RPG Açık Çağrı

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Işıklar kapanıyor!

Ekranda arka arkaya iki video yayınlanıyor. Ne olduğunu anlamaya çalışan şaşkın ve korkulu suratları görüyoruz.

m8py47u.gif

Kara Kitap!

n6syqgw.jpg

Dark STG:
Dün gece açık bir şekilde savaş meydanına çağrı vardı. Karanlığın kendisi ile yüzleşmek isteyen herhangi bir faninin gelip haddini aşacağını biliyordum. Dünya döndüğü sürece sizler merakınıza yenilip başınızı belaya sokmaya devam edeceksiniz. Helms...Bir umutla geldin ve kendine yeni bir kapı aralamaya çalıştın. Kendine bir hikaye yazmak isteyen sefil bir ölümlü. Kısa sürecek ömrüne yeni başarılar yazdırmaya çalışan bir aptal. Faniler, kısıtlı zamanlarına birçok şey sığdırmaya çalışır, çok azını başarır. Karanlığa kolunu uzatırsan bedenini kaptırırsın. Düşük bütçeli kahramanlık denemesi düştü. Tıpkı önümüzde bizi bekleyen Matt Hardy gibi. Açık bir meydan okuma vardı dün gece. Neden buna cesaret edemedin Matt? Oyun oynamayı sevdiğini biliyorum halbuki. Bunu dolaylı yoldan mı yapacağız? Peki madem. Seni karanlığın içinde ağırlayacağım. O gevşeyen ağzını Kara Kılıç ile parçalayacağım. Sen de tıpkı diğerleri gibi başarısız bir proje olarak o şatafatlı evine geri döneceksin. Şu hayatına dön de bir bak. Kaybedecek çok şeyi olan bir adamsın Matt. Taşıdığın o soyadı kirletecek kadar talihsiz bir hikayenin içine kendini koydun. Hardy soyadını güreş tarihinden silip atacağım. Sana da sana hayranlık duyanlara da kara haber tez yayılacak. İnsanlık tarihi boyunca senin gibi sahte kahramanlar doğmuş ve başarısızlıklarını da alıp kısa sürede gitmişlerdir. Onlar gibi olmaya bu kadar gönüllü olduğundan sevdiklerinin haberi var mı? Düşen bir kahramandan daha kötü ne vardır Matt? Kariyerin bu tür dramalarla geçmiş bir fani değil misin? Böylesi bir acemilik yapıp karşıma dikildin. Mentalini de kemiklerini de kıracağım. Sevdiklerinin arkandan çığlıklar atarken çaresizce düşeceksin. Kara Kitap bir kez daha Izdırap Tanrısı'na gücünü bahşedecek. Izdırap, keder, acı tüm bunlar benim ayak sesimle birlikte arkamdan gelir. Tarih kitapları benden bahsetmeye korkarken ne cürretle bana kafa tutarsın? Helms kadar dahi bir karakter koyamayacak bir fanisin. Geçmişin, şimdin ve geleceğin ellerimiz içinde. Kariyerini karanlığa boğacağım, sevdiklerin adını dahi hatırlamayacak, ömrünü adadığın güreş dünyasında zavallı kurban olarak anılacaksın. Ne talihsiz, değil mi? Hiçbir şeyden habersiz bir şekilde yanlış kişinin karşısına dikildin. Tüm bunların arkasında kendini tekrardan bu sahte insanlara hatırlatma arzusu yatıyordu. Yeni bir sayfa, yeni bir hikaye ha? Yaptığın her şey bunun için. İnsanların en çok korktuğuna karşı çıkarsan sana daha iyi bir reaksiyon vereceklerdi. Peki neden en çok korkulan olduğumu araştırdın mı? İşte onu bizzat ben öğreteceğim. Hardy soyadına kara leke süreceğim ve bunu yaparken oldukça keyif alacağım. Güreşe çok değer veren Amerika halkı gözünüzü bu kahramanınızdan ayırmayın! Onu, güreş dünyanızdan silip atacağım.

35p7u4l.jpg

Dark STG yavaşça kemerini kaldırıyor ve yüzünde rahatsız edici bir gülümseme oluşuyor.

Dark STG:
Bu, Kara Kemer, bende olduğu sürece kurbanlar ayağıma gelecek. Izdırap Tanrısı birer birer hepsini indirecek ve gücün sınırlarını zorlayacak. Yaza doğru ilerlerken yeni bir ritüel daha başlayacak. Yazın o acımasız sıcakları başlarken yılın en sıcak gününde Izdırap Tanrısı tepede olacak ve beslenmeyi bekleyecek. Büyük şovda kurbanım ayağıma gelecek ve çekeceği acı ile güreş dünyasının tepesine kara bulutlar çökecek. Sevdikleriniz endişelenecek, hayranlarınızın sesi kesilecek. Hiçbiriniz bu arzuladığınız kemeri yüzüme karşı meydan okuyarak benden alamayacak. Jey Uso denilen şaklaban. Açık bir meydan okumadır bu. Rekorunu güreş tarihinden sileceğim. Kara Çağ henüz başladı ve önümde durabilecek hiçbir güç yok. Sahip olduğun o kirli kan, bu sektöre yeterince zarar verdi. Sen ve senin gibileri tıpkı Hardy'e olacağı gibi acı ve keder eşliğinde kökünü kazıyacağım. Karşıma çıkan her kim olursa bu Kara Kemer savunulacak. Sırada hangi cesur adam rolüne bürünecek fani var bilmiyorum fakat bekliyor olacağım. Yazın kavurucu sıcakları karanlığa bürünecek, güneş düşecek ve Kara Düzen uzunca bir süre daha devam edecek. Karanlığı durdurmaya sizin gibi fanilerin gücü yetmez. Çağlar boyu yükselmeyi bekleyen, nihayet elinde Kara Kemer ile karşınızda dikiliyor. Bu fani bedeni ben şekillendirdim. Çağlar boyu yıkılacak düzeninizin zavallı anını kolladım ve şimdi Dark STG önüne gelenin onuruyla oynuyor, fanilerin çok değer verdiği karizmalarını yerle bir ediyor. Bir elimde Kara Kemer diğer elimde Kara Kılıç bekliyorum. Bizlerin savaşı asla bitmez. Sahte kişilikleri, sahte kahramanları birer birer düşüreceğim. Kara Kitap da gösteriyor ki Izdırap Tanrısı durdurulamaz düzeye geldi. Helms bir başlangıçtı. Bu kemer için çok fazla iştahlı fani görüyorum. Eskiden sahip olduğunuz o zavallı kemeri yok ettim. Kara Kemer artık sizin taşıyabileceğiniz bir yük değil. İtibarını yerle bir ettiğiniz koltuğu yeniden şekillendirdim. Saf karanlıkla birlikte yaratıldı. Taşıması her zamankinden daha güç, taşıyana vereceği ise apayrı bir güç. Gücü damarlarımda hissediyorum. Kara Kitap'ın yaydığı güç enerjisi bedenime aktarılıyor. Kara Kemer ise açık bir çek olacak. Ortada bir ödül varsa faniler oraya damlar. Tıpkı bir yem gibi elimde olacak bu kemer. İsteyeni bol, acısı bol. Çekecekleri acı sayesinde Kara Kitap bana sayısız güç aktarmaya devam edecek. Dark STG, Izdırap Tanrısı, çağlar sonra kusursuz bir gücün öncüsü haline geldi. Her kim olursa olsun karşıma dikilen düşecek.

hxtgf71.jpg
109jcdh.jpg

Kara Kemer ve Dark STG'nin görüntüleri eşliğinde kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi