RPG No Way Out 2024


Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Maç kartı çok dolgun. Önceki PPV'ya nazaran daha fazla maç var tabi öncekinin Rumble olması da bunda etmen. Bu şovda dolu dolu şeyler izleyeceğiz. NWO sonrası ne var acaba
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
7,107
Beğeni sayısı
2,007
PG Nakit
915
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
- Miz TV'den bok kokusu geliyor öyle böyle değil hem de.
- Velveteen vs. Black: Black'in kaybederken yükseleceği bir maç olacaktır. Seks gibi bir ring içi vadediyor.
- Benim maçta kemeri kaybedersek penisi hayaları kesmece var gibi. Üç kişi yeni sima dersek kaybedersek Punk veya ADR olur. Koruma ihtimalimi de yüksek görüyorum. Güzel maç olur zaten çember maçı ag
- tvcde inteirm muhabbeti güzel olmuş. Normalde AEW'deki geçici şampiyon muhabbetine muhalifim ama burada hikayeyle bağıntılı olduğundan yerinde bi hamle. İki isim de orijinal karakterler. Farklı sekanslar çıkabilir. Ring içinden ziyade maç içi psikolojisi bol bol gitgelli bir şeyler bekliyorum.
- Angelico vs. MaLee maçında tarafımız tarikat tarafı. Lee, Mayhem'in laciverdi. Fevri bir kardeşimiz. Sabır nedir bilmez. Ders alması lazım ama bu kişi Angelico mu olur? :D WM yaklaşırken Wes Lee gibi Lodge'un da zamanı daralıyor. Ne döner bilmiyoruz.
- bizim evladın maçı.. Danielson, bate kardeşimizin içindeki saf aşık duyguları ortaya çıkarttı. Zaten bildiğimiz şeyi dillendirtti ve emin olduk. Bence Bate için aşk, ağabeyinden daha önce geliyor. Zaten en başından beri karakteri oneitis semptomlarıyla doluydu. Maçı Bate kazanıp, psikolojik savaşı Bryan kazanacakmış gibi geliyor. Valentine'i görürsek yara yedik zaten ag.
- Daniels vs. Y2J maçında, kadronun genişliğine kemer ihtiyacı, Y2J'nin sempatikliği falan derken mantık NOWC diyor ama Daniel o kadar mutant bir adam ki hiç yenilecekmiş gibi bir izlenim uyandırmıyor. WM'deki potansiyel Velveteen maçında bile. Bu maçta mor pornocu velveteenden bir hamle bekliyoruz bakalım.

Son ppvlerde kartlar daha dolu dolu geliyor. NWO maç kart felfena. WM'de bunun üstüne nasıl çıkılacak ulan?

Kemeri bu sefer nasıl alamayacağız bakalım...
maxresdefault.jpg
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: