It's All About THA! (BOOM) duyuluyor ve Adam Cole, büyük bir cheer eşliğinde ringe doğru ilerliyor. Yüzünde ciddi bir ifade var. Ringe giriyor ve lafı uzatmadan mikrofonu alıyor.
Adam Cole: Belki BOOM! ya da 'Adam Cole Bay Bay!' diye bağırarak sizi koltuklarınızdan uçurmamı bekliyordunuz ama hayır, bugün değil. Çünkü bildiğiniz üzere, son PAYBACK şovunda işgal edildik. Kendi evimizde. Şimdi...bu konuda doğru noktalara dikkat çekmemiz lazım. Çünkü bu brandin en büyük problemli SİZE söylenen yalanlar. Şu gerçeği bir gözler önüne serelim dostlarım. Şiketleri ayakta tutan güreşçilerdir. Güreşi ayakta tutan ise burada, dünyanın dört bir yanında televizyon ekranında bizleri izleyen sizlersiniz! Ancak yıllarca bu gerçek saklandı. Neden mi? Egosunu sizden ön plana koyan, bu şirketin kendisine ihtiyaç duyduğuna inanan GOLDBERG gibi hainler yüzünden!
Seyirciden çoğunlukla cheer olacak şekilde karışık tepkiler geliyor. Uzun bir tepkilerin sonu gelmiyor. Cole, elini kaldırıp seyirciyi susturuyor.
Adam Cole: Hayatım boyunca söylediğim ve yaptığım her şeyin arkasında durdum. Hala da öyle yapıyorum. Ancak beyler bayanlar, ben sadece bir insanım. Sizlerden biriyim. Sizin çocuklarınız, işiniz için duyduğunuz aşkı güreş adını verdiğimiz bu sanat için duyuyorum... ve ben de aynı sizin gibi hatalar yapıyorum. Evet, geçen hafta Goldberg'ü bir abi olarak görebileceğimi, bu brandi yeni ufuklara taşıyabilmek adına ona omzumu yaslayabileceğimi söylemiştim. Yanılmışım. Beyler ve bayanlar, Goldberg, dönemi geçmiş, yaptığı işe ve dolayısı ile size saygısı kalmamış...zavallı...yaşlı bir adamdır.(Gürültü kopuyor.) İstiyorsanız beni yuhalarsınız ama üzgünüm, kimse için karakterimden ödün vermeyeceğim. Artık bu a*ına koyduğumun brandinde birilerinin doğruları söylemeye başlaması lazımdı. Son şovda yaşananlar sonrasında MAYHEM 'in sürtükleri yerine Goldberg'e sataşmamı yanlış bulabilirsiniz ama size söylüyorum, yaşananların en büyük sorumlusudur Bill. Kendisi de bunun farkında. Bu adam PAYBACK'in ruhunu öldürdü! Siz düşünün- hadi şöyle yapalım. Kendinizi Ospreay'in yerine koyun. Hayır, amacım Will'i övmek değil. Zaten elime geçirdiğim yerde suratını dağıtacağım. Ancak diyeceklerimi dinleyin. Rakip gördüğünüz brandin'efsanevi' görülen lideri, sizi ringde kalleş bir şekilde kıstırıyor. Adil olmayan bir şekilde sizi eziyor ve bununla da yetinmiyor, hayır. Sizin KADININIZA da aynı tutumu sergiliyor. Bu sektörde göreceğimiz şerefsizlikler gerçekten de sınır tanımıyor dostlarım. Bir de şu perspektiften bakalım. Lideri böyle olan bir grubun, üyeleri nasıl olur? Bill'in hepimiz için bir örnek teşkil etmesi, bizi diğer brande, hatta dünyaya tanıtan kişi olması lazımdı. Bill'in bizim marka yüzümüz olması lazımdı.(Gülüyor.) Benim için değil ama sizler onu bu iş için seçmediniz mi? Ben suçumu üstlendim beyler bayanlar, sıra sizde! Bu herif sizden bulduğu yüzle buralara geldi.
Cole derin bir nefes alıyor ve yükselen tepkileri yeniden bastırıyor.
Adam Cole: Bill, sen benim ne abimsin, ne de liderim. Sadece güreşmek istediğimi söylemiştim ama görüyorum ki bu yolda benimle yürüyecek, sadece güreşmek isteyen ve sadece güreş izlemek isteyenlerin sayısı oldukça az. Soyunma odasından birkaç kişi ve tabi ki, bu yolun en önemli parçası olan sizler. Dediğim gibi, ben bu işi sadece sizin için yapmıyorum dostlar. Hatta çoğunlukla kendim için yapıyorum. Bu hoşunuza gitmeyebilir ama benim size ihtiyacım yok. Sizin de bana. Biz, birbirimize ihtiyaç duyduğumuz için değil, birbirimizi SEVDİĞİMİZ için bir aradayız. Çünkü ne demiş şair...
'Ben sensiz de yaşarım...ama seninle bir başka yaşarım.'
Üzgünüm ama yalan söylemek, birilerinin hoşuna gitmeye çalışmak, Bill gibi insanların arkasından iş çevirmek ve mertlikten uzaklaşmak pek benlik değil. Düşündüğüm her şeyi direkt söylemek zorundayım ve söylüyorum. Size ihtiyacım olduğu için değil, sizinle olmayı SEVDİĞİM için buradayım ve bunu size cumartesi günü kanıtlayacağım. Düzelteyim, kanıtlayacağız. Çünkü bu şova bir ateş lazım! Bir parıltı! O parıltı sadece ben değil, Survivor Series gecesi yanımda duracak olan 4 cengaver olacak! Cumartesi itibariyle bu şovun ihtiyacı olan şeyin ezici bir dikta değil, dostluk ve kardeşlik olduğunu size göstereceğiz. Ha, kendim yapacağım bir şey varsa o da dün gece yaşanan işgalin sebebini, o kel dangalağı bu şovun başından kesip atmak olacak. Adam Cole kaçar BAY BAY!
Cole mikrofonu havaya fırlatıyor ve kulak çınlatan bir cheer eşliğinde ringden ayrılıyor.