RPG ¿wrestlemania main eventer/s?

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

cm-punk-aew-cm-punk.gif
cm-punk-aew-cm-punk.gif

THIS
FIRE
BURNS!

"World Heayweight Champion" CM Punk girişte belirir belirmez arena ayaklanıyor. Punk her zamanki gülümsemesiyle girişte beliriyor ve kendisiyle klasikleşmiş taunt'unu yaptıktan sonra seri bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Ringe girmeden seyircilerle teker teker selamlaşan Punk basamaklardan ilerleyip köşelere çıkıyor ve kemerini kaldırıyor.

cm-punk-aew-cm-punk.gif

Ringe indiği gibi hiç vakit kaybetmiyor ve görevliden bir mikrofon kapıyor.

CM Punk: Eğleniyor musunuz Arizona? Bunu soruyorum çünkü... Benim içime sinmeyen bir şeyler var. Belime bu kemeri taktığım gibi şirketin yüzü olarak anılan adam benim amma velakin bunu layığıyla yerine getiriyor muyum işte bundan hiç emin değilim. Tüm bu yaşananlar bir çeşit "filler episode" gibi hissettiriyor. Belki de bunun tek sorumlusu benimdir, bilemiyorum. Fakat bildiğim bir şey var ki bu hisle Meksika'ya gitmeyeceğim, bu hisle siktiğimin Wrestlemania'sına gitmeyeceğim! Hele Wrestlemania Main Event'ine... Asla!

Punk sinirle ringden iniyor ve spiker masasına doğru yaklaşıyor. Şimdi bir yandan masaya yanaşırken bir yandan kameraya bakarak konuşmasına devam ediyor.

CM Punk: Jack ve Roman! Konfor alanınızdan çıkmamaya çok alıştınız piç kuruları. Fakat şimdi seve seve oradan çıkacaksınız... İkinizi de Wrestlemania Main Event'ine layık görmüyorum ama bu hiçbir şeyi de değiştirmiyor değil mi? Biriniz Rumble galibiyetini kullanarak, diğeriniz ise rövanş hakkını kullanarak benimle aynı sayfaya girdiniz bile. Ama ben ikinizi de rüyalarımın gerçek olduğu o anda, ana olayda yenecek olmama rağmen bu işten tatmin olamıyorum. Çünkü ikiniz de, orada sizi yenmemi bile hak etmiyorsunuz! Bunun bal gibi farkındasınız. Aksini iddia edecek götünüz var mı? Eğer varsa bu işi Meksika'da halletmek yerine tam olarak burada çözelim. Hodri meydan piç kuruları.

6aKHQx5.png

Punk spiker masasının üzerinde bağdaş kurduktan sonra beklemeye koyuluyor...​

Oynadığınız Karakterin Adı
CM Punk

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655

Daha önce PGW'da duymadığımız bir müzik çalıyor, Bu çalarken titantronda da Punk'ın video package'ı gösteriliyor??? Meraklı seyircilerin aksine Punk pek oralı değil, Ramones fanlığı boşuna olmasa gerek ki bu punk-psychobilly parça ona da kafa sallatıyor,

he got a sheath made of plastic, grabs it over his head

Seyirciler de ne gelecek diye merakla bekliyorlar ama Punk daha fazla beklemiyor ve spiker masasının üzerinde ayağa kalkıp konuşmaya başlıyor.

forty gallons of petrol, gonna burn you all dead

CM Punk: Ne Jack ne de Roman'ın buraya geleceği yoksa bu bizi eğlendirmek için muhteşem bir karar çocuklar. Bundan sonra Havana Affair var, ona göre.

a .45 strapped to his side, a machete in his hand

WHZeCW.gif
tumblr_inline_pkj3zjJ9Qj1vqfcrv_500.gif

Müziğin etkisiyle artık seyircilerin merakı da azalmaya başlamışken titantrona güçlü bir cam kırılma sesi geliyor, öyle güçlüydü ki Punk bile irkmek zorunda kaldı.

what's the name? what's the game? holy hack Jack's the man

CM Punk: Gerizekalı oro-

runmfd2.png
661wkfd.png

Beklendiği gibi, Punk'ın keyfini kaçırmak için Jack Perry burada. Seyircilerin ve Punk'ın keyfini yeterince kaçırdığından emin olduktan sonra daha da keyifleniyor Perry, kameraya göz kırpıp ağır adımlarla ringe yaklaşıyor. Elinde mikrofonu koltuk altına sıkıştırıp Punk'ı alkışlarken sonunda aprona çıkıyor ve oradan Punk'a bakarak konuşmaya başlıyor.

"Scapegoat" Jack Perry: Nasıldı ama Punk? Demented Are Go'yu bilmediğine inanamıyorum, son line'ı mikrofondan söylersin diye beklemiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Yine de öğrenmenin yaşı yoktur değil mi? Sana daha önce söylemiştim, (Punk'ı işaret ediyor) sen bizim neslimizin en önemli figürüsün. Asla çarklının bir dişlisi olmayan, boyundan büyük işleri aşmış, her zaman doğruyu konuşmuş, sessizlerin sesi olmuş, ve kendi mastürbasyonuna daha ne kadar betimleme uydurduysan onlardan. Heyman'ın benden çaldığı Slammy'i ben daha çocukken kazandığın zamanları, şu an belinde olan apoleti ilk kazandığın günleri hatırlıyorum. Beni güreşe bağlayan anlardı onlar ve küçük Jack içinden hep aynı şeyi söyledi, her kafamı yastığa koyduğumda, geleceği hayal ettiğimde, olmak istediğim yerlerdeyken: "Punk'ı ve onun karı ağzını sikeyim."

Perry iki elini kenara açarken seyircilerden uğultular yükseliyor, Punk'sa sırıtarak tiye alıyor bu dediklerini.

"Scapegoat" Jack Perry: Sen benim saplantımdın ve ben bunu hiç inkar etmedim. Buraya geldiğim ilk gün bile sana misilleme yapmak için burdaydım. İdeal dünyamda, olmamam gereken ne varsa hepsi sana çıkıyor. Her zaman götünün dibinde kıçından bir ısırık almak için beklerken beni "konfor alanımdan çıkamamakla" suçluyorsun ama ben seninle özellikle uğraşmıyorum Punk, çünkü sen uğraşılması gereken biri değilsin. Senin layığın yıllar önce yaptığın gibi burayı terk edip küçük kültünle beraber hayatta başaramadığı her şeyi sisteme yıkmaya çalışan poserların ruhani lideri olarak bir kasabada hayatını çürütmek olmalıydı. Ama yapamadın. Yapamadın çünkü her zaman bir mesafeden hitap ettiğin o insanlar, yüz yüze geldiklerinde ne kadar sahte olduğunu 2 dakikada anlayabiliyorlar. Korkudan ve uykusuzluktan şişkin göz torbaları, tepeden ihtar yememek için özenle seçilen kelimeler, yediğin boku başkası yemiş gibi hedef değiştirmeler ve adalet terazisinin hep sana çıkması artık domuzların uçamaması gerçeği kadar sabit. İsyan ateşini yakıp herkese pipebomb mitini yutturduğun gün gibi bağdaşı kurmuş oturuyorsun, neydi o cümle? "I am the best on this microphone, in that ring, even at commentary. Nobody can touch me." Yetenek abidesi orospu çocuğu seni. Ama bugün öğreneceğin tek şey 70'lerde unutulmuş -aynı senin 10'larda unutulman gerektiği gibi- sikik bir punk grubunun teklisi olmayacak.

sjq0ynm.png
3ysdpa7.png

Perry iplerden girip Punk'a doğru yürüyor, seyirciler kavga çıkacağını düşünüp ayaklanırken Perry bir anda rotayı değiştirip turnbuckle'a çıkıyor ve orta parmak işareti yapıyor. Punk zaten böyle bir şey yapacağını tahmin edermişcesine istifini bile bozmazken Perry de turnbuckle'a oturup Punk'a dönük şekilde konuşmasına devam ediyor,

"Scapegoat" Jack Perry: Zaten istediğin bu değil miydi? Sürekli senin mitine faydası olacak bir düşman yaratmak? Saplantılı bir eş istedin ve sana istediğin gibi davranıyorum Phil. Roman ve sen o kemer için erdemli pozlar kesseniz de Mexico City'deki Punker chicoların fark edeceği şey şu olacak: saplantı yeteneği her zaman egale eder. Dream'e olan da buydu, Dom'a olan da buydu, Wes'e olan da buydu ve vakti çoktan geçse de, sana da olacak olan bu. O yüzden Roman, ortamdaki erdem şakşakçılığı azalmışken belki biraz da sen bize katılırsın, ne dersin? Yoksa insanlar Punk'la her başbaşa kaldığımda onun ağzına sıçmamdan dolayı sıkılmaya başlayacak.

@Akashi

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
hq720.jpg

Herkes Reigns'in ringe gelmesini beklerken birden ekran açılıyor ve Reigns'i arka alanda görüyoruz. Reigns konuşmaya başlıyor.

Roman Reigns : Açıkçası aranızda olan romantik komedi beni bir izleyici olarak oldukça tatmin ediyor ve bu yüzden iki aşığın arasına girmeyeceğim. Wrestlemania'da ikinizi üst üste koyup pinlediğimde bu filmin boşuna oynandığını anlayacaksınız zaten. Bu yüzden hadi, yiyin birbirinizi. Normalde herkesten kabile şefinin farkında olmalarını isterdim ama bu sefer durumlar farklı. Birbirinize olan nefretinize ne kadar odaklanırsanız benim işim de o kadar kolaylaşır. Bol şans çocuklar.

Reigns lafını bitirdikten sonra sırıtıyor ve kamera kapanıyor.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Arenadan karışık tepkiler var, Reigns bu gece arenada olmayacağını söylüyor. Perry ve Punk belki de ilk kez ortak bir tepki vererek sırıtıyorlar bu duruma. İkisi de mikrofonu ağızlarına götürüyorlar ama Punk nazire yapar gibi öncelik veriyor Perry'e, Perry mikrofonu havaya kaldırıyor Punk'a teşekkür mahiyetinde. İlginç görüntüler gerçekten.

ozdb1j4.gif
90cvy9y.gif

"Scapegoat" Jack Perry: (Roman Reigns'e ithafen) Hassiktir bok.

Kahkahayla karışık destekleyici tepkiler var. Anlaşılan herkes Reigns'i bekliyormuş.

"Scapegoat" Jack Perry: Hakkını teslim etmek gerek bazen Punk'ın bunun gibi adamların yanından neden sıyrıldığını anlamıyor değilim. Bu iki aşığın senin aksine başardığı bir şey var, hayalini kurduğun o tahta senin değil ama ikimizin kıçı değdi. Fakat bundan daha komiğini ve beni sizden ayıran noktayı söyleyeyim, pışpışlayacak kimsem kalmayacak diye eyt mağduru Paul Heyman'ın bana sırt çevirip çevirmeyeceğine dair bir endişem yok. Yoksa, (şaşırmış gibi taklit yapıyor) Heyman'ı Punk'la sırnaşırken göreceksin diye mi gelemiyorsun? Yine arkamdan spear vurmayacak mısın? Yine anımı çalmayacak mısın? Ne sikime yararsın ki sen? Seni de sikeyim yanındaki yağ tulumunu da. Ama senin aksine ben iyi bir gösteri izletip seyirciyi tatmin ediyorum, ki eminim seyirci de buna çok kıymet veriyordur, o yüzden bir HAYAL KIRIKLIĞINI konuşarak vaktimizden çalmaya gerek yok, değil mi my love?

CM Punk: Hey Jack, aramızdaki tüm sorunun baba figürü eksikliği olduğuna inanıyordum ama belki de asıl ihtiyacın DILF'tir?

"Scapegoat" Jack Perry: Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler Phil. Neden biraz ringe gelmiyorsun, anlaşılan sonunda başbaşa olabileceğiz, (göz kırpıyor) hep istediğin gibi.

Punk hafifçe ayaklanıp merdivenlere çıkıyor, apron direğinin yanında beklemeyi tercih ediyor.

sk91swl.gif
7yrpot2.gif

"Scapegoat" Jack Perry: Punk, senden aşağı kalır bir adalet anlayışım yok. İkimizin de işleri etik yollardan halletmediğini çember maçında bir kez daha gördük, o yüzden televanjelist palavralarını okumaya kalkma. Ama merak ettiğim bir şey var, kafam gerçekten almıyor, ki buraya gelecek kadar özgüvenli olsaydı Roman'a da sorardım ama elimizde değil, bir insan niye olmadığı kişi olduğunu iddia eder? Çocukken okuduğun çizgi romanların etkisi mi? Transit geçtiğin Şikago sokaklarına bakıp kalbin cız etti diye mi? Yoksa sadece ün mü? Sana haftalardır, aylardır aynı şeyleri söylüyorum ve bana tek bir cevap bile veremedin. Hemen karşındayım, bitireceğini, yok olacağını söylediğin adam seni dakikalardır rencide ediyor ama daha ringe bile özgüvenle adım atamıyorsun. Ve seni gerçeklerle siktiğim için, cevabı olmayan sorulara maruz bıraktığım için kötü olan ben mi oluyorum? Sen yarattığın düşmanlardan beslenen birisin ama ilk kez yarattığın biri değil, seni gerçekten sevmeyen, senin ne olduğunu yüzüne vuran bir düşman çıktı. Ve biliyorum Punk, bu çaresiz hissettiriyor. Senin aksine ben asıl sorunumuzun asla yapamadığın çocuklarının mesuliyeti yerine çocuk bakıcılığı yapmaya kalkışman olduğunu düşünüyordum ama ama na na. Umduklarınla buldukların çok hızlı değişebiliyor ve AJ de öyle değil miydi? (Punk ciddileşiyor, ipleri kavrıyor her an atlayacakmış gibi) Ne yani, yoksa olmasını umduğun çocuk senden dolayı mı olmadı? Ups.

Perry biraz geri çekilip Punk'tan bir şeyler yapmasını bekliyor ama alev dolu gözlerle kin kusmaktan başka bir şey yok hala.

5japhl3.gif
iszq787.gif

"Scapegoat" Jack Perry: Oluşturduğum her rasyonel zeminde ayağın kayıyor Punk! Her siktiğimin anında. Senin gibi adamları iyi göstermenin bir maliyeti var ve bu maliyeti yıllardır seyirciler karşılıyor, yıllardır "çarklıya uyum sağlamazsan barınamazsın" diye uyutulan çocukları avuttuğunuz 15 dakikalık ün ve Roman gibi soyağacıyla tüm sektöre saltanatlık kuranlar. Dediğimi anlamayanlar kucağımda tepinmeye devam edinebilir ama (kameraya işaret ederek) beni duyduğunu biliyorum arkadaşım, (Punk'ı işaret ederek) bu orospu çocuğunun miti uğruna hiç edildiğini biliyorum. Ve şimdi, senin ve senin gibilerinden biri olup tarih olmamak için konuşuyorum ki insanlar görsün, seni, senin gibileri günah keçisi yapan bu sistemin kimin uğruna, kimin maliyetine döndüğünü! Kendime günah keçisi dememin sebebinin haklarımı yedirecek olmamın değil, hakları yenmiş adamları temsil etmemin olduğunu anlamadıysanız bir hatırlatma daha: Punk bu oyunu kurallarına göre oynadığı için değil, doğru zamanda doğru götü yaladığı için bunca zamandır oyunun içinde. Ve şunu da çok iyi biliyorum, "iyi ki Jack Perry var ki İtalyanlara karşı durmak zorunda değilim" diye dua eden bir orospu çocuğunun yapacağı hodri meydan da iplerin arkasından gözümün içine "nolur yeter" dermişcesine bakarak olur. Seni sikik. Olmasaydın, zamanında YİĞİTÇE konuşmasaydın olmayacağına inandığın herkes sana rağmen burada. Sana rağmen özgürler. Sana rağmen istediklerini yapıyorlar. Ve o bent kapakları bir kez açıldığında, devamı akıntılar halinde geliyor. İşte sana gerçek game changer, işte sana gerçek voice of the voiceless, hayatın boyunca hayalini kurduğun WM anını angarya olarak yapıyorum ve hepsi sana rağmen Punk! Çünkü hatırlatırım, hayatın boyunca tek bir WM ana olayın olmadı, ta ki Jack Perry sana hayatının anını lütfedene kadar. İdam mahkumlarına ölmeden önce ne yemek istediklerini neden soruyorlar? Aynen ondan.

Perry uzun bir es veriyor Punk'ı bekleyip, artık seyirciler de bu suskunluktan sıkıldı ama Perry'e olan tepkiler de oldukça azaldı. Kimse haksız olduğunu iddia edemez.

"Scapegoat" Jack Perry: WM'dan sonra ne yapac-

@jaques

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
s0DT1of.jpeg

Perry cümlesini bitiremiyor çünkü Punk aniden ringe giriyor! Jack Perry'e doğru hızlı hızlı ilerlerken Perry gardını alıyor ancak Punk aniden onun dibinde duruyor. Şimdi geri geri gidiyor ve elindeki World Heavyweight Championship'i de yere bırakıyor... Perry'i süzerek konuşmasına başlıyor.

zfk44uq.jpeg

CM Punk: Jack... En trajik olan şey ne biliyor musun? Bu saplantıyı kabul ettin, bana takıntılı olduğunu itiraf ettin, dilini yatak odama kadar uzattın ama asıl baklayı bir türlü ağzından çıkarmadın. Tüm bu hakaretlerinin, tüm bu kişisel nefretinin ve her çarpık tespitinin arkasında sadece bir şey var... TEK BİR ŞEY! Hayranlık. İnkarla zehirlenmiş, karşılık bulamayacağını bildiği için saldırganlaşmış bir hayranlık. Sen ise onca kelimenin arasında sadece buna yer vermedin... Ama seni anlıyorum oğlum. Karşılıksız aşk nefrete dönüşür. Bizim seninle olan hikayemiz de sanırım böyle. Çünkü ben seni hiçbir zaman fark etmedim. Belimdeki kemeri yıllar yıllar önce ilk kazandığım zamanlarda da, güreşçiliğe ilk adım attığın zamanda da, Khan'ın boklu şirketinde bir sirk soytarısı olarak dolaştığında da... Sen benim için sadece diğerleri gibiydin. Yeni bir çocuk, fazlası değil... Bunun seni nasıl deliye çevirdiğini biliyorum. Hayran olduğun adamın senin sıradanlığını her bakışında sana hatırlatması... Bunun ne kadar boktan hissettirdiğini tahmin ediyorum. Benim gözümde en azından "birisi" olmak için bana nefret besledin, olmadığın biri olup akılda kalmak için ruhunu şeytana bile sattın ve finalde yastıkta boğduğun her "günah keçisi olma" mağduriyetin seni biraz daha benim toy silüetime benzetti - TEK BİR FARKLA... Toy halim olmak için bile çok narinsin. Dakikalardır susmuyorsun ve tüm bu nefret dolu manifestolarını sanki bana değil de travma dolu bir geçmişe sahip "küçük Jack'e" yazmışsın gibi. Sana aylardır terapiye ihtiyacın var derken dalga geçmiyordum. Kendine günah keçisi diyen ama o günahı taşıyamayacak kadar "hafif" bir çocuksun sen... Geçmişte olmasa da PGW'da ben seni çok iyi tanıdım ama sen beni hiç tanımamışsın. O kariyerini bitirdiğin ve elindeki çantayla beraber çöplüğe yolladığın Dominik bile beni senden daha iyi tanıyordu, her Royal Rumble'da hayallerini katlettiğim Jeff Hardy bile beni çok yakından tanıyordu ama sen... Sen sadece beni izlemişsin. Hem de çok uzaktan... Ben senin gözünde bir çeşit İsa figürüyüm ve sen ateistliğin ne olduğunu dakikalar önce keşfetmiş bir ergen gibisin. Bunu duyduktan sonra ağzından tükürükler saçarak hakkımda bir manifesto daha yayınlama çünkü senin düşüncelerinin aksine ben kurtarıcı olduğumu ya da "bayılarak okuduğun" çizgi romanlarımın arka kapağındaki anti-kahramanlardan biri olduğumu iddia etmiyorum... Ben her hikayenin antagonistiyim. Senin, kariyerini bitirdiğim Bill Goldberg'ın, emekliliğini kendi ellerimle hediye edip Meksika'ya şutladığım Chavo Guerrero'nun ve bir zamanlar PGW denilen bu şirketin bile karşısında duran o adamım. Bu mesele benim "onurlu" veya "onursuz" olmamla alakalı değil, sistemin kendisiyle ilgili. Seninle benim farkım da tam olarak bu. Zırlasan da, aylardır kafamı bu soruyla ağrıtıp dursan da bu ringde kendini olduğundan farklı gösteren kişi ben değilim, sensin. Hiçbir zaman "good guy" olduğumu iddia etmedim, sadece "better man" olduğumu söyledim ve bunun gerçek olduğunu adından daha iyi biliyorsun orospu çocuğu... Ben buyum. Sen ise CM Punk nefretini daha havalı dursun diye "günah keçisi" olarak isimlendirme gereği duyan, bunu gimmick haline getiren ve çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayıp insanlara yükleyen şımarık bir veletsin. Senden bu nefreti çıkardığımda ise... Sadece zayıf ve profesyonel güreş için hiç de ilgi çekici durmayan bir çocuk görüyorum. Doğru duydun... Ben yoksam, senin hayatında da hiçbir anlam yok. Ben senin varoluşsal tehdidininim Jack. Çünkü senin varlığın ancak benim adımı bir yerlerde anıyorsan önem kazanıyor. Bu yüzden PGW ile imzalarken bana ihtiyacın vardı, bu yüzden WrestleMania ana olayında ASIL senin bana ihtiyacın var. İnanır mısın bilmiyorum ama işte tam olarak da bu yüzden geçen ay olduğu gibi yine bana kaybetmeye mecbursun. Yenilmeye, aşağılanmaya ve sonunda bütün bu kendini kandırma sürecine devam etmeye mecbursun. Pazar günü o ringde seni paramparça ettiğimde bunu senin adını halen güreş camiasında yaşatmak için yapacağım. Seni son kez CM Punk'ın gölgesi altında bırakacağım ve böylece adını sonsuza kadar yaşatacağım Jack Perry.

rcxhiPs.png

CM Punk: Ne? Neye şaşırdın? Yoksa beni yendiğinde kurtulacağını mı sanıyorsun? (Gülüyor) Senin asıl cehennemin zaferin kendisi olur evlat. Eğer ki düşlediğin zafer bir gün gelseydi, ışıklar senin yüzüne döndüğünde ve binlerce kişi seni alkışladığında sen içinden “SİKİK MOJOMU KAYBETTİM” derdin. Hayallerin gerçek olursa o alkışlar seni beslemeyecek Jack, seni boğacak. Senin derdin beni öldürmek değil, kabullenemesen de senin derdin benimle birlikte var olmak. Tıpkı bir parazit gibi... İster güreşin içinde olayım ister dışında... Eğer beni öldürürsen sen de ölürsün. Oh evet, ilk günlerde insanlar sana bunu bir apolet gibi takarlar gün geçtikçe bu apoletler anlamını yitirir ve sen hastalığının son aşamasına doğru yol alırsın. Çünkü eğer senin hayallerin gerçek olursa insanlar seni konuşacaklar AMA beni hatırlayacaklar. Seni alkışlayacaklar AMA beni özleyecekler. Ve sen her sabah bu sektörde gözünü açtığında, her şeye sahip olduğun en güzel anda bile hala benim gölgemi göreceksin. Bununla yaşayabileceğini mi sanıyorsun? Bu senin için çürüyüp gitmek demek ve ben çürümene izin vermeyeceğim. İşte şimdi anlıyorsun kiddo! Kazanan her türlü ben olacağım. WrestleMania’da ne yaparsan yap- ister bir güreş maçında kaybedip bir kere daha altımda olmayı seç, ister finalde mojonu kaybedip yavaş yavaş yok olacağın bir galibiyet al... Günün sonunda ben kazanacağım. Belki senin kurtuluşun değilim, belki bu saplantılı hastalığının adı bile değilim. Sikeyim, belki baba figürün bile değilim. Ben bunun ötesindeyim. Ben... senin tanrınım!

Punk soluklanıyor.

CM Punk: Pazar gününden sonra ikimizden biri uzun bir süre etrafta olmayacak. Eğer beni son görüşün Wrestlemania olacaksa yokluğumun seni nasıl delirteceğini bence yeterince konuştuk. Ama eğer Pazar günü benim seni son görüşüm ise... Ben hiçbir şey olmamış gibi yoluma devam edeceğim, buna emin ol. "Senin gibi" birkaç çocukla daha uğraşıp bu ringdeki son günlerimi keyifle geçireceğim. Kim bilir belki Wes Lee, belki MJF... Ne kadar acı değil mi? Benim için hepiniz aynısınız ama senin için bir tane daha CM Punk yok. Ben senin hayatının en önemli parçasıyken sen benim hayatımda virgül bile değilsin. Bu yüzden Roman'ı, Heyman'ı bir kenara bırak... Bende bir iz bırakabileceğin son günde elinden gelenin en iyisini yap. Aksi takdirde bu bu saplantınla bütünleşmiş nefretin, sen ona elveda bile diyemeden önemini kaybedecek ve yok olup gidecek... Tıpkı sevgili Luke gibi.

Punk şimdi Perry'e iyice yaklaşıyor.

CM Punk: Pazar günü bir kereliğine olsun babacığına odaklanmayı bırak ve babana odaklan... Meksika'da görüşürüz evlat.

eat7a3Q.png
cm-punk-drop-the-mic.gif

Punk yerdeki World Heavyweight Championship'i alıyor ve Perry'nin yanından geçtikten sonra ona son bir kere daha bakıp mic drop yapıyor. Sinirden yüzü gözü seğiren Perry bir süre sonra sinirden gülmeye başlıyor. Kameralar bu görüntüyle kapanıyor.​

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi