RPG all in all is all we are

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
PAYBACK #79'da kameralar kapandıktan sonra ringde Jack Perry ve Dominik Mysterio'dan başka kimsenin kalmadığını görüyoruz. Dominik geçirdiği yoğun maç üstüne soluklanırken Perry de ringden aşağı inip hafiften arka alanın yolunu tutmaya yelteniyor. Tam bu sırada Dominik bir mikrofon kapıyor ve ona sesleniyor.

Dominik-Mysterio_2025-06-17_13-26-18-696x388.jpg

Dirty Dom: Hey Jackie, biraz bekle...

Jack Perry duraksıyor. Arkasını dönüp Dominik'e bakıyor.

Dirty Dom: Demin olanlardan sonra çok iyi anladığım bir şey var... Beni bir dost olarak gördüğünden emin olmasam da 'bize' önem veriyorsun. Ve bu 'biz' meselesinin her geçen hafta toksik bir seviyeye gelmesi canımı sıkıyor... Burada bir aşk yok hermano, ancak saygı var. Bugün yaptığın şey... Sana güvenmeme neden oldu.

Dominik soluklanmaya devam ediyor.

Dirty Dom: Bana soruların var... Biliyorum. Benim ise sadece sana bir sarılma borcum var. Summerslam'de belimizde duran bu Tag Team kemerlerini koruduğumuzda sana sarılmanın ne olduğunu göstereceğim.

Seyircilerden ikiliye destek var, belki de ilk defa bu kadar yüksek! Dominik yorgun argın bir şekilde iplere doğru ilerliyor ve mikrofonu Perry'e doğru uzatıyor. Perry mikrofonu alıyor...

@Sikiru

Oynadığınız Karakterin Adı
Dirty Dom

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Jack Perry: (seyirciye dönerek) Kapayın lan çenenizi sikikler.

l1xxsi1.png

Perry Dom'un bileğine tutunarak kalkıyor, Dom'a iyice yaklaşıyor. Yuhalanmaları alakadar etmeden giriyor.

Jack Perry: Öyle mi Dom? Bana sarılmanın ne olacağını gösterceksin öyle mi? Está bien. Bak sana ne diyeceğim, her zamanki gibi yapalım. Burada götü yırtan tek kişi benim, burada bir şeyler yapan tek kişi benim, omzuna o sikik altını koyan benim, çantanı muktedir yapmaya örülen yolu açan benim, seni bu akşama kadar koymadığım maça sokan ve kazandıran da benim ve bırak SummerSlam için de aynısı olsun. Sarılmanın ne old-

Dom mikrofonu bir hışımla Perry'nin elinden alıp konuşmaya giriyor- fakat Perry de aynı hışımla Dom'dan mikrofonu geri çekiyor ve üzerine yürüyerek konuşmaya devam ediyor.

Jack Perry: Kimi küçümsediği-

Ama Dom Perry'i itiyor! Perry yerde öylece Dom'a bakarken Dom'den ruh halini gösterecek bir hareketlenme yok. Yukarıdan Perry'e bakarken hafifçe eğiliyor ve,

"Vas a ver lo que es un abrazo, Jack. Eso es todo"

Dom arka alana doğru tek başına yol alırken Perry de sırtı dönük öylece oturuyor, kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi