RPG Acıya Açlık

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
m6c24ch.jpg

Karanlığın içinden yükselen Dark STG'yi görüyoruz. Kara Kitap bir masanın üstünde duruyor. Dark STG ise ıssız ormanın derinliklerinden sesleniyor.

Dark STG:
İnsanlar her daim bir umuda bağlanmak ister. Yakınlarında her zaman birilerini isterler. Yanlışlarında, doğrularında birbirlerine destek çıkacak yalancılar ararlar. Unuttukları şey ise karanlığın içindeyken herkes eşittir. Yalanlarınız, numaralarınız burada birer hiç hükmündedir. Güçlü olan hayatta kalır, başarısızlıklarını etrafına mal edenler kaybeder. Dark JM şu an bir hiçlikte. Kara Kitap'ın emirlerinden fazlasını işitemiyor. O, bizlerin ayakçısı. Kendini karanlığa teslim ettiği geceden beri sadık bir itaatkar. Yanımda olduğu sürece gücü güvende olacak. Elindeli ile yetinip tek gayesi Kara Kitap için kurban bulmak olan bir ölümlü beden. İnsanoğlunun da en büyük görevi budur. Kara Kitap ile bir kez tanıştıklarında bir daha eskisi gibi olamazlar. Izdırap Tanrısı, onların gördüğü son yüz olur. Ondan sonrası ise saf karanlık. Hizmet etmesi gerekeni biliyor ve ondan emir bekliyor. Kollarınızı açın ve karanlığın sizi teslim almasını bekleyin. Gücün ve zaferin size bizzat geleceğini temin edebilirim. Dark JM unutulup giden bir yüzken onu yeniden şekillendirdim. Onu ben yarattım. Tek bir zihne bağlı kusursuz evrenin başlangıcı oydu. Karanlığı hiç olmadığı kadar benimsemiş saf bir çocuktu. Hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmediğinden haberdar, yeni bir sayfa açmak isteyen bir zavallı... Ona bahşedileni kabullendi ve dönüştü. Yaşadığı bu dönüşüm sayesinde gücü ellerinde hissetti. İnsanlığın en büyük zaafı güce ulaşma arzusudur. Güce bir adım yaklaştıkları zaman gözleri döner. Güç, sadakat getirir. Güç, saygınlık getirir. İnsanların bu aç gözlü yapısı sayesinde güçlenenler biz oluyoruz. Kara Kitap onlardan topladığı güç ile Izdırap Tanrısını güçlendiriyor. Elimdeki güç, tüm insanlığın hayalinde olan güç. Sınırları olmayan bir adam, açlık duygusu bitmeyen bir tanrıyım ben. Zayıflara acı ve keder getirip güçlenen bir iblisim ben. JD... Senin acın, benim gücüm. Senin kederin, benim ziyafetim.

15tauvl.jpg

Dark STG: Birbirine sıkı sıkıya bağlı küçük dostlar... Duygular, amaçlara engel olur. Kendini Kara Kitap'a bağlamayan her birey başarıdan, ziyafetten mahrum kalacaktır. Birbirinize duyduğunuz saygı, sevgi gibi kavramlar her daim önünüze engel koyacaktır. Zavallılar. Bu evrenin size sunacağı fırsatlardan haberdar dahi değilsiniz. Bu evren türünüz yokken de vardı, siz yok olduğunuzda da var olmaya devam edecek. İnsanlığın en eski duygusu korkudur. İnsanlar, bilmediklerinden korkarlar. Dünyanızda keşfedilmemiş onca şey varken kendinizi bu küçük arenaya hapsetmişsiniz. Birbirinizle sahte dostluklar kurup altın peşinde koşuyorsunuz. Sizi birbirinizden koparıp Kara Kitap'a sunacağım. Acı, benim yegane amacım. Adım attığım her yere acı, keder, ızdırap taşırım. Sizin şu küçük çocuklara hayatlarında yaşamadıkları kadar acı getireceğim. Değerli veletlerinizin yüzünde en ufak bir gülümseme dahi bırakmayacağım. Değerlerini onlardan söküp alacağım. Ve bu yolda önüme çıkan her şeyi yerle bir edeceğim. Karanlık... Acılarının kokusunu alabiliyorum. Kara Kitap daha fazla acı istiyor. Bakalım bana sunacak nasıl acılarınız var? Gözlerindeki ışığı söndürüp dünyalarını karanlığa boğacağım. Karanlık, bir hastalık gibi yayılırken birbirlerine son bir kez daha sarılmak isteyecekler. Hayır, hayır buna da izin vermeyeceğim. Sonunuzu en acı şekilde getireceğim. İntikam Çağı başladı. Faniler için çan çalıyor. İntikam Tanrısı avlarını beklerken Dark JM ava çıktı bile. Geçen bu sürede oldukça acıktım. Açlığıma son verecek ziyafetler bekliyorum. Kollarımı açtım ve güçlenmeyi bekliyorum. Oldukça sıkıldığımı da belirtmek isterim. Fanilerin kaçıştığı, çığlık attığı o günler için tekrardan geliyorum. Kara Kitap beslenmek istiyor. Izdırap Tanrısı güç istiyor. Elinizdeki her şeyi almaya ve acı dağıtmaya geliyorum ölümlüler. Oldukça sabırsızlanıyorum. Gösteri başlasın. Hasat zamanı.

Dark STG masadaki kitabı alıyor ve okumaya başlarken kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi