RPG Ayna

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
payback #67 backstage

p8fq3di.jpg

Sami Zayn: Bazen bir kelime her şeyi değiştirir. Grand Slam… Dün gece Will Ospreay’den duyduğum o kelime, onun zihninde süregelen sessizliği bozdu. Beklediğim o kelime miydi? Hayır. Ama bazen doğru kelimeler, en beklenmedik yerlerden gelir. Senin hakkında düşündüğüm her şey doğru çıktı. Bu ringde olmak istemediğini söyledin, ama hala buradasın. 'İyiyim' dedin, ama içinde fırtınalar koptuğunu ben görebiliyorum. Senin bir şeye ihtiyacın var. Bir hedefe, bir amaca. Ve sonunda, bunu söyledin. 'Grand Slam' dedin. Bunun anlamını biliyorum Will. Demek ki içindeki ateş henüz sönmemiş. Demek ki, ringi terk etmeye hazır değilsin. Sen, benim kemerimi istiyorsun, Will. PGW World Television Championship’i... Ama biliyor musun, bu kemer bir ödül değil, bu bir yük. Ben bu kemeri taşırken, geçmişimi de taşıyorum. Eski dostlukları, kayıpları, pişmanlıkları... Ve sen Will. PGW tarihinin aynı anda iki ana kemerini de taşıyan tek isim. PGW'nun efsanesi ve belki de tanrısı... Mayhem'de bu işin tanrısını yenersem, beni cehennemle cezalandıracaktır. Ancak bu işin tanrısına kaybedersem, tüm insanları ve PGW'yu bir cehennemle cezalandırmış olacağım! Ben yanmaktan korkmuyorum Will, ancak sen korktuğun için yanacaksın! Ama belki de buna ihtiyacın var. Bak, ben de senin geçtiğin yollardan geldim. O bataklığın içinden çıktım, paçalarımdaki çamuru temizledim ama izleri hala burada. (Elini göğsüne vuruyor) Şunu anladım ki, insan bazen en çok kendine karşı savaşır. Seninle Mayhem’de yüzleşmek istememin sebebi nefret değil, Will. Sana bir düşman gibi bakmıyorum. Sana bir ayna gibi bakıyorum. Seni ringe çağırdığımda bunu bir meydan okuma olarak görme. Bu bir davet. Çünkü eğer o kemer senin eline geçerse, belki o yükü taşımanın ne olduğunu anlarsın ve gerçekten ne hissettiğini söylersin. Ya da belki de ben yanılıyorum. Belki sen haklısın ve ben fazla anlam yüklüyorum. Ama şunu bil, Mayhem’de o ringe çıktığımda, sana sadece bir rakip olarak değil, bir cevap olarak geleceğim.

Sami Zayn: İkimiz de o ringde bir şeyleri kanıtlamak zorundayız. Ben, bu kemeri taşımaya devam edebileceğimi... Sen ise, hala o efsanevi ateşi içinde barındırdığını. Mayhem, sadece bir maç olmayacak, Will. Bu, ikimizin de kim olduğunu yeniden bulacağı bir gece olacak. O gece, ya sen beni bulacaksın ya da ben seni. O ringde, sadece yumruklar ve tekmeler olmayacak. Orada bir hikâye olacak, Will. Senin hikâyen ve benim hikayem... İkimiz de bu işe farklı yerlerden geldik, ama bir şekilde yollarımız kesişti. Senin “Grand Slam” demen, sadece bir kemer isteği değil. Bu, senin kendine bir söz verişin gibi geldi bana. Belki farkında değilsin, ama o kelimeyi söylerken sesinde bir şey vardı. Bir arayış, bir umut... Ve ben o umudu görüyorum. Benim için bu kemer, geçmişimi sırtımda taşımak demek. Her maçta, her zaferde, her yenilgide o ağırlığı hissediyorum. Ama senin için bu kemer ne anlama geliyor, Will? Bir zafer mi, bir kaçış mı, yoksa sadece bir anlık huzur mu? Mayhem’de bunu öğreneceğiz. O gece, senin gözlerine baktığımda sadece rakibimi değil, senin içindeki o ateşi görmek istiyorum. Çünkü eğer o ateş hala yanıyorsa, bu ikimizin de sınırlarını zorlayacağı bir savaş olacak. (Bir süre düşüncelere dalıyor) Ben bu kemeri kazanmak için çok şey feda ettim. Dostluklarımı, uykularımı, bazen kendimi... Ama her seferinde ayağa kalktım. Çünkü bu ring, benim için bir sığınak. Belki senin için de öyleydi bir zamanlar. PGW’nun tanrısı olduğun günlerde, o iki ana kemeri taşırken, sen de bir şeyler feda etmişsindir. Belki o yük seni bugünkü haline getirdi. Ama şunu unutma, o tanrı hala senin içinde bir yerde. Mayhem’de o tanrıyı uyandırman gerekecek, çünkü karşında sadece bir şampiyon değil, kendi savaşını vermiş bir adam olacak. Ben o ringe çıktığımda, sana elimden gelenin fazlasını vereceğim. Çünkü sen bunu hak ediyorsun. Senin Grand Slam hayalin, benim ise bu kemeri koruma kararlılığım... İkisi o gece çarpışacak. Ve o çarpışmadan sonra, ne sen ne de ben eskisi gibi olacağız.

GEL

VE
AL

BUNU!

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi