Profesyonel Güreş | WWE Türkiye Forum


Nature Boy
Nature Boy
Nature Boy
Nature Boy


İlk defa Punk sevmeyen birinin yorum gördüm, o bile bu görüntünün Punk’a yaradığını söylüyor. Böyle bir rezillik yok
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
Bu tweetler Twitter'da tam olarak bir kaosun olduğunu gösteriyor zaten xd
Nature Boy
Nature Boy
Tamam; istediğin şirketi sev, izle ama bu kadar da kör olma kanka. Ancak sevdiğin adamlar ve şirket sana başından beri yalan söyledi. Gerçekler hoşuna gitmiyor diye yılların Punk’çısı olarak adama cephe aldın. Görüntü de geldikten sonra bu tavırda diretmene hayret ediyorum vallahi.
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
aewe yakin hesaplar da punki gommeye devam ediyor bi yandan ama onlari takip etmiyorsan time'ina dusmez
Nature Boy
Nature Boy
Dayı kaos dediğinde karşı taraf olur, bildiğin AEW kendisini kepaze etmiş.

All Out olayları kaostu, bu All In kavgası kaostu. Punk tarafının iddialarını doğrulayınca kaos çıkarmış olmuyorsun, kendini rezil ediyorsun. AEW seveni de Punk seveni de aynı konu üzerinde birleşmişken neyin kaosu? Sıçtıklarını sıvıyorlar resmen.

En ince yerden AEW’yu haklı gösterecek bir şeyler bulma çaban olmasa 10 saniye eğlenip geçeceğim konuda araştırma yaptırttın bana.
Nature Boy
Nature Boy
Benim Twitter’ımda punk sayfası da takipte değil. Dümdüz akışa baktım CM Punk yazıp.
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
yav olm ben gerçeklerin ne olduğunu biliyorum inceledim araştırdım zaten ve tum bunlarin isiginda punkın sütten cıkmıs ak kasik boyutunda hakli oldugunu gormuyorum olaylara genis acidan bakiyorum ve tum bu yasananlardan sorumlu olarak oklar punki isaret ediyor, en basindan cikis noktasini ele al olayin basin toplantisinda yaptigi sey dogru mu yani
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
ben olaylar boyunca elitein de sirketin de hatalarini soylemisimdir sana ama punk bunlardan daha fazla hatali baba yani toz kondurabilsen anlasacagiz zaten
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
bir taraf hakli diger taraf haksiz degil bu konuda
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
brawl outta mesela karsilikli hatalar var sonrasinda yapilan hatalar var bunlari tartistik hep

ama all in ozelinde punkin hakli oldugu ufacik bir sey bile yok, ama punk zaten bunlari anlatmisti diyebilirsin, ben anlattiktan sonra hak verenlere de saskinim zaten
Nature Boy
Nature Boy
Kanka konuda yazdığın bir cümle var ki beni benden aldı. Bu konuda son yorumunu orada yaptım. Daha da yorum yapmayacağım.
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
tam olarak yanlis olan ne orda allah askina
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
media scrumdan bahsediyorum
Nature Boy
Nature Boy
Dayı olayın öncesinde Elite’in Meltzer’e sipariş verdirdiği “Colt Cabana’yı Punk kovdurdu” haberleri, Hangman’in promo segmentinde bu haberlere atıf yaparak shoot gidip olayları bok yoluna sürüklemesi, DoN’daki kemer maçında adamın ağzının ortasına gerçekten tokat atarak maçı sabote etmeye çalışması… Media Scrum’a kadar 50 tane olay var. Punk’ın patlaması yine Cabana mevzusunun sorulması ile başladı.

Sen aylarca bu adamın üzerine atılan iftirayı es geçersen ben seninle bu konuda tartışamam. Normalde bunları bile hatırlatmayacaktım, salak adam olmadığın için yazdım. Seni mantığa davet ediyorum.
Nature Boy
Nature Boy
Taaa haberler yapılırken TK çıkıp “Yok öyle bir şey kardeşim” deseydi ve bu haberleri servis eden dangalakları cezalandırsaydı Punk hala AEW’da işlerin büyümesi için şirketi sırtlıyordu.

Elite’in yediği her boka kör olup Punk’ın verdiği tepkilere parmak göstererek kafayı yedirttin bana aylardır. Bari burada bırak bu inadı.
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
bu haberleri siparis verme isi gercekten asti astari olmayan bir mevzu taylanim. evp olarak ellerindeki en buyuk yildizin itibarini dusurmeye calismalarinin hicbir mantik cercevesine oturtamayiz, ortaya kim attiysa da somut delil olmadan asla altini dolduramayacagimiz bir iddia bu. media scruma kadar punkin da shoot atmisligi var zaten, tony khanin patronlugu elestirilecekse de once tam olarak bu konudan elestirilmeli.

hadi bahsettigin tum iddialar dogru olsun, yine de bunun yuzlesmesi ppv sonrasi kemer kazandigin bir basin toplantisinda yapilmamali, boyle bir atraksiyon seni hakliyken haksiz konuma dusurur, benim gozumde de tam olarak bu oldu.

konuda da bahsettigim gibi bundan cok daha siddetli olaylar yasandi wwe'de ve biz bunlari olayin sicagi sicagina degil yillar sonra dark side of the ringde ogrendik. ve hicbiri sirketin gidisatina bir zarar vermedi.
Deathmatch Classic
Deathmatch Classic
elite konusunda da yonetim bazinda yetkileri sinirlandirilmali zaten bunu daha once de soyledim hicbir guresciye verilmemeli boylesine yetkiler, elite'in yedigi boklara da kor degilim ama sen nasil punkinkilere gozunu kapatiyorsan antitezin olarak ben de ayni sekilde donut veriyorum sana
Nature Boy
Nature Boy
Elite’i savunmak için yine en ince açıdan çabalamışsın. Bu işten Punk’ın çıkarı ne ben onu anlamadım ama hala.

Sana iyi forumlar Murat’ım. Biz seninle bu konuda sittin sene anlaşamayacağız. Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin. Defalarca anlattığım şeyler üzerinden 500. kez aynı şeyleri söylemekten ben çok yoruldum.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: