CM Punk'ın Bizi Cümle Aleme Rezil Etmiş Olması

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,741
Beğeni sayısı
1,569
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Biz güreş severleri rezil ettin Ey Cm punk ve AEW!

Şu olayın her paylaşıldığı yerde güreş severlere hakaretler var. Arkadaşlarım izlediğin şeye bak diye bana bu videoyu gösteriyorlar Taştaş konusu olduk.

Maalesef WWE'ye Smekdavn diyen pw ile ilgili gram bir şey bilmeyen ama görünce gerçek değil lan bu diyen tayfa 1 biz güreş severler 0.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Sonra da gel bu adamı sev diyorlar. Jon Moxley kendini bin kere jiletlemesine rağmen bir kere medyada alay konusu olmuş mu? Türk PW kitlesini herkese malamat ettin onurunla bırak mesleği.

satriale

kralkaya
Konular
156
Beğeni sayısı
586
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Ben hakaret edene pek rastlamadım. Bu konu üzerinden yapılan paylaşımların altında gayet bilinçli şekilde açıklayan gördüm ve bu açıklamalara öyle karşı çıkan da yoktu. Farkındalık artmış dedim hatta.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
@Nature Boy reis sana salsam, şöyle 1950’lerden, St. Louis’den girsen, Punk’dan çıksan, tüm eralar adına ayrı ayrı laf soksan şu lavuğa ya. Valla biz bıktık bunlardan.
Canım, Bero hak ehli bir adam ama ortalığı karıştırmayı seviyor. Beyefendiyi forum dışında tanımalısın.
Bu duruma ne diyorsunuz hocalar @Nature Boy @Gloom
— Bir köpek insanı ısırınca değil bir insan köpeği ısırınca haber olur.
John B. Bogart

Piyasada kameranın önünde kendisini paramparça eden sayısız adam (birisi Mox) var ancak bu kadar gündem olduğunu görmüyoruz. Punk işi korumak için en uygun olan anda “giging” işlemini gerçekleştirmiş, talihsiz bir şekilde hayran kamerasına yakalanmış. Reisin şanı ne kadar büyükse haber medyamıza kadar gelmiş. Pepsi konseyinin gururlu bir üyesi olarak bu büyüklük karşısında sarhoş oldum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: