Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Survivor Series 2023'e Puan ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 94995" data-attributes="member: 79"><p>Şova bir yerinde dahil olabildik ama Velveteen vs. Dream tüm şovu çaldı götürdü bence. Brand kapanmasının bile önüne geçtiğini düşünüyorum ben. Şovda yine radikal kararlar almaya çalışılırken, bir yandan da oyuncular hoşnut tutulmaya çalışmış. Yani Goldberg'in kemerini kaybedip, main-evente gelip dengeleri değiştirmesini buna bağlıyorum biraz. Onun dışında Ospreay'in kazanmasını bekliyordum zaten, Ospreay'da ilmek ilmek Regal'le beraber ilerleyen ilerleyişini yine bir low-blow ile sıfırladı neredeyse. Ama böyle zamanlar, kazanmak için her yol mübahtır. Kıtalararası maçı başlı başına clown-fiesta gibi oldu. Sonunda Zayn'in kemeri yakması çok garipti bence kemer ihtiyacı var Intercontinental'in de bu şekilde gideceğini düşünmüyorum, garip oldu biraz ama ilk haftalık şovda aydınlatılır muhtemelen. Velveteen maçının sonunda Daniels olayı inanılmazdı, canlı takipte de tepkimizi verdik zaten bence şovun en şaşırtıcı olayıydı. Daniels'ten kemeri alması gereken adam da Velveteen bence, Dream olarak denemişken Velveteen olarak almasını bekliyorum. KANKA EL JEFE ÇIKAN ADAM ŞAKA MI. Chatte bir an Chavo hypelandı ama Angel Garza'da çok uzun süre yoktu ortada. Nasıl bir ilişkide ilerleyeceğimizi merak ediyorum, El Patron olur olmaz kendimizi çöllere attık ama ringlere döneriz yavaş yavaş sanırım. Karakterin nereye gideceğini bekliyorum sabırsızlıkla ama promo için yine bir şov daha bekleyeceğiz gibi duruyor mecburiyeten. Main-Eventte Humberto yalan olunca harbi bir an gireceğiz sandık yalan yok. Ben Goldberg dışında daha çok etki yapacak bir çar girse daha çok keyif alırdım yani Cody olarak dönüp girse tekrardan daha iyi olurdu bence Goldberg'den. Maçın içinde hikayeler anlatılmış, yeni şeylerin yolu verilmiş ama sonucu çok şaşırtıcı buldum. Ben Mayhem'in kazanmasına kesin gözüyle bakıyordum ancak daha senaryo odaklı düşünülmüş sanırım bu da haftalık şovlarda açıklanır yavaştan. R-Truth oyunun başından beri oynayıp, istediği spotu bulamamıştı bir türlü onun da yükselişi başlayacaktır. Herkesin eline sağlık, teşekkürler Chairman. 5.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 94995, member: 79"] Şova bir yerinde dahil olabildik ama Velveteen vs. Dream tüm şovu çaldı götürdü bence. Brand kapanmasının bile önüne geçtiğini düşünüyorum ben. Şovda yine radikal kararlar almaya çalışılırken, bir yandan da oyuncular hoşnut tutulmaya çalışmış. Yani Goldberg'in kemerini kaybedip, main-evente gelip dengeleri değiştirmesini buna bağlıyorum biraz. Onun dışında Ospreay'in kazanmasını bekliyordum zaten, Ospreay'da ilmek ilmek Regal'le beraber ilerleyen ilerleyişini yine bir low-blow ile sıfırladı neredeyse. Ama böyle zamanlar, kazanmak için her yol mübahtır. Kıtalararası maçı başlı başına clown-fiesta gibi oldu. Sonunda Zayn'in kemeri yakması çok garipti bence kemer ihtiyacı var Intercontinental'in de bu şekilde gideceğini düşünmüyorum, garip oldu biraz ama ilk haftalık şovda aydınlatılır muhtemelen. Velveteen maçının sonunda Daniels olayı inanılmazdı, canlı takipte de tepkimizi verdik zaten bence şovun en şaşırtıcı olayıydı. Daniels'ten kemeri alması gereken adam da Velveteen bence, Dream olarak denemişken Velveteen olarak almasını bekliyorum. KANKA EL JEFE ÇIKAN ADAM ŞAKA MI. Chatte bir an Chavo hypelandı ama Angel Garza'da çok uzun süre yoktu ortada. Nasıl bir ilişkide ilerleyeceğimizi merak ediyorum, El Patron olur olmaz kendimizi çöllere attık ama ringlere döneriz yavaş yavaş sanırım. Karakterin nereye gideceğini bekliyorum sabırsızlıkla ama promo için yine bir şov daha bekleyeceğiz gibi duruyor mecburiyeten. Main-Eventte Humberto yalan olunca harbi bir an gireceğiz sandık yalan yok. Ben Goldberg dışında daha çok etki yapacak bir çar girse daha çok keyif alırdım yani Cody olarak dönüp girse tekrardan daha iyi olurdu bence Goldberg'den. Maçın içinde hikayeler anlatılmış, yeni şeylerin yolu verilmiş ama sonucu çok şaşırtıcı buldum. Ben Mayhem'in kazanmasına kesin gözüyle bakıyordum ancak daha senaryo odaklı düşünülmüş sanırım bu da haftalık şovlarda açıklanır yavaştan. R-Truth oyunun başından beri oynayıp, istediği spotu bulamamıştı bir türlü onun da yükselişi başlayacaktır. Herkesin eline sağlık, teşekkürler Chairman. 5. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Survivor Series 2023'e Puan ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap