RPG Çocuklarınıza İzletmeyin

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
515
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Terapi gibi ortam. Kamera drone'la lüks bir villayı geziyor.
image.png

Havuzun önünde Batista, Mahmut Tuncer'le halay çekerken görüntüleniyor.
image.png

Batista kameraları görünce Mahmut Tuncer'i havuza fırlatıyor. Ardından halay müziği çalan radyoyu tutuyor ve yere fırlatıp parçalıyor.

Batista: Beni halaya tuttun konuşmayı unuttum lanet herif! Sakın o havuzdan çıkma yoksa senin s*kini çıkartır yapay ** takar ve s*kerim!

Batista ceketini düzeltiyor ve kameralara dönüyor.

image.png

Batista: Seneler önce bu işi düzenli yapan biriyken bu işi yapma motivasyonumun sadece para olduğunu düşünürdüm. Her gece k*ç tekmeler maç kazanır ve paraları cebime indirirdim. Bu zevk verirdi. Fakat asıl göremediğimi film sektörüne atıldıktan sonra fark ettim. Ben para istemiyordum. Para sadece bu işin bahanesiydi. Ben aç bir hayvandım. Sürekli av arıyordum. Parçalamaktan, acı çektirmekten zevk alıyordum! Sokaktan gelen biri olarak buna ihtiyacım var. Kavgaya, kavgalara! Survivor Series'te Payback'in kazanması gereken bir kavga var. Bu yüzden bu işi en iyi yapan 4 dava arkadaşımla beraber bu kaostan sağ çıkacağız! Biz bu şirketi yöneten şovuz! Survivor Series'te bir efsanenin geri dönüşüne ve kendi şovu için savaşacağına şahitlik edeceksiniz. Film çekimlerim bitti. Artık full zamanlıyım. Survivor Series'te hazır bir Dave Batista seyredeceksiniz. Eskisi gibi ısıran, parçalayan o yaratığı! O ringde kemerler için iştahımı belli edeceğim. Survivor Series belki de çocukların izlememesi gereken bir belgesel olacak. Bilinciyle fakat açlığından etrafa saldıran yırtıcı bir hayvanın sağa sola saldırışını izleyeceksiniz. Survivor Series için bu son uyarım. Çocuklarınızı uzak tutun. Survivor Series'te yapacaklarım onlara çok yanlış örnek olacak. Bunu aklınızda bulundurun. Çocuklarınıza bu şovu izletmeyin. Sonuçlarına katlanırsınız.

Diyor ve kameralar kapanıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: