, ben kazandım.''
Uncle Gill'e sevgilerle...
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Sami Zayn