Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Kırkından Sonra Azanı Teneşir Paklar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 90726" data-attributes="member: 19"><p>Kameralarımız Antalya Havalimanın'da. Muhabirimiz oldukça sinirli olan Jey Uso'yu karşılıyor. Kendisine mikrofon uzatıyoruz.</p><p></p><p>[ATTACH=full]2267[/ATTACH]</p><p></p><p>Muhabir: <strong>Evet Jey belki de yarın herşey bitecek. Neler düşünüyosun?</strong></p><p>Jey Uso: <strong>O adamın delirdiğini düşünmeye başladım. Saçma sapan laflar edip bana psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyor. Yarın a*ına koyucam haberi yok.</strong></p><p>Muhabir:<strong> Baban senin bir hata olduğunu düşünüyor, bu durum senin için ne anlam ifade ediyor?</strong></p><p>Jey Uso:<strong> Bence o bir hata adamım. Samoalı'ların en rezil kişisi. Artık sadece ben değil ailemizde onun bir i*ne olduğunu düşünüyor. Yarın herşey belli olacak seyre dalın.</strong></p><p>Muhabir: <strong>Son olarak, yarın bizi tam olarak neler bekliyor?</strong></p><p>Jey Uso: <strong>İsterseniz bunu ben değil o cevaplasın.</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]2268[/ATTACH]</p><p>BU İSİM JIMMY USO... KENDİSİ ALANDA</p><p></p><p>Jimmy Uso:<strong> Evet adamım ben burdayım. Kardeşimi böyle bir maçta yalnız bırakacağımı mı sandınız? O şişko p*ç yarın layığını bulacak.</strong></p><p>Jey Uso: <strong>EVET ANTALYA USOS ŞEHRİNİZDE... Yarın sadece o şişkoyu değil bana inanmayanlarıda yenicem. Bizi izlemede kalın.</strong></p><p></p><p>Evet yarın için herşey hazır gibi. Jey Uso acaba kendince hain ilan ettiği babasını yenebilecek mi? Yarın sorularınızın cevabını almak istiyosanız Survivor Series'i takipte kalın. Esenlikler PGW evreni.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 90726, member: 19"] Kameralarımız Antalya Havalimanın'da. Muhabirimiz oldukça sinirli olan Jey Uso'yu karşılıyor. Kendisine mikrofon uzatıyoruz. [ATTACH type="full" width="271px" alt="1695393011007.png"]2267[/ATTACH] Muhabir: [B]Evet Jey belki de yarın herşey bitecek. Neler düşünüyosun?[/B] Jey Uso: [B]O adamın delirdiğini düşünmeye başladım. Saçma sapan laflar edip bana psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyor. Yarın a*ına koyucam haberi yok.[/B] Muhabir:[B] Baban senin bir hata olduğunu düşünüyor, bu durum senin için ne anlam ifade ediyor?[/B] Jey Uso:[B] Bence o bir hata adamım. Samoalı'ların en rezil kişisi. Artık sadece ben değil ailemizde onun bir i*ne olduğunu düşünüyor. Yarın herşey belli olacak seyre dalın.[/B] Muhabir: [B]Son olarak, yarın bizi tam olarak neler bekliyor?[/B] Jey Uso: [B]İsterseniz bunu ben değil o cevaplasın.[/B] [ATTACH type="full" width="319px" alt="1695393539198.png"]2268[/ATTACH] BU İSİM JIMMY USO... KENDİSİ ALANDA Jimmy Uso:[B] Evet adamım ben burdayım. Kardeşimi böyle bir maçta yalnız bırakacağımı mı sandınız? O şişko p*ç yarın layığını bulacak.[/B] Jey Uso: [B]EVET ANTALYA USOS ŞEHRİNİZDE... Yarın sadece o şişkoyu değil bana inanmayanlarıda yenicem. Bizi izlemede kalın.[/B] Evet yarın için herşey hazır gibi. Jey Uso acaba kendince hain ilan ettiği babasını yenebilecek mi? Yarın sorularınızın cevabını almak istiyosanız Survivor Series'i takipte kalın. Esenlikler PGW evreni. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Kırkından Sonra Azanı Teneşir Paklar
Menü
Giriş yap