RPG Deathblow


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
28
Mesajlar
1,857
Beğeni sayısı
322
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Jeff Hardy'nin evinde temizlik yaptığını görüyoruz. Eski ürünlerini bir poşette topladığını anlayabiliyoruz.

61965756c859e75d43afaed17bc97eda.jpg


"Paranın beni değiştirmesini durduramadığım yılları kendi ellerimle söküp almak istediğim zamanları hatırlıyorum. Bir şeylerin sürekli kendini tekrar ettiği anlar... İnsanların ismimi duydukları zaman heyecanlandığı duyguları nefrete çevirdim. İstenmeyen birisi olmak istemiş miydim? Ne yaparsam yapayım hiçbir insanı mutlu edemeyeceğimi, beklentilerin karşılamayacağımı en başından biliyordum."

"Beklentilerin oluşturduğu model olmak istediğimi bir kere bile söylediğimi hatırlamıyorum. Ben, hayranı duyduğum güreşçilerin bayrağını devralmak istemiştim. Aslında farkında olmadan bunu başarmıştım bile. Sadece taşıdıkları yükü ve o bayrağın azıcık yere sürtmesine bile tahammülü olmayan insanların seslerini yabancı buluyordum. Çocuklarımdan beni uzak tutan şey neydi? Bana olan inancı olmayan herkes benden uzaklaştı ve benim için en önemli şeyleri benden uzakta tutarak almış olduğum kararların bedelini ödemem istendi. Bunun bedelini ; o bayrağı herkesin rahatlıkla ulaşamayacağı bir yüksekliğe taşıyarak ödedim. Ve beni değersiz gören insanların en çok umutsuzluğa kapıldığı anlarda da o bayrağı tekrar omzuma getirip tüm okları üzerime almaya hazırım. Ben alıştım ve sonunda olmak istediğim kişiye adım adım yaklaşıyorum."

e7d4cb92834342680e3d11016492452f.jpg


"Herkes oyunu değiştirmek ister ama sürekli hamle yapmak sana her zaman oyunu kazandırmaz. Bazen sana ayrılan süreyi sonuna kadar kullanacak kadar sabırlı olman gerekir."

"Çocukluğumdan beri ilgi gösterdiğim bu spora değer vermediğimi düşünecek kadar insanlar ne yaşamış olmalı acaba. Bunca hata ve bunca bedelin tek sebebi güreşti. Daha iyi olmam için kenara çekilmemin önerilmesini bir fikir olarak bile kabul etmedim."

"İstediğin kadar boyaları değiştir, anlatmak istediğin her zaman ortadadır. Ben bu koca denizi sadece kırmızı görüyorum."

"Gördüğümü değil, görmek istediğinizi çizmeye çalıştım. 16 yaşımda girişte dizlerimde hissettiğim hareket etme arzusu bu yaşımda bile peşimi bırakmıyor iken bu koca denizi mavi çizmeye çalışmam her zaman hataydı. Bilinçaltımı bu konuda kontrol edemedim. "

009_JHARDY_10052017cp_189--5595c86525361d7881e999f994a0026f.jpg


"Hayranların hayal kırıklığını gidermek için elinden geleni yapan bir adam mı? "

"Hayatını yaşayamadığı için kendine borçlu bir insan da diyebilirsiniz. Kazmaya devam ettikçe kokunun ağırlaşacağını çocukluğundan beri kabullenemeyen bir yetişkin olmak çok zordur. O kokuyu dört ipin arasında bir dakika bile olsa daha fazla durabilmek için sabredecek duruma düşmedim. Bu konularda beklentim yok, ben burada olmayı seviyorum. Kapıyı açtığınız zaman kanepede uzanacağınızı bilmek gibi. Ve sizler de benim gibi konfor alanında rahatsız edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Belki de birisi sizler için manevi değer taşıyan eşyaları daha pahalı olduğunu düşündüğü eşyalar ile değiştirmeli. "

"İşte o zaman etiketin üzerinde yazan sayıların siyah bir kalemle yazıldığını hatırlarsınız."

"Küstahlık yapacağım yeni bir şampiyonluk yolunda ilerliyorum, sizlerin aksine bacaklarımın beni taşıyabileceği noktayı çok iyi biliyorum. Bugün ve gelecekte beni nasıl hatırlamak istersiniz diye düşünmüyorum. Bazen egomun altındaki karakteri de ışığın altına getirmem gerekiyor. "

Jeff Hardy evindeki boyaları çöpe atmak üzere hareketlendiğini görüyoruz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: