- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
RPG - Sarılmalıydın
"Scapegoat" Jack Perry: Bu kadar suçlu hissetmemin sebebi sensin. Hepimiz bazı riskleri göze alarak buraya geliyoruz ve kazanmak için yeterince güçlü olmayanlar, kazananları kazandıkları için suçluyorlar. Öylesin sanmıştım. Beceriksiz olduğu için sürekli başkalarına çemkirenlerden. Ve hala...
profesyonelgures.net
"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio'yu odasında görüyoruz. Kendisi sakatlık dönemi boyunca pek uğramadığı odasını halen tam düzenlememiş gibi. Etrafta Judgement Day'e ait eşyalar, Liv Morgan'ın Dominik'e bıraktığı hediyeler duruyor. Money in the Bank çantası koltuğun kenarına sıkışmış bir haldeyken Tag Team kemerlerinin teki de koltuğun kolundan yere sarkıyor. Dom ise tüm bu karmaşanın arasında koltuğa uzanmış bir şekilde chicken tenders yemekle meşgul. Koltuğun karşısındaki televizyonda ise Jack Perry'nin yaptığı son konuşmanın kaydının oynadığını görüyoruz.
"...Aramızdaki ilişkiyi nasıl anlatmalı? Hem en yakının, hem en yabancın olmak? Bana söylemiyorsun cabron. Beni sevdiğini, beni sevmediğini, ne istediğini, ne istemediğini. Tüm bunlar Liv'in suçu mu? Tüm bunlar aile gözüyle baktığın Judgment Day'in suçu mu? Seninle çarpıştığım için benim suçum mu? Ne düşündüğünü bilmiyorum Dom, ardıma bakmayıp hayatımda hiçbir yer edinmeyebilirdin ama sen amaçlarını okuyamadığım tek insansın ve bu ilk günden beri böyleydi. O ahmaklara niye aile dediğini anlamamıştım, aile ihtiyacı hissettiğini düşünmüştüm ama onları bir çırpıda harcadın. Liv sana dünyaları veriyor diye düşündüm, bugün ondan bahsetmiyorsun bile. Peki ya ben? Bu adam senin için ne anlam ifade ediyor? Dost? Düşman? Hiçbir şey? Artık "hiçbir şey" yok çünkü hiçbir şey yoksa bile beline taktığın bir kemerin var, kemer-imiz var."
Dom, Perry'nin ağzından çıkan bu cümleleri dinledikten sonra biraz üzülüyor gibi oluyor. Garip bir şekilde ağzındaki lokmayı bile zar zor çiğniyor. Bu sırada Perry konuşmaya devam ediyor.
"...Sana bunları söylemeyi çok istiyorum ve işte beni suçlu hissettiren de bu. Sen benim için özelsin Dom, senin bana karşı düşündüklerin düşüncelerimi hiçbir zaman değiştirmeyecek. Dream de öyleydi. Benim için özel olduğunuz için her şeyim abartılı. Ve o yüzden, sevgimin de kinimin de ortası yok. Ama dönüp bakıyorum, Balıkçı Zeki'ye gittiğimiz günleri, bir zamanlar içinde yer aldığımız ailelerde atışmalarımızı, tüm mevzunun big gold belt olduğu zamanları, seni hep sevmişim Dom."
Dom, bu sözlerin üstüne hızlıca kumandaya uzanıyor ve televizyonu kapatıyor. Perry'nin bu cümleleri onu fena üzmüş gibi duruyor... Köşedeki masada duran telefonuna uzanıyor ve "Gerizekalı Or-man Çocuğu" isimli kişiyi bulup mesaj yazıyor...
Tam mesajı atacağı sırada biraz duraksıyor.
Dirty Dom: Abartılı oldu.
Dom mesajı komple siliyor ve tekrar yazıyor...
Dirty Dom: Abartılı oldu.
Dom mesajı komple siliyor ve tekrar yazıyor...
Dirty Dom: Bu hiç olmadı anasını satayım.
Dom yine komple siliyor mesajı... Bir süre bekliyor bir şey yazmadan. En sonunda ne yazdığını göremesek de hızlıca bir şeyler yazıp mesajı yolluyor. Telefonu tekrar masaya koyduktan sonra televizyonu tekrar açıyor ve oyun oynamaya hazırlanıyor. Bu sırada kamera, masadaki telefona doğru yaklaşıyor ve Dom'un, Perry'e attığı mesajı görüyoruz.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dominik Mysterio