RPG 65-RGL-7

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Arka alandayız, koridorda açılan kameralar örgü tel seslerinin geldiği yere doğru gidiyor.

jd8lq6u.png

Kendi kendine söylenirken yakaladığımız isim Perry. Otoparka açılan tel örgülerin arkasından bir araca dikkat kesiliyor ama onu bölen bir isim var, Perry'nin de dikkatini çekiyor bu ses.

???: Bay Perry, mahsuru var mı?

Perry bir yan bakış atıyor, bu ses ona çok tanıdık gelmiş gibi görünüyor. Kaşlarını çatıp şüpheli bir şekilde soruyor.

Jack Perry: Bana lütfen Hernesikimsen olduğunu söyle.

Muhabir dudaklarını sıkıp başıyla onaylıyor bu durumu. Perry'nin modu olumlu yönden değişti desek yeridir, omzuna dokunup hatır soruyor.

Bay Hernesikimsen: Teveccühünüz bay Perry, şirketteki durumlar bizim çalışma alanımızı da etkiliyor malesef. Fakat benim adım Hernesi-

Jack Perry: Evet, evet Hernesikimsen, bu şirketin kahrını en çok sizler çekiyorsunuz. Özellikle siz arka plan çalışanları. Seni temsil ettiğimi de (kolundaki Scapegoat bandını gösteriyor) biliyorsundur, bu yüzden hep röportajlar için bana geldiğini biliyorum. Bu sefer ne duymak istiyorsun benden?

Hernesikimsen elindeki kağıtları bir kontrol etse de Perry onu elleriyle kapatıyor, laf olsun torba dolsun diye havadan hazır sorulara tahammülünün olmadığını ikilinin önceki buluşmalarından da görmüştük. Koluna iki kez desteklercesine dokunuyor ve "senin diyorum, senin duymak istediğin nedir?" diye sorusunu tekrarlıyor.

Bay Hernesikimsen: The Rock ve Dirty Dom'a cephe alıp Mayhem'e geldiniz ama ilk şovdan Mr. Regal gelecek haftaya kemerinizin ortada olacağı bir gauntlet maçı ayarladı. Bununla başlayabiliriz.

a5z0cna.png

Jack Perry: Burada bir devrim dönüyor, değil mi Herno? Mr. Orton kendini baştan keşfetti ve tüm hayatını ring içi matlarına adamaya karar verdi, dünden hazır olan Mr. Regal ve Mr. Cueto da buna destek oldular! Ne güzel hikaye ama. Siz güreş aşıklarını (parmağını kameraya işaret ediyor) çok mutlu edeceğinden eminim! Ama size kötü haber, işler böyle yürümüyor. David Fincher izleyen 15'lik soyboyların kahramanı Orton olabilir ve benim de kahramanı oynamak gibi bir derdim yok. Devir böyle döner, hayat böyle devam eder, politikacılar keseyi böyle doldurur. (Hermo'ya dönüyor) Regal'in cevaplarını duydun değil mi? Önemli şeyler anlatıyormuşcasına uzun uzun konuştu ama ezber yaptığı "güreş aşkı" temalı konuşmaları ekran başında hanginizin içini baymadı? Ortada bir yönetim krizi vardı, kendini şirketin üstünde konumlandıran bir adamın Karagöz'ü oynatır gibi oynattığı birkaç adam ve sayısız komplo. Sinematik evrenler, ihtiraslı aşklar, ihanetler, aileler ve Modern Family'nin 12. sezonu! Ve tüm cast Fizbo'yu oynamak istiyor, hahahah. Dom yönetim krizinden fırsat yaratıp küçük gerçekten küçük dünyasında emirler dağıtmaya çalışıyor ama ona imkanı varken Ospreay'in ayaklarına gidip kapanmasını ve Kick kanalına moderatör başvurusu yapmasını öneririm. The Rock'ınsa önce kan bağı olan adamlarla işini çözmesi gerekecek.

Bay Hernesikimsen: Geçen hafta Dom'la Balıkçı Zeki'ye yaptığınız ziyaret gündem oldu, eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Jack Perry: Bu ara sürekli birileri omzuma dokunup duruyor, her zaman böyleydi. Size does matter, yah? Belki de bunu daha sık tekrarlamalıyım ama kulaklarını iyice aç ve dikkat kesil Hermo. İnsanlar bana big gold belt'i hiç kazanmamışım gibi davransa da bazen şampiyonun ortaya çıkıp ne olduğunu hatırlatması gerekebiliyor. Bryan da benim gibi ama o öyle mi? Onu temsil edecek Mr. Regal var. Peki ya Jack Perry'yi temsil edecek kim var? Onlarca günah keçisi toplumumuzda geziyorken ben niye politik güçleri arkamda toplayamıyorum? Sürekli emirler geliyor ve geliyor, maçlara çıkmam isteniyor, bedavadan title-shotlar dağıtılıyor ve günün sonunda ne olduğunu sen söyle Herno. (Herno tam söze girecekken lafa giriyor) Kesinlikle haklısın, kazanıyorum. Bu koyun sürüsünün sevilmeyen siyah koyunuyum, istenmeyen şampiyonum, insanlara bile sadece her şeyden şikayetçi eden biri gibi lanse ediliyorum ama benden daha workhorse kim var? Lou'nun sikik barında bile güreşmişken. Belki de nasıl temiz yenildiğimi konuşmak istersin ama bu bebek (omzundaki kemeri ovalıyor) bendeyken kimin umrunda? Dom daha tehditkar biri mi oldu? Kofi'nin kanattığı obez arkadaş next big thing mi? Hayır Herno. Sen ve senin arkadaşların yine sike sike benim ayağıma sorular sormaya gelecekler çünkü burada kuralları şampiyonlar koyar. The Rock veya Bay Regal'in desteğine ihtiyaç duymayan benim için brandler önemsiz. Zeki'de yaptığımız tek şeyse 2 yarım yiyip karın doyurmaktı, Dom'sa bedelini ödeyeceği bir oyuna kalkıştı. Bazen her şey bu kadar basittir. Krupiyenin açtığı karta göre stratejini belirlersin ama elindeki as 1 gelir, yani evet, Mayhem #11'e vereceğim puan da bu: 1.

orw8iu9.png

Jack Perry: Ve benden koparmak istediğiniz o kemere gelince, siz gerizekalı oro-

Perry'nin sözlerini adeta bıçak kesiyor, arkadan gelen kontak sesiyle Perry başını çevirip baktığı araç mı diye kontrol ediyor.

Bay Hernesikimsen: Teşekkürler bay Perry, bahsi geçmişken belirtmek isterim ki benim adım Hernesik-

Perry kafasını çevirip Herno gelmeden önce baktığı aracın oradan ayrıldığını görüyor. Tel örgüleri açıp hızlıca kendi minibüsüne koşuyor ve aracın arkasından gidiyor, bu sırada kamera da Perry'nin takip ettiği aracın plakasına zoom yapıyor.

d70lgl8.png

Görüntüler son buluyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi