RPG Kondom Önemli Kid

Konular
992
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Rikishi havalimanından Survivor Series şovu için Antalya'ya uçmadan önce onu Byron Saxton ile ropörtaj yaparken görüyoruz.

Saxton:
Rikishi biliyorsun yarın oğluna karşı bir maça çıkacaksın. Ne düşünüyorsun?

rikp.jpg

Rikishi: Ne düşünebilirim sence kardeş? Tabii ki onu maçta nasıl yollarla öldüreceğimi düşünüyorum.

Saxton: Ama Rikishi o senin oğlun sonuçta. Sen böyle değildin neler oldu dün geceden sonra?

Rikishi: O piç uyuyan yılanı uyandırdı artık Byron. O bana neler yapmış olsa da her zaman ona iyi şekilde yaklaştım ama burama kadar dayandı artık. Babasına neler yaşattıysa bütün karşılığını yarın Antalya'da PGW evreninin karşısında alacak. Joshua Samuel Fatu yarın bir tarih olacak. Bu çocuk bana bir kez daha prezervatifin ne kadar önemli bir icat olduğunu tekrardan hatırlattı dün geceden sonra. Uslu bir çocuk olsaydı belki de ben şu an onu dünya şampiyonluğunu kazanması için güreş okulumda antrenmana sokacaktım. (Rikishi kameraya yaklaşıyor bu cümleden sonra) Ah be Uce seninle iyi kötü anılarımız oldu. Ama artık yarın akşam Antalya'da mezarını kazacağım. Beni buna sen zorladın kid. Başka bir evrende görüşmek üzere Joshua.

Saxton: Rikishi sen bu değilsin lütfen oğluna bunu ya-

Rikishi: KAPA ULAN O S*KİK ÇENENİ!

Rikishi birden sinirlenip Byron'ın yakalarına yapışıyor.

Rikishi:
BANA BİR DAHA O DÖL İSRAFI HAKKINDA KONUŞURKEN KARIŞIRSAN SENİ DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDERİM ANLIYOR MUSUN BENİ KELTOŞ?

Saxton: Rikishi ne yapıyorsun! Bırak beni!!

Rikishi biraz Saxton'ı yakalarından havaya kaldırdıktan sonra onu bırakıyor sinirli bir şekilde.

20002307_rikishi_val_USE--b35d605fef38275a7bf488c01dd4cfb4.jpg

Rikishi:
Sana bunların daha kötüsünü yapacağım Joshua. Antalya'da görüşürüz.

Rikishi sinirli bir şekilde alanı terk edip havalimanına doğru hareket ederken Byron arkasından şaşkın şekilde bakıyor ve kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: