Arenadan karışık tepkiler var, Reigns bu gece arenada olmayacağını söylüyor. Perry ve Punk belki de ilk kez ortak bir tepki vererek sırıtıyorlar bu duruma. İkisi de mikrofonu ağızlarına götürüyorlar ama Punk nazire yapar gibi öncelik veriyor Perry'e, Perry mikrofonu havaya kaldırıyor Punk'a teşekkür mahiyetinde. İlginç görüntüler gerçekten.
"Scapegoat" Jack Perry: (Roman Reigns'e ithafen) Hassiktir bok.
Kahkahayla karışık destekleyici tepkiler var. Anlaşılan herkes Reigns'i bekliyormuş.
"Scapegoat" Jack Perry: Hakkını teslim etmek gerek bazen Punk'ın bunun gibi adamların yanından neden sıyrıldığını anlamıyor değilim. Bu iki aşığın senin aksine başardığı bir şey var, hayalini kurduğun o tahta senin değil ama ikimizin kıçı değdi. Fakat bundan daha komiğini ve beni sizden ayıran noktayı söyleyeyim, pışpışlayacak kimsem kalmayacak diye eyt mağduru Paul Heyman'ın bana sırt çevirip çevirmeyeceğine dair bir endişem yok. Yoksa, (şaşırmış gibi taklit yapıyor) Heyman'ı Punk'la sırnaşırken göreceksin diye mi gelemiyorsun? Yine arkamdan spear vurmayacak mısın? Yine anımı çalmayacak mısın? Ne sikime yararsın ki sen? Seni de sikeyim yanındaki yağ tulumunu da. Ama senin aksine ben iyi bir gösteri izletip seyirciyi tatmin ediyorum, ki eminim seyirci de buna çok kıymet veriyordur, o yüzden bir HAYAL KIRIKLIĞINI konuşarak vaktimizden çalmaya gerek yok, değil mi
my love?
CM Punk: Hey Jack, aramızdaki tüm sorunun baba figürü eksikliği olduğuna inanıyordum ama belki de asıl ihtiyacın DILF'tir?
"Scapegoat" Jack Perry: Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler Phil. Neden biraz ringe gelmiyorsun, anlaşılan sonunda başbaşa olabileceğiz, (göz kırpıyor) hep istediğin gibi.
Punk hafifçe ayaklanıp merdivenlere çıkıyor, apron direğinin yanında beklemeyi tercih ediyor.
"Scapegoat" Jack Perry: Punk, senden aşağı kalır bir adalet anlayışım yok. İkimizin de işleri etik yollardan halletmediğini çember maçında bir kez daha gördük, o yüzden televanjelist palavralarını okumaya kalkma. Ama merak ettiğim bir şey var, kafam gerçekten almıyor, ki buraya gelecek kadar özgüvenli olsaydı Roman'a da sorardım ama elimizde değil, bir insan niye olmadığı kişi olduğunu iddia eder? Çocukken okuduğun çizgi romanların etkisi mi? Transit geçtiğin Şikago sokaklarına bakıp kalbin cız etti diye mi? Yoksa sadece ün mü? Sana haftalardır, aylardır aynı şeyleri söylüyorum ve bana tek bir cevap bile veremedin. Hemen karşındayım, bitireceğini, yok olacağını söylediğin adam seni dakikalardır rencide ediyor ama daha ringe bile özgüvenle adım atamıyorsun. Ve seni gerçeklerle siktiğim için, cevabı olmayan sorulara maruz bıraktığım için kötü olan ben mi oluyorum? Sen yarattığın düşmanlardan beslenen birisin ama ilk kez yarattığın biri değil, seni gerçekten sevmeyen, senin ne olduğunu yüzüne vuran bir düşman çıktı. Ve biliyorum Punk, bu çaresiz hissettiriyor. Senin aksine ben asıl sorunumuzun asla yapamadığın çocuklarının mesuliyeti yerine çocuk bakıcılığı yapmaya kalkışman olduğunu düşünüyordum ama ama
na na. Umduklarınla buldukların çok hızlı değişebiliyor ve AJ de öyle değil miydi? (Punk ciddileşiyor, ipleri kavrıyor her an atlayacakmış gibi) Ne yani, yoksa olmasını umduğun çocuk senden dolayı mı olmadı? Ups.
Perry biraz geri çekilip Punk'tan bir şeyler yapmasını bekliyor ama alev dolu gözlerle kin kusmaktan başka bir şey yok hala.
"Scapegoat" Jack Perry: Oluşturduğum her rasyonel zeminde ayağın kayıyor Punk! Her siktiğimin anında. Senin gibi adamları iyi göstermenin bir maliyeti var ve bu maliyeti yıllardır seyirciler karşılıyor, yıllardır "çarklıya uyum sağlamazsan barınamazsın" diye uyutulan çocukları avuttuğunuz 15 dakikalık ün ve Roman gibi soyağacıyla tüm sektöre saltanatlık kuranlar. Dediğimi anlamayanlar kucağımda tepinmeye devam edinebilir ama (kameraya işaret ederek) beni duyduğunu biliyorum arkadaşım, (Punk'ı işaret ederek) bu orospu çocuğunun miti uğruna hiç edildiğini biliyorum. Ve şimdi, senin ve senin gibilerinden biri olup tarih olmamak için konuşuyorum ki insanlar görsün, seni, senin gibileri günah keçisi yapan bu sistemin kimin uğruna, kimin maliyetine döndüğünü! Kendime günah keçisi dememin sebebinin haklarımı yedirecek olmamın değil, hakları yenmiş adamları temsil etmemin olduğunu anlamadıysanız bir hatırlatma daha: Punk bu oyunu kurallarına göre oynadığı için değil, doğru zamanda doğru götü yaladığı için bunca zamandır oyunun içinde. Ve şunu da çok iyi biliyorum, "iyi ki Jack Perry var ki İtalyanlara karşı durmak zorunda değilim" diye dua eden bir orospu çocuğunun yapacağı hodri meydan da iplerin arkasından gözümün içine "nolur yeter" dermişcesine bakarak olur. Seni sikik. Olmasaydın, zamanında YİĞİTÇE konuşmasaydın olmayacağına inandığın herkes sana rağmen burada. Sana rağmen özgürler. Sana rağmen istediklerini yapıyorlar. Ve o bent kapakları bir kez açıldığında, devamı akıntılar halinde geliyor. İşte sana gerçek
game changer, işte sana gerçek
voice of the voiceless, hayatın boyunca hayalini kurduğun WM anını angarya olarak yapıyorum ve hepsi sana rağmen Punk! Çünkü hatırlatırım, hayatın boyunca tek bir WM ana olayın olmadı, ta ki Jack Perry sana hayatının anını lütfedene kadar. İdam mahkumlarına ölmeden önce ne yemek istediklerini neden soruyorlar? Aynen ondan.
Perry uzun bir es veriyor Punk'ı bekleyip, artık seyirciler de bu suskunluktan sıkıldı ama Perry'e olan tepkiler de oldukça azaldı. Kimse haksız olduğunu iddia edemez.
"Scapegoat" Jack Perry: WM'dan sonra ne yapac-
@jaques