- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
CM PUNK GİRİŞTE! Onu burada "bir güreşçi" olarak görmeyeli çok ama çok uzun bir zaman olmuştu. Seyircilerden inanılmaz bir sevgi seli geliyor kendisine. Kendisinin de hem aldığı tepkiden hem de Rumble maçında gösterdiği olağanüstü performansdan olsa gerek yüzünde güller açıyor. Rampada duraksıyor ve klasik taunt'unu gerçekleştiriyor.
IT'S CLOBBERIN' TIME!
Seyircilerle teker teker tokalaşarak ringin yolunu tutuyor. Basamaklardan adım adım ilerleyip köşelere çıkıyor ve arenayı iyice coşturuyor. En sonunda seri bir şekilde ring zeminine adımını atıyor ve görevliden mikrofon alıyor. Arenadaki "CM Punk" tezahüratları susmak bitmiyor.
CM Punk: Biliyorum, biliyorum.. Beni özlediğinizi çok iyi biliyorum. Özellikle de bir çift güreş botuyla tekrardan soytarı kıçı tekmelerken görmeyi özlediğinizi biliyorum. Fakat ne yalan söyleyeyim, ben de sizi çok özledim. Ve kulağa ne kadar garip gelse de sadece sizi değil, burayı da özledim. PGW'yu özledim. (İnanılmaz bir pop geliyor) Ancak biraz daha ismimi bağırmaya devam ederseniz PGW Originals olarak adlandırılan Meksika çıkmazı artıklarını ve Seth Rollins'i mezarlarından çıkaracaksınız.
Punk ciddi bir şekilde konuşmaya devam ediyor.
CM Punk: Bugünün geleceğini hepimiz bal gibi de biliyorduk. Uzun bir süre bundan kaçmak istedim ama başaramadım. Bu şirket benim için ilk görüşte aşktan çok uzak bir konumda. Nefretle başlayan ve şu an dönüp baktığımda kesinlikle sevgiye dönüştüğüne hemfikir olduğum bir ilişki... Belki de bu hale gelmemiz için ihtiyacımız olan şey bir süre botlarımı dolaba kaldırmaktı, bir araydı. Tabii buna ara derseniz... S*keyim, güreşçi değilken bile roster'daki çoğu güreşçiden daha fazla şovlarda gözüktüğüme eminim. O yüzden evet, hiç dinlenemedim. Baş belası olan veletlerle uğraşmak güreşmekten daha yorucuydu. Fakat her şeye rağmen tüm bunlar sayesinde tek bir şeyi... Halen en iyisi olduğumu kanıtlamam gerektiğini anladım... Hanımlar ve beyler işte Royal Rumble 2025 bunun içindi. CM Punk'ın en hain, en sinsi ve en "kariyer bitirici" saldırıdan sonra bile canı isterse ringi ve içindekileri nasıl yerle bir edebileceğini hepiniz gördünüz. Aylardır burada pişip duran dört adamı nasıl piç ettiğimi gördünüz. (Kameraya bakıyor) Hey Jeff! Rumble maçında iki sene üst üste seni bir bok çuvalı gibi ringin dışına şutlamam pek hoş bir durum değil bunun fazlasıyla farkındayım ancak bilmeni istiyorum ki lanet olsun, bunu yapmaya bayılıyorum.
Punk gülüyor.
CM Punk: Sonlarda fırlattığım iki elemanın isimlerini tam olarak bilmesem de boyalı olanı elemenin fazlasıyla güç olduğunu söylemeliyim. Umarım bir daha görüşmeyiz beyaz Boogeyman. Ama asıl sürpriz şu ana kadar adı geçenlerin hiçbiri değil, malum kişiydi... Wes Lee! Özünde o bingo kartımda yoktu ancak çıkması hiç de fena olmadı. Doğrusu beraber eleme yaptığım adama rağmen bundan keyif aldım. Wrestlemania Main Event'ine gitmene de engel olduğuma göre ait olduğun yerde, Wrestlemania Kickoff'unda Serpençeyle iyi sevişmeler, Starbok.
Tebessüm bile etmeden devam ediyor.
CM Punk: Tüm bu elemelerin, tüm bu katliamın beni kestiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Emin olun onca geçen zamana rağmen belimdeki kemerin sıcaklığını halen hissedebiliyorum ve bu arka alanda beni dinleyen herkesin duyacağı en korkunç cümle. Herkes hafiften layık olduğu yere adım adım ilerlediğine göre sıra bende. PGW'da Road to Wrestlemania demek CM Punk demek! Roman Reigns'i büyük galibiyetinden dolayı ne kadar şanslı görseniz de onunla Slammy Awards'da yarım kalan işimi erkenden bitirmek istersem kendisinin dünyadaki en şanssız Rumble galibine dönüşmesine neden olabilirim. Ya da Rumble'daki performansımla her zamanki gibi gölgemde bıraktığım, geçen sene Londra'da karşıma çıkmayı başaramayacak kadar vasat altı bir güreşçi olan Patron'u antrenman niyetine pataklayabilirim. Ama ama ama... Önce hepsinden önemli bir işim var.
CM Punk: Jack Perry... Dinlediğini biliyorum evlat. Hatta ağzımdan saçılan kelimeleri teker teker işitirken kemerine sıkıca sarıldığını da görüyorum. Seni unutmamı çok isterdin biliyorum ancak unutmadım. Arkasına saklandığın o kemerden seni görebiliyorum. Korkunu görebiliyorum, endişeni görebiliyorum. Artık kaçmak için çok geç Jungle Boy. Keşke küçük, sakat Dominik'den cash-in yiyip bu diyardan siktir olup gitseydim diyeceksin ama çok geç... Sana yapacaklarım PGW'daki ikinci baharımda en zevk aldığım bölüm olacak. Senin için de geliyorum. Anlıyor musun or-
Punk birden duraksıyor. Seyircilere bakıyor. O cümleyi bugün tamamlayacak...
CM Punk: Bence çok iyi anlıyorsun gerizekalı orospu çocuğu. Haftaya seni göreceğim.
İNANILMAZ BİR POP GELİYOR! PUNK GÜLERKEN SEYİRCİLER SUSMAK BİLMİYOR.
CM Punk: Babacık eve geldi.
Punk kameraya göz kırpıp mikrofonu yere bırakıyor. Ringden inerken kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- CM Punk
Son düzenleme: