RPG No Way Out Basın Toplantısı: Altılı Masa


GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
4,765
Beğeni sayısı
1,281
PG Nakit
290
Favori Güreşçi
Daniel Bryan
g9ck8x8.png


25 mayıs 2024
winnipeg, canada


Güneşli bir Winnipeg öğleninde kameralarımız açılıyor. Kameralar bir süre boyunca Canada Life Centre'ı ve çevresini çekiyor. No Way Out'a saatler kala arenaya akın etmiş Kanadalı hayranların arenanın dışına kurulmuş olan standın önünde büyük bir kalabalık oluşturmaya başladığını görüyoruz. Kalabalıktan hep bir ağızdan "PGW" tezahüratları gelmeye başlıyor. Onların coşkulu tezahüratlarını bir müzik bölüyor fakat duydukları bu müzik daha da ateşlenmelerini sağlıyor.

j8faw2a.png



7m3ve1f.png


Humberto Garza! MR. BERTO! Kendisine çok yoğun bir destek var. PGW'nun genel müdürü perdeden geçiyor ve geniş stand alanına ilerledikten sonra karşısında bulunan yüzlerce seyirciyi selamlıyor. Seyircilerden "Berto" sesleri yükselmeye başlıyor. Berto gülümsüyor ve teşekkür edercesine başını eğip onları tekrardan selamlıyor. Güneş gözlüğünü çıkarıyor ve kenardan görevlilerin uzattığı mikrofonu alıyor.

Mr. Berto: WINNIPEG! No Way Out'a hoş geldiniz!

Destek geliyor.

Mr. Berto: Artık sadece saatler kaldı ve inanın ben de en az sizin kadar heyecanlıyım. Fakat sizi temin ederim ki bu gece buradan ayrılıp evinize dönerken mutlu bir şekilde döneceksiniz. Bay Johnson ile birlikte PGW'nun gidişatından oldukça memnunuz. Son 2 aydır reytinglerimize yansıyan olumlu grafik, birçok yaptığımız reklam anlaşmaları ve sektörde herkesin ilk tercihi olabilmeyi başarmak gerçekten beni gururlandırıyor. Fakat burada benim bu gururu yaşamamı sağlayan sizlersiniz. Şu an buraya, Kanada'ya şovu izlemek için kilometrelerce yol aşıp gelmiş, zaten burada olan veya televizyonları başında heyecanla bizi izleyecek olan sizler... Yani kısacası burada olan ve olmayan hepinize minnettarız. Siz olmasanız biz olmazdık. Siz olmasanız PGW var olamazdı.

7mu8v6w.png


Çok büyük bir alkış kopuyor.

Mr. Berto: Fakat buraya asıl gelme nedenim tüm bu güzel sözler değil. Sanırım neden burada olduğumu siz de çok iyi biliyorsunuz. Biraz aksiyona ne dersiniz?

Berto üstünde bulunan ceketini çıkarıyor ve kenara fırlatıyor. Ceketin altına giydiği hakem kıyafeti açığa çıkıyor! Berto ellerini havaya kaldırıyor ve seyircilerden destek geliyor.

Mr. Berto: Beni bu üniformanın altında görmek yerine ring içi kıyaferlerimi giymiş ve kol sargılarımı sarmış bir şekilde görmeyi tercih edeceğinizi biliyorum. Fakat hayat bazen adil davranmıyor. Belki de günahlarımın bedelini ödüyorum. Şu an aramızda olmayan bir adamın beddualarının bir sonucu belki de bu. Bazen haklı olduğunuzu düşünseniz hatta haklı olsanız bile alttan almanız gerekiyor. Özellikle de karşınızdaki... Karşınızdaki sizin aileniz ise. Fakat... Fakat hepimizin günahları vardır, değil mi? Ben onu her zaman sevmeye devam edeceğim.

c59aa6x.png


Mr. Berto anlık olarak durgunlaşıyor ve yere kitleniyor. Ardından kafasını kaldırıyor. Seyircilerden "Angel" sesleri yükseliyor. Berto sadece gözleri dolmuş bir şekilde gülümsüyor bir süre boyunca.

Mr. Berto: Her neyse... En azından mükemmel bir genel müdürüm.

Seyircilerden "YES" sesleri yükseliyor.

Mr. Berto: Daha fazla uzatıp sizin kafanızı şişirmek ve arka alanda sıra bekleyen eski meslektaşlarım ve PGW'nun yıldızlarının zamanını çalmak istemiyorum. Sahne onların!

Berto kenara çekiliyor ve No Way Out şovunda gerçekleşecek altılı çember maçının katılımcılarının gelmeleri için beklemeye başlıyor.​
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
7,107
Beğeni sayısı
2,007
PG Nakit
915
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
"Hello Ladies!"

Müziğin duyulmasıyla seyircilerden yoğun ama karışık bir reaksiyon geliyor. Şampiyonun, seveni kadar yuhalayanı da çok burada. Kanada'nın renkleriyle bezenmiş rahat bir eşofman takımıyla alana giriş yapıyor. Yoğun ambiyansın kokusunu çekiyor içine önce. Seyircileri süzdükten sonra Mr. Berto dikkatini çekiyor. Yanına gidip elini sıkıyor. Bir şeyler fısıldamayı da ihmal etmiyor. Ardından sazı eline alıyor.


hqdefault.jpg


Val Venis: SİZİ AZMIŞ GİBİ GÖRÜYORUM WİNNİPEG? AZZZZZZZZZZZZZDINIZ MI? BACAKLARINIZIN ARASI ŞELALEYE DÖNDÜ MÜ? ORAYI DAHA DA ISLATMAMA İZİN VERİN!

Öfkeli bir surat ifadesine bürünüp kafasını memnuniyetsizce sallıyor.

Val Venis: KANADA'NIN BAĞRINDAN ÇIKIP PGW'Yİ FETHEDEN BU ADAMI, GÖT OĞLANI BİR AMERİKANMIŞ GİBİ YUHALAMANIZ BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI OROSPU EVLATLARI! KANADALI OLMAKTAN UTANIYORUM!

Biraz önce ona destek verenlerin de fütursuzca yuhalamaya başladığını görüyoruz. Venis, lanetler ve hakaretler altındayken Kanada konseptli eşofmandan kurtuluyor. Yuhalamalar giderek artarken eşofmanın altını da fark ediyor... ve onu da çıkarıyor! En ön sıralarda, ses tellerini yırtarcasına bağıran fağuşeye fırlatıyor eşofmanını.

Her zaman olduğu gibi sadece mayosuyla kalıyor sahnede. Üzerinde "PGW" yazan bir mayo. Bugüne özel seçtiği her halinden anlaşılıyor.


Val Venis: Kapayın çenenizi sizi liboşlar. Görmek için boklu yataklarınızdan kalkıp buralara kadar geldiğiniz şampiyonunuz konuşuyor.

Sahnede volta atmaya başlarken düşüncelere dalar.

Val Venis: Herkesin gördüğü şey, bu akşam No Way Out'ta her zamanki gibi şampiyonun bir çember maçında 5 kişiye karşı unvanını korumaya çalışacağı bir maç. Yıllardır gördüğümüz şey.. Bir klasik... Fakat ben farklı hissediyorum. Sayın Mr. Berto da buradayken sadede geleyim: NOW Dünya Şampiyonu Chris Jericho birkaç saat sonra unvanını, maç özelinde hiçbir risk altında bulunmayan Christopher Daniels'a karşı koruyacakken NOW çıkışlıların çember maçını sabote etmeyeceğinin garantisi nedir? Hadi ama! Bayanlar ve baylar, bilmiyorum farkında mısınız ama NOW, bu gece ölüm kalım savaşı verecek. Jericho kaybettiğinde hiç olmamış olacaklar. Bana kalırsa zaten hiç olmadılar. Fakat, onlar böyle düşünmüyor. Rumble'da yaptıklarını unuttunuz mu? Turuncu aracı?

Mr. Berto'ya dönüyor.

Val Venis: Bana inanın, maçtaki isimler hakkında teker teker nutuk atmak isterdim. Onları aşağılamak, yermek.. Bilirsiniz, hedefte olan ve kapana kısılmış hisseden birinin yapacağı türden her şey... Yapmak isterdim. Fakat kendimi kandıramıyorum Bay Berto! Sizi de kandıramam. Çünkü bu gece ne Joe'nun ne GUNTHER'ın ne CM Punk'ın tek derdinin şampiyonluk olduğuna inanıyorum. Sanki... Bir şeyler dönüyor Bay Berto. Gözlerimizin önünde ama parçaları birleştirip anlamlandıramadığımız... Duyup yorumlayamadığımız... Bu yüzden (eliyle, azgın seyirciyi işaret ederek) bu gavatlardan değil, sizden Bay Berto, affımı isteyerek bu geceki maç ve rakiplerim hakkında konuşmayı reddediyorum.

Seyirciden inanılmaz bir yuhalama gelirken Venis'in odağı Mr. Berto'da. Birkaç saniye öylece bakıştıktan sonra unvanı diğer omzuna oturtup iyice yerleştiriyor ve ona sarılarak rakiplerini beklemeye koyuluyor. Venis'in pasif direnişi seyirci tarafından hiç hoş karşılanmıyor.
 
Son düzenleme:

Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
101
Mesajlar
1,870
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
209
Kenny Omega: Sıkıcı!.... Sıkıcı!.....

Henüz Omega'yı görmesekte sesini duyuyuor ve perdede bir hareketlenme görüyoruz.

p96xzsh.jpg


Kenny Omega: Tanrım, gerçekten başımı şişirdin Val.

Omega görünüre çıkıyor ve memleketinin insanından büyük bir destek alıyor. Adına atılan olumlu tezahüratlar dindikten sonra konuşmaya başlıyor.

Kenny Omega: WINNIPEG!... Memleket havası koklamayalı uzun zaman olmuştu gerçekten. Artık hiç burada olmasam da ister inanın ister inanamyın Winnipeg benim için gerçekten çok özel bir yer. Hayır 40 sene önce gözlerimi bu soğuk memlekette açtığım için değil ve ya hatırladığım en eski anılara ev sahipliği yaptığı için değil. Burası..... bu Kanada toprağı.... Her şeyin başladığı yer. Aranızda ailem, akrabalarım ve çok eski dostlarım var. Hepiniz 20 yıl önce, mahallenizdeki, sınıfnızdaki bu çocuğun ilk destekçileri oldunuz. Ve şuanda da gördüğüm kadarıyla hala en büyük destekçilerinden birisiniz! Tarih gerçekten tekerrür ediyor hemşehrilerim, 20 yıl öncede size konuşuyordum şimdi de, 20 yıl öncede burada ana kemer maçlarına çıkıyordum şimdide. Fakat biliyorsunuz 20 yılda çok şey değişir ve ben de değiştim, sizin de bildiğiniz gibi artık komşunuz Kenny Omega değilim, artık sınıf arkadaşınız olan Kenny Omega değilim. Artık ben bu endüstriyi değiştiren ve bu dönemin de yüzü olacak Kenny Omega'yım. Tarih yine tekerrür edecek ve ben. Her şey yine Winnipegde başlayacak. Bu sınıf arkadaşınız, mahalle komşunuz Kenny Omega yine her şeyi burada başlatacak.

ggbnlsl.jpg


Omega eliyle seyircileri gösteriyor, kendisinin ve Mr. Berto'nun yüzünde gülümseyen bir ifade olsa da Venis için aynısını söyleyemeyiz. Omega yine konuşmak için kendi adına gelen olumlu tezahüratların bitmesini bekliyor. Ve Venis'e dönüyor.

Kenny Omega: Kendi ülkenin insanına böyle yapman hiç hoş değil Val Buarada yaşayan herkes, bu şov için çok uzaklardan gelen herkes hatta internetten bu toplantıyı canlı takip eden herkes Val. Hepsi geçen Payback'te size söylediğim insanlar. Ben bu insanların rüzgarını arkama alacağım Val, ben bu insanlar beni izlerken şampiyon olacağım. Ben bu insanlar sayesinde Purification Era'yı BAŞLATACAĞIM. Bunu yapacağım çünkü herkesin buna ihtiyacı var. Şirketin nefes almaya ihtiyacı var. Val sana saygı duyuyorum gerçekten, pragmatik yaklaştın ve sana artık ayak bağı olan Mayhem'den kurtuldun ve şirketin tepesine oturdun. Bu ne kadar oldu 3 ay falan değil mi? 3 aydır şirketin adını taşıyan bir kemerin sahibisin ama bugün dediklerin. Sadece zırvalıktı Val. Zırvalıyorsun. Aynı Will Ospreay gibi aynı Jeff Hardy gibi zırvalıyorsun. Tabiki de hiçbirimizin derdi şampiyonluk değil, hepimizin aklında daha büyük şeyler var. Ama Val hepimizin hedefine giden en kolay yol senin sahip olduğun kemeri kazanmaktan geçiyor. Punk'ın burayı NOW yapması da, Patron'un burayı NOW'dan koruması da, Joe'nun ilk kanunu da ve tabiki benim bu Era'nın yüzü olmam da, senin savunduğum kemerle bağlantılı. İşte bu yüzden Val hepimiz kariyerlerimizi riske atıp hiçbir ahlakın olmadığı, hiçbir kuralın olmadığı o tehlikeli çembere giriyoruz. Belki hiçbirimizin son şansı değil fakat şimdilik hepimizin hedefine giden en hızlı yol bu. Şova birkaç saat kaldı ve maçta hepimiz vucudumuzun dayanabildiği kadar dayanacağız. O yüzden şimdi izninizle şova birkaç saat kala mentalimi de yormayayım. Seninle konuşmak güzeldi Val.

Omega alandan ayrılmak için perdeye doğru yönelse de duyduğumuz bir şarkı orada kalmasına neden oluyor
 

jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
3,459
Beğeni sayısı
1,020
PG Nakit
80
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk

a7d0i85.jpg


THIS FIRE BURNS! Winnipeg'de, Kenny Omega'nın memleketinde olmasına rağmen fena olmayan bir destek alıyor Punk. Kalabalık hep bir ağızdan onun giriş müziğine eşlik etmeye başlıyor. O da en sonunda sahneye girişini yapıyor.

n97pm0q.jpg
sy1gc36.jpg


Üzerinde uzun zamandır görmediğimiz, bugüne özel giydiği takım elbisesi var. Sırayla konuşan üç isim de onun en azından bu kadar erken gelmesini beklemiyordu. Punk, arkasına aldığı rüzgarla yavaş yavaş ilerliyor ve seyircilerin dibine kadar gelip onları büyük bir coşkuyla selamlıyor. Görevli kendisine mikrofonunu getiriyor. Punk mikrofonu teslim aldıktan sonra bir süre bekleyip sırayla Berto'ya, Venis'e ve sonrasında Omega'ya bakıyor. Nihayetinde yüzünde muzip bir gülümsemeyle konuşmasına başlıyor.

qfivwi1.jpg


CM Punk: Bu devirde en son konuşmayı yapan "hometown hero" kadar alkışlarla karşılanan kaç kişi kaldı ha? Emin olun sizin oğlanın Chicago'da bana sahip çıktığınız kadar sahip çıkılacağına söz veriyorum. Bunun yaşanmasını sağlayacağım.

Punk gülerken kendisine yine olumlu tepkiler geliyor. Bakışlarını tekrardan Omega'ya çeviriyor.

3cbvhi8.jpg


CM Punk: Kenny, doğrusu bu güzel konuşmayı bölmemek için arkada fazlasıyla direndim. Gördüğün üzere mikrofonu indireceğin saniyeye kadar da bekledim ama gördüğün üzere (takım elbisesini gösteriyor) bu lanet olası şey yüzünden temiz bir hava almaya ihtiyaç duydum. (gülüyor) İşin özü, arkaya dönmeden dinlemeni istediğim birkaç şey var. Tüm bunları kişisel algılamanı istemem. Evet... Son şovda az daha gözümün yerinden fırlamasına neden olacağın o diz darbesine rağmen tam olarak böyle düşünüyorum. Geçmişte gerizekalı arkadaşların yüzünden düştüğümüz durumları çoktan geride bıraktım. Neticede sana saygı duyuyorum. Artık benim için Chick Magnet ve Cookie Monster tişörtleri giymesen de bu konudaki görüşlerim değişmedi. Sadece kafamda oturtamadığım bir şey var. Tek bir şey... Tüm bu "arındırma" hevesin. Bana geçmiyor dostum. Bilemiyorum, belki de benim gibi adamlar bu şirketteki tüm pislikleri arındırmak için orada burada uğraşırken senin Velveteen'in kıçına yapışıp kişisel zevklerinle uğraşıp durmandandır. Belki de bu şirketteki kokuşmuşluğu aylar sonra anca Dream'den tekmeyi yediğin anda anlayıp şimdi bu davanın katalizörü gibi davranmandandır. Sonuç olarak, geçmiyor. Belki onlara (seyircileri gösteriyor) bunu şu zamana kadar geçirmiş olabilirsin ama karşında ben varken... Herkes gerçek devrimcinin kim olduğunu biliyor. Tıpkı senin de bildiğin gibi.

kmbmhrz.jpg
96pcno7.jpg


Birkaç adım daha atıp kalabalığa iyice yaklaşıyor. Omega'ya bakmaya devam ediyor.

CM Punk: Ama sana kızmıyorum. Böyle bir şampiyonun yer aldığı şirkette elbette önüne gelen adam yeniliğin yüzü olmak için saçma bir hevese kapılır. Haklı değil miyim Val? Senin de uzun zamandır aynı havayı soluduğun iş arkadaşlarından nefret ettiğini çok iyi biliyorum. Çorabını değiştirir gibi yakın arkadaşını değiştiren bir adamın aksi bir bakış açısına sahip olmasını hiçbirimiz bekleyemeyiz değil mi? (sırıtıyor) Omuzunda tuttuğun o şeye, şirketin adını taşıyan unvanın en iyi şampiyonu olarak anılmana rağmen her gece beni haklı bulduğunu biliyorum. Aslında sen de eskidiğinin ve fazlasıyla yozlaştığının farkındasın. Bazı gecelerin sonunda, sahip olduğun tüm bu başarılara rağmen bu çok korktuğun adam CM Punk olarak uyanmayı istediğini de biliyorum. Ama tüm bunlara rağmen sırf daha "taşaklı" olamadığın için Val Venis olarak uyanıyorsun. Şirketin en başarılı, ilk ve tek Triple Crown şampiyonu olan fakat kariyerini bitirdiğinde değer verdiği her şeye dokunamayacak kadar uzakta kalacak olan Val Venis olarak... Bu yüzden diğerlerinin aksine sana acıyorum Val. Bryan Danielson'ın senden erkekliğini almasından dolayı değil, sahip olduğun her şeye gecenin sonunda sahip çıkamayacağın için sana acıyorum. Dostluk, penisdaşlık muhabbeti yaptığın herkesi elbet bir gün yarı yolda bırakacağın için sana acıyorum. Senin ise bana en ufak acıma hissinin olmadığını, benden nefret bile etmediğini, benim hakkımda sadece ama sadece tek bir duyguya sahip olduğunu biliyorum. Benden korktuğunu biliyorum Val. CM Punk isminden korktuğunu çok iyi biliyorum. Tüm o rüyalarını, kabuslarını... Gözünde görüyorum adamım. Bunu sevgili yöneticin Berto hariç kimseye doğru düzgün ifade edemesen de ben anlıyorum, tüm bu insanlar anlıyor. Tanrı aşkına, 10 aylık zirveye çıkış kariyerinde ne zaman cebinde bir muşta bulundurma ihtiyacı duymuştun? (gülüyor) Sana tavsiyem onu yanında bulundurmaya devam et. Çünkü bu gidişle ben etraftayken her zaman ona ihtiyaç duyacaksın. Unutma, Meksikalı prensin her zaman seni koruyamaz.

1sk58ez.jpg


Son laftan sonra kalabalığın uğultusu artıyor.

CM Punk: Laf tam zamanında geldi değil mi? Geçtiğimiz şov kelimelerimi yutmama neden olacak kadar radikal bir karara imza atan bu adama bugün değinmeyecek olsam kendimden şüphe etmeye başlardım. Mr. Berto! Bu şirketin ilk zamanlarının yıldız güreşçisi, prensi ve kuzeninin aksine Garzaların kriminal olmayanı- Ah, az daha sakatlandığın zaman hapishaneye gir çık yaptığını unutuyordum. Fakat genel menajer olduğun andan itibaren televizyonda bundan bahsetmiyorduk değil mi? Unut gitsin.

İzleyenlerden yoğun bir uğultu daha gelirken Punk gülümsüyor.

CM Punk: Doğrusu seninle ortak bir noktaya vardığımızı düşünmüştüm Berto. Rock'dan, O'Neil'dan, Cornette'den farklı olduğunu düşünmüştüm. Çünkü sen arka alandakilere onların baktığı gibi bakmıyorsun. Güreşçilerini ay sonunda maaşı yatırılacak bir televizyon oyuncusu olarak görmüyorsun. Bu yüzden seninle doğru düzgün bir şekilde ilk defa karşılaştığımızda istisna olduğunu anlamıştım. Rollins'in karşısına çıkacak bir adam bulamadığında karşına dikildim ve sadece gözlerimle konuştum. Sana o spotu dolduracak tek adamın ben olduğunu bakışlarımla anlattım. Bazen anlaşıldığını böyle küçük anlarda hissedersin, bunu geçtiğimiz hafta Rollins'le bir barda sohbet ederken de hissetmiştim. Bu yüzden beni o anda anladığını sanmıştım. Şu an baktığımda sadece anladığını sanmışım diyebiliyorum... Çünkü PAYBACK #35'de yaptığın şey, demin saydığım o patronlardan hiçbir farkının olmadığını tüm dünyaya gösterdi. Büyük bir barışa neden olabilecekken artık hayatının geri kalanında asla üstünden atamayacağın bir savaşa imza attın. Şu an bunun farkında değilsin çünkü halen insanları basit sözlerle koltuklarından nasıl kaldıracağını iyi biliyorsun. Kukla bir müdür olmana rağmen (izleyicileri gösteriyor) sadece ürünü gösterip onları nasıl iyi gazlayacağını biliyorsun. Birkaç güzel söz ve Angel'ın adını anmayla açamayacağın destek kapısı yok değil mi? En azından şimdilik işe yarıyor. Tüm bu kuzeninin adını ağzından düşürmeme tripleri... Bir süre daha iş görür. Fakat ben biliyorum. Angel'ın yüzüne son toprağı atan Wes Lee'nin bir kere bile karşısına çıkamayacak kadar davandan kopuksun. Ondan korkuyor musun? Hiç sanmıyorum... Yoksa onda kendini mi görüyorsun? İşte bu doğru olabilir. Çünkü o senin aynadaki yansıman. El Patron tarafından boynun eline verilmeseydi dönüşeceğin adam o, Wes Lee'nin ta kendisi. Belki de seni bu kadar rahatsız eden şey de budur. Farklı şartlar altında, farklı ihtimallerle karşılaşsaydın kuzeninin üstüne son toprağı atacak o adamın sen olma ihtimali...

Punk fazlasıyla ileri gidiyor. Berto'nun son cümleden sonra sinirden elinin titrediğini görüyoruz fakat Val Venis ona sakin olmasını söylüyor.

CM Punk: Anlaşılan Garzaların kanı sadece kıytırık bir çantaya bulaşmamış. Senin ellerinde de kuzeninin kanını, o laneti görebiliyorum. Bizim maçımızın zilini çaldıracağın an bunun farkında ol. Bil ki senin aksine ben adaletli olmayacağım.

ax5xo91.jpg


Bakışlarını kalabalığa çeviriyor.

CM Punk: 25 Mayıs, buranın sonsuza kadar değişeceği gün olarak anılacak. Bugün buraya Purification Era benim adımla anılacak demeye veya Prestige Grand Wrestling'in sıradaki dönemine isim bulmaya gelmedim. Sizin içten içe bildiğiniz gibi tüm bu dönem saçmalığına inanmıyorum. Çünkü burası bir krallık değil, burası bir bataklık... Ve böyle yerlerde insanlar, seneler geçtikten sonra zaman çizelgesine hakim olmak için kritik olan tek bir olayı baz alır. Tıpkı İsa'nın doğumundan önce ve doğumundan sonra kavramının hayatımıza işlemesi gibi... Burası da yıllar sonra sadece tek bir olayla anılacak. CM Punk, PGW kemerini kazanmadan önceki PGW ve kazandıktan sonraki PGW.

Son söze inanılmaz bir reaksiyon geliyor. CM Punk tezahüratları artıyor.

CM Punk: Çünkü ne düşünürseniz düşünün... Ben kaçınılmazım, bu galibiyet kaçınılmaz. Ne üçünüz, ne eski dostum Samoa Joe, ne geleceğin ana olay adamı olarak anılan Gunther, ne de en büyük reaksiyonunu benimle ringe çıkarak almış Alberto Del Rio buna engel olabilecek. Bu oynadığımız oyun bir drama değil, bir trajedi! Sizler ise bu hikayenin ana karakterleri değil, sadece Bill Goldberg ve Jey Uso ile birlikte anacağım kurbanlar listemin baş kahramanlarısınız.​
 

muad'dib

sholarch
Katılım
8 Nis 2024
Konular
14
Mesajlar
1,992
Beğeni sayısı
344
PG Nakit
250
Konum
Amasya
RPG Karakteri
Samoa Joe


1000029891.jpg

Joe müziğinin çalması ile beraber hızla alana girip rakiplerine soğuk bakışlar attıkdan sonra yerini alıyor. Eline mikrofonunu aldıktan sonra derin bir nefes alıp söze giriyor.

"Görüyorum ki siz hergelelerin oldukça büyük iddiaları var ve bu camiada asıl olayın laf olduğunu düşünüyorsunuz. Fakat yanıldığınız şey var ki bu camiada asıl önemli olan kendinize, hayranlara ve yöneticilerine verdiğiniz söz ve vaatleri gerçekleştirmek. Ve ben de bunları gerçekleştirmek, kendime verdiğim sözleri tutmak için karşınızdayım ve her nere olursa olsun ister çember ister burası siz gibi ucubelere her yerde meydan okumaya, sizleri ezmeye devam edeceğim."

Seyircilerden tezahürat ve yuhalama tepkileri gelse de Joe bunları pek önemsemeyerek sözüne yutkunup devam ediyor.

1000029892.jpg


"Fakat dün gece şovu ayakta kapatıp kendini çember maçında favori gören birileri var. Sana diyorum sosis penisli Venis, sen her zaman bir ucubesin ve öylede kalacaksın. Çemberden kemeri kaybettiğin için ağlayarak çıktığında değersizleştirdiğin, ismini lekelediğin o kemeri havaya kaldırırken sana bakarken gerçekten nası şampiyon olunması gerektiğini kanıtlayacağım. Ve sen Punk, sen de çember maçından sonra asla bir daha bu seviyelerde gözükemeyeceksin, yanıma yaklaşmaya çalışsan bile seni elimin tersiyle itip yoluma devam edeceğim dostum. Gerçeği görmelisin sen artık yaşlı ve tekene herifin tekisin. Gunther ise kendini kafasını kabile şefliği ile bozmuş bir deliyi dövdüğü için güçlü ve PGW'nin gelecekte asıl adamı olacağını sansa da senin de tıpkı öbür hergeleler gibi tek derdin kemeri omzunda taşımak!"

Seyircilerden alçak bir alkış ve yuhalama alan Joe bunları duyup sırttıkdan sonra tekrar konuşmasına devam ediyor.

"Hiçbirinizin derdi şampiyonlukla beraber kendinizi en üste çıkarmak değil, emek vermek değil, kim olursa olsun rakibine karşı hırs ve intikam dolmak değil! İşte ben bu yüzden No Way Out gecesi karşınızda, asla yere yıkılmadan olacağım ve size gereken dersi vereceğim. Ve unutmadan şunu da söylemeliyim ki hiçbirinize saygı duymuyorum!"

Seyircilerin susmasını biraz bekledikten sonra Venis'in üstüne yürüyecek gibi olsa da Mr. Berto onu tutup sakinleştiriyor ve Joe asıl yapması gerekenin çemberde olduğunu hatırlayarak sakinleşiyor.
 

TheLegacy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
19 Nis 2024
Konular
1
Mesajlar
441
Beğeni sayısı
50
PG Nakit
0
RPG Karakteri
GUNTHER
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Theme

GUNTHER alanda. Üzerinde kırmızı bir kaban var. Rakiplerine bir baktıktan sonra mikrofonu alıp söze giriyor.
images (44).jpeg

GUNTHER: Winnipeg... Akşam izleyeceğiniz şey için heyecanlı mısınız?

Seyirciden karışık reaksiyonlar geliyor.

GUNTHER: Ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kafeste 7 kişi ama içlerinde sadece bir gerçekten güreş isteyen, kendini ortaya koymak için hayatını veren sadece bir kişi var. Bazıları için bu sadece para işi.

CM Punk'a dönüyor

GUNTHER: Aramızda bunun bir örneği var. 2014'den sonra seni pek göremedim. Sakat mıydın?

Seyirciden karışık reaksiyonlar var.

GUNTHER: Ya da Joe, senin hiç bir onurun var mı. Maçtan önce birilerine sataşmadan kendine gelemiyor musun? Kendine güvenmiyor musun? Millet, bu çember kokuyor. Ama emek kokusu değil bu.

Şimdi Venis'e dönüyor.

GUNTHER: Şimdi bu şirketin şampiyonu sen misin? Gerçekten burada dünyanın en büyük güreş şirketi söz konusu ve şampiyonu ise bu adam.

İlk başta karışık olan reaksiyonlar gittikçe daha da yuhalamaya dönüşmeye başlıyor. GUNTHER seyirciye bakıyor. Pek memnun değil gibi.

images (46).jpeg

GUNTHER: Gerçekleri söylemem hoşunuza gitmedi mi ha? Ben güreş seyircisine saygı duyarım. Bu kutsal sporun daim izleyicilerine, ama onlar bana pek saygı duymuyor. Duymalılar. Çember maçından sonra da duyacaklar. Şu an herhangi bir adamın omzunda pislenen, değerini kaybeden o kemer şovdan sonra benim ellerimde olduğu zaman herkes bana saygı duyacak. Duymak zorunda olacaksınız. Bundan sonra merak etmeniz gereken şey kemeri ne zaman bırakacağım olmalı. Bunu cevaplandırayım. Emekli olduğum zaman. Bu da yaklaşık 30 yıla eşit gibi. Ama siz hiç sıkılmayacaksınız.

GUNTHER gülümsüyor. Ama biraz zorlama bir gülümseme bu. Daha sonra her zamanki sürat ifadesini takınıyor. Konuşmayı da bırakıyor.
 
Son düzenleme:
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,817
Beğeni sayısı
1,158
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane


REALEZA! Müziğin ilk anlarından itibaren yoğun bir yuhalama başlıyor. Alberto Del Rio ise bundan oldukça keyif alıyormuş gibi gözükerek, konuşmasına başlıyor.

maxresdefault.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: Winnipeg, sanki beni burada görmeyi beklemiyor gibisiniz ha? Açıkçası ben de Compton’dan sonra bu kadar kötü bir şehir göreceğimi beklemiyordum. (boo) Yani bu hayatta hiçbir şey, beklediğimiz gibi olmuyor. Tıpkı karşınızda gördüğünüz bu adam gibi. Doğum haberimi alan herkes, böylesine bir gücün ortasına doğan bu çocuğun, ömrünü bir diplomat olarak geçireceğini düşünmüş. Ama dediğim gibi, işler ne beklediğimiz ne de düşündüğümüz gibi gitmiyor. Tıpkı kimsenin o küçük çocuğun, bu kıtanın yetiştireceği en büyük güreşçi olacağını düşünmemesi gibi. Winnipeg… size son bir şans veriyorum. Doğru olanı tasdiklemeniz için son bir şans… Kuzey Amerika’nın yetiştirdiği en büyük güreşçiye saygı duymak için son bir şans. (boo) Siktirin! Ne düşünüyorsunuz ha? En iyi güreşçilerin Manitoba’dan çıktığını falan mı? (cheer) O zaman size ufak bir ders vereyim mankafalılar, Kenny Omega’nın bugüne kadarki en büyük başarısı koltukları 20 dolardan satılan şirketlerin kemerlerini aynı anda toplaması. Jericho’nun en büyük başarısı 25 yıl önce aldığı iki galibiyet ve Roddy Piper sizden o kadar utanıyor ki bir an bile Winnipeg’li sanılmamak için büyükbabasından kalan eteği üzerinden hiç çıkartmadı. Toprağın bol olsun Rowdy, o eteğin önemini bu insanlara baktıkça daha iyi anlıyorum. Ve son bir şey, bu şehrin adını kim koydu amına koyayım? Aklıma bu şehirden önce bal yiyen bir ayı geliyor ve bahsine varım ki o sizden çok daha önemli. Başlangıçta da dediğim gibi millet, hiçbir şey beklediğimiz gibi olmuyor. Ve eminim bu gün, tüm bu gerçekleri duymayı beklemiyordunuz. (boo) Ama merak etmeyin, parti daha yeni başlıyor. Bugün, bu gerçeklerin ardı arkası kesilmeyecek. (ceketini çıkartıyor) Hazırsanız başlayalım mı millet? Hazır mısın ha şampiyon?

Seyircilerin reaksiyonu tamamen olumsuzdan biraz daha olumluya evrilse bile yine yuhalamalar altında konuşmaya devam ediyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Şampiyon demek yeterli kalırsa tabi.. Şirketin ilk Triple Crown’ın sahibi, şirketin en uzun takımlar şampiyonluğunun sahibi ve uzunca bir süredir omuzunda tuttuğun o şey, tüm bu takdiri hak ediyor. (gülüyor) Fakat hala başaramadığın o kadar şey var ki… Listenin başı olarak şunu söyleyebilirim sanırım… iyi bir arkadaş olmak? (gülmeye devam ediyor) Ama korkma dostum, ne kadar kötü bir arkadaşsan ondan daha kötü bir akıl hocasısın. Yanındaki çocuğa açıyorum, umarım geç olmadan tüm bu olanların farkına varır. Onu nasıl kullandığının, onda yaşayamadığın o gençliği yaşamaya çalıştığının, onu her ihtiyacı olduğu anda yalnız bıraktığının… umarım farkına varır. Eğer kısa bir sürede bunun farkına varmazsa… karşısında göreceği kişi bugüne kadar şirkete damgasını vurmuş kişi yerine değil taşakları, hiç olmamış biri olmayı dileyen bir adam olacak. Herhangi bir adam. (seyircilerin desteğini yavaş yavaş kazanıyor gibi gözüküyor) Çünkü bunu yaptım Venis. Bunu ilk ben yaptım. Seni çaresiz gösterdim. Bunu 8 ayı seninle geçmiş Mayhem yapamadı veya omzundan o kemeri söküp aldığın Hardy… bunu ben yaptım Venis. Ve yollarımız sadece bir kez kesişti. Civil War’da. Seni öylesine sert kilitledim ki, en sonunda gözlerin bile karardı. Ve günün sonunda omzunda bir kemer olsa bile, seni o ringden bir mağlup olarak gönderdim. Tıpkı yarın yapacağım gibi! Ve Venis, bana ister inan ister inanma ama, gerçek erkeklik böyle olur. Dediklerini yaparak. Laflarının arkasında durarak, sadece kadınların değil! Ve ben bugüne kadar bu zavallılara verdiğim her sözü tuttum. Will Ospreay’i ilk kez deviren kişi oldum, siktiğimin ana kemerini tam iki kez kazandım ve No Way Out’ta… No Way Out’ta ne olursa olsun, bu sayıyı 3 yapacağım. Size söz veriyorum Winnipeg halkı… (tepkiler bölünüyor bir kez daha)

Alberto Del Rio yine tepkilerden aldığı keyifle devam ediyor konuşmasına.

Alberto "El Patron" Del Rio: Ve sen çocuk… evet sen. (omega’yı gösteriyor) Hislerini biliyorum, karnındaki kelebekler bir zamanlar bende de uçuyordu. Kariyerinin baharında, en önemli maçını kendi memleketinde yapmak. Rüya gibi. Kazanırsan tüm bu olacakları düşünsene, tüm şehir bir parti evine dönüşecek neredeyse. Ve bunu ne benim ne de başkaları için yapacaklar, sadece senin için Kenny. (omzuna dokunuyor) Fakat düşünüp, daha fazla zaman kaybetmene gerek yok. Çünkü bu asla olmayacak. (boo) Yetenekli çocuksun, hatta muhtemelen buradaki herkesten daha yeteneklisin. Hatta. Hatta sana baktığımda kimi görüyorum biliyor musun? William’ı. Belki onun tahtını alabilirsin, şirketin yeni altın çocuğu olabilirsin. Alberto Del Rio’nun ardından şirketin en dominant ikinci adamı olabilirsin. Belki uslu bir çocuk olursan, iki kemeri aynı anda bile tutabilirsin fakat Kenny… o gün bu gün değil. Hala vaktin var. Hala geliştirmen gereken onca şey var ki… Burada olmanın tek sebebi, rakip olarak sana Bo Dallas’ın seçilmiş olması. (boo) Ama dediğim gibi, her şeye rağmen, sen de ışık var. Fakat hayallerinin çok altında. Belki bu şirketteki misyonunu Velveteen’den Televizyon Şampiyonluğunu alsaydın bitirebilirdin bile, daha ötesi… zor, çok zor Kenny. Bu şirket senin gibi adamları ilk günden beri öğütüyor ve hayatta kalabilmek için güçlü olman lazım, en güçlüsü. Alberto Del Rio olman lazım. (boo) Hey! Biliyorum, bunlar hoşunuza gitmiyor ama en başında dediğim gibi bugün sadece gerçekleri konuşacağım! (boo) Günün sonunda yine inanmak istediklerinize inanabilirsiniz! Omega’nın size sattığı hayallere inanabilirsiniz! Onun Purification Era’nın yüzü olacağından, sektörü değiştiren adam olduğundan, tarihin en iyisi olacağından falan falan… Fakat size bir şey söyleyeyim! Sektörü değiştiren adam tam karşınızda duruyor! Bu kıtadaki tüm majör kemerleri kazanmış adam karşınızda duruyor, bu kıtanın yetiştirdiği en büyük güreşçi karşınızda duruyor, bu kıtanın yetiştirdiği en sert güreşçi karşınızda duruyor biraz saygınızı takının amına koyayım! (yuhalamalar iyice artmaya başlıyor)

CM Punk'a dönüyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Bu şirketteki favori virüsüm. Evet sen, sen Punk! PGW’un görmüş olduğu en büyük orta yolcu. Eminim ki 2013’ten seni tanıyan birisini getirsem ve karşına koysam, seni tanıyamaz. Çünkü en başındaki misyonun bu muydu ha Punk? Sessizlerin sesi? İnsanların kurtarıcısı? Eğer gözünüzü kapar ve son 15, 20 seneyi düşünürseniz bu adamın ne olduğunu çok kısa bir süre içinde çözeceksiniz. Basit bir İsa çakması. Tıpkı türevleri gibi, sadece konuşurlar. Yapabildiklerinin çok ötesinde konuşurlar ve bunların hepsi birkaç mürit için. Ama Punk, ne sen ne de müritlerin beni ilgilendirmiyor. Bu şirketteki en keyif aldığım an, seni çarmıha gerdiğim o an olacak. (boo) Yapmayın! Bu adamın ne amaçladığını görmüyor musunuz? NOW’un en büyük pisliği, en büyük mikrobu, NOW’a gittiği ilk günden bu yana PGW’a aklınıza gelebilecek her şeyi söyleyen bu adamı şu an alkışlamak içinize cidden siniyor mu? Hepiniz Punk’tan daha karaktersizsiniz, bu ne kadar da zor olsa. Yapmaya çalıştığın şeyi bu insanlardan saklıyor olabilirsin Punk ama ben görüyorum. Ve bir kez daha başarısız olacaksın. Yine birisi, seni gerçeklerle yüzleştirecek. Hayır, hayır… bu bir metafor değil. Bu sefer karşındaki “gerçek”, Mike Jackson olmayacak. Ben olacağım Punk. Ve bir kez daha senin Dünyanın en rezil adamı olduğunu kanıtlayacağım. Hatta istersen bunu 6 köşeli bir kafesin içinde bile yapabiliriz. Çünkü ben sen değilim Punk. Dövüşmekten korkmam, henüz ikinci maçımda bundan vazgeçmem. Ben karşımdaki kim olursa olsun, sadece onu o ringde öldürmeye çalışırım. Ve bunu bir erkek gibi yaparım, yerde yatarak değil. O yüzden bugün kanımı akıttığım o ringe bakınca, bundan utanmıyorum. Aksine, bir şeyleri kanıtlayabilmenin verdiği o huzurla kafamı yastığa koyabiliyorum. Ama üzülme Punk, sen de bazı şeyleri kanıtladın. Asla benim gibi bir erkek olamayacağını. Ben güçlüyüm Punk. Zenginim. Bu şirketteki bazı şeyleri başarmış tek adamım. Bu şirketin her kader anındaki tek adamım. Kafeslerden galibiyet çıkaran bir adamım. Ben bir erkeğim Punk. Ben bu şirketin ve senin olmayacak isteyeceğin her şeyim. (boo)

Son sözünden sonra içten bir kahkaha patlatıyor Del Rio, devamında ise Joe tarafına doğru yaklaşıyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Joe… bu şirkette şiddetin en büyük temsilcisi. (karışık reaksiyonlar geliyor) Hayır… hayır, cidden öyle! Kendisinin ilk Summerslam’de alamadığı galibiyet yüzünden aylarca Will Ospreay’a sabrettik ve bu… bu şirketin görebileceği en büyük şiddetti Joe, tebrik ederim. Sanırım bu dominantlığın arkasında yatan şey bu, eski bir güreşçi eskisini yenemeyip, PGW’a Will Ospreay belasını bulaştırıp kaybolmak. Bu senin için bile… ezikçe Joe. Fakat şanslısın. Şanslısın ki bu şirkette ben varım. Herkesin götünü toplayan o kişi. Öncesinde Ospreay belasını, daha sonra da O’Neil belasını bu şirketten uzaklaştırdım fakat insanların karşısına çıktığımda aldığım tek şey seninkinden büyük bir yuhalama. (seyircilere dönüyor) Cidden hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz. Bu şirket için yaptığım hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz! Ancak bundan sonra her şeyi kendim için yapacağım. Keyfim için. Önce Winnipeg’de tarih yazacağım ve 3. ana kemer şampiyonluğumu kazanacağım. Daha sonrasında ise malikanemde ayak ayak üstüne atıp, içebileceğim kadar şampanya ve bolca kadınla bu kariyeri bitireceğim. Ve o günden sonra, sizin götünüzü kurtaracak bir Alberto olmayacak. Şirkette bugüne kadar kendini dominant tanıtmış herkesi bayıltan Alberto olmayacak. Ama… ama öncesinde senin hesabını göreceğim Joe. Bunun için meraklanma. O kafeste baş başa kaldığımızda, senin kaderini de diğerlerinden ayırmayacağım. Seni kendi silahınla vuracağım ve gerçek Submission Specialist kimmiş, göreceksin. Ve o an, şu an duymadığın saygıyı sike sike vermek zorunda kalacaksın. Ama bu umurumda değil, bu şirkette senin saygın… ihtiyacım olan son şey. İhtiyacım olan tek şey Val’ın omzunda duruyor ve emin olun gecenin sonunda kimse onu benden alamayacak. Söz veriyorum Winnipeg, erkek sözü! Hometown çocuklarınızın olmadığı kadar erkek, sözü. (boo)

Devam ediyor...

Alberto "El Patron" Del Rio: Winnipeg hadi ama, gerçeklerden söz ediyorum. Biraz daha saygı duymalısınız, ne kadar hoşunuza gitmese bile. Çünkü bizlerde bunu yapıyoruz. Ne kadar hoşumuza gitmese bile, saygı duymak zorunda kalıyoruz. Değil mi Mr. Berto? (gülüyor) Aylar öncesinde önce kuzeninin ardından da bu adamın güreş kariyerini bitirdim ve kendisi şu an genel menajerim. Baksanıza ne kadar iyi anlaşıyoruz. (gülüp, berto’ya sarılıyor ama berto’dan aynı dönüşü alamıyor) Hayat böyledir çocuklar, laflarımızı, yaptıklarımızı iyi seçmeliyiz. Yoksa günün sonunda şu adam gibi hayatınız boyunca Alman olmadığınızı kanıtlamaya çalışırsınız. Şu üzerindeki kabana bak, basın toplantısına mı geliyorsun yoksa gay-bar etkinliğine mi? Bilmiyorum GUNTHER… ama içimde sana karşı beslediğim bir nefret var. Belki bu akromegali gibi gözükmenden kaynaklanıyordur belki de kendini olduğundan fazla görmenden. Bunun sebebini netleştiremiyorum fakat o çemberin içinde senin gidişatını netleştireceğim. Ve bir daha asla bu kadar yukarıya tırmanamayacaksın. Tutunduğun o basamağı kırdığımda, kariyerinde sen gibi… tepetaklak olacak. Ve belki o zaman Winnipeg beni affeder ha? (alkışlar geliyor) Siktirin gidin, yüzsüz adamlar. Ne sizin affınıza ne de başka bir şeyinize ihtiyacım var. No Way Out’ın sonunda ihtiyacım olan tek bir şey var ve onu alıp, bu bok çukurundan kurtulacağım. Ve ömrüm boyunca bir daha asla, asla buraya uğramayacağım. WINNIPEG. KANADA. Benim adım, benim adım Alberto Del Rio ve siz bunu biliyorsunuz. No Way Out’ta görüşüp, bir daha görüşmemek üzere!

Del Rio tepkilerin altında mikrofonu yere fırlatıp, geldiği yerden geri gidiyor. İnanılmaz büyük bir yuhalamanın altında baş başa bırakıyor diğer katılımcıları.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: