- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
PAYBACK #79'da kameralar kapandıktan sonra ringde Jack Perry ve Dominik Mysterio'dan başka kimsenin kalmadığını görüyoruz. Dominik geçirdiği yoğun maç üstüne soluklanırken Perry de ringden aşağı inip hafiften arka alanın yolunu tutmaya yelteniyor. Tam bu sırada Dominik bir mikrofon kapıyor ve ona sesleniyor.
Dirty Dom: Hey Jackie, biraz bekle...
Jack Perry duraksıyor. Arkasını dönüp Dominik'e bakıyor.
Dirty Dom: Demin olanlardan sonra çok iyi anladığım bir şey var... Beni bir dost olarak gördüğünden emin olmasam da 'bize' önem veriyorsun. Ve bu 'biz' meselesinin her geçen hafta toksik bir seviyeye gelmesi canımı sıkıyor... Burada bir aşk yok hermano, ancak saygı var. Bugün yaptığın şey... Sana güvenmeme neden oldu.
Dominik soluklanmaya devam ediyor.
Dirty Dom: Bana soruların var... Biliyorum. Benim ise sadece sana bir sarılma borcum var. Summerslam'de belimizde duran bu Tag Team kemerlerini koruduğumuzda sana sarılmanın ne olduğunu göstereceğim.
Seyircilerden ikiliye destek var, belki de ilk defa bu kadar yüksek! Dominik yorgun argın bir şekilde iplere doğru ilerliyor ve mikrofonu Perry'e doğru uzatıyor. Perry mikrofonu alıyor...
@Sikiru
Dirty Dom: Hey Jackie, biraz bekle...
Jack Perry duraksıyor. Arkasını dönüp Dominik'e bakıyor.
Dirty Dom: Demin olanlardan sonra çok iyi anladığım bir şey var... Beni bir dost olarak gördüğünden emin olmasam da 'bize' önem veriyorsun. Ve bu 'biz' meselesinin her geçen hafta toksik bir seviyeye gelmesi canımı sıkıyor... Burada bir aşk yok hermano, ancak saygı var. Bugün yaptığın şey... Sana güvenmeme neden oldu.
Dominik soluklanmaya devam ediyor.
Dirty Dom: Bana soruların var... Biliyorum. Benim ise sadece sana bir sarılma borcum var. Summerslam'de belimizde duran bu Tag Team kemerlerini koruduğumuzda sana sarılmanın ne olduğunu göstereceğim.
Seyircilerden ikiliye destek var, belki de ilk defa bu kadar yüksek! Dominik yorgun argın bir şekilde iplere doğru ilerliyor ve mikrofonu Perry'e doğru uzatıyor. Perry mikrofonu alıyor...
@Sikiru
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dirty Dom