Malibu'da Matt Riddle'ın lüks mallikanesindeyiz. Evet artık bu malikanenin hangi o evladına ait olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Sizi daha çok kudurtacak bir şey göstermek istiyorum.
Herkesin gıpta ettiği o havuz sonsuzluk havuzu Matt Riddle'ın Malibu'daki malikanesinde. Şu eşsiz manzaraya bakın... Bu manzaranın verdiği eşsiz dinginliği ancak bir ses bozabilirdi. Evet O'nun sesi duyuluyor. Matt Riddle'ın kudurtucu kahkahaları ve yanındaki fıstık gibi mankenler. Bu sefer kendisi yalnız da değil. Humberto Garza da var. Garza da mankenlerle içli dışlı görünüyor. Ekip direkt havuza giriyor. Bir süre yüzüyorlar. Ardından havuzun sonsuzluk kısmına geliyorlar. Riddle tüm heybeti ile havuzdan çıkıyor.
"İŞTE HAYAT BU BE!"
Diye bağırıyor. Ardından da kameraya dönüyor. İki kolunda da mankenler var.
"Matt Riddle Payback takımında olacak mı? Payback kazanacak mı? Matt Riddle, Jim Cornette'in t*şşaklarını mı yalayacak? Olm t*şşak mı geçiyorsunuz? Ben o yaşlı andaval adamın sözüne bakacak adam mıyım? Beni ringden kovmuşmuş. Bir kere ben ringi terk ettim. Kovulmak falan da s*kimde değil. Hollywood grevi bitince tabanları g*tüne vura vura kaçacak olan Batista ile uğraşsın. Bana ne amk. Ben hayatıma bakarım. Bakın bu yanımdakiler bu hayatın gerçekleri. Eminim Jim Cornette hayatında bunlardan bir tanesine sahip olamamıştır. Ben sahibim. Evet ringi terk ettim. Ancak kovulmaktan korktuğum için değil. Sizce kovulmak ya da işsiz kalmak gibi bir derdim mi var? Şuna baksanıza? Dürüst olmak gerekirse Payback benim için öneme sahipti. Bu öneme sahip olduğu için de Payback için bir şeyler yapmak istedim anlıyor musunuz? Fakat şu an umursamıyorum. Fakat benim kardeşim Humberto Garza Payback için savaşacak. Kendisi için değil veya Batista, R-Truth gibi soytarılar işsiz kalmasın diye değil. Sizin için savaşacak kıymetini bilin şu adamın. Eğer bu adam kendisi için savaşacak olsaydı benimle birlikte takım kemerlerini alırdı. Takım Şampiyonu olan birisini PGW neden kovsun? Mantığı var mı bunun bana bir izah edin? Sizin için savaşyor çünkü Mayhem gibi iğrenç bir şova maruz kalmanızı istemiyor. Ama evet biz kötüyüz aynen. Humberto kardeşim bu takıma bakıyorum da senden başka t*şaklı bir Allah'ın kulu yok. Bu takım kazanırsa da yatsın kalksın sana şükretsin."
Riddle kahkahasını attıktan sonra sözlerine devam ediyor.
"Survivor Series. Hayatta Kalanlar Serisi ve inanıyorum ki kardeşim Humberto tek başına hayatta kalacak. Çünkü o akıllı ve en önemlisi şükretmesini biliyor. Evren de ona hediyesini sunacak hiç şüphem yok. Ben ise o gün kardeşim için işleri kolaylaştıracağım. Takım Şampiyonluğu maçında çok fazla efor sarf edeceğim ki kardeşim ikinci maçına daha dinç çıksın. Bunu hem Humberto hem de sizler için yapacağım. Çünkü kimse Mayhem gibi bir şova maruz kalmak istemez. Mayhem ne amk? Payback ödeşmelerin olduğu şov. Ve ödeşmeler hiçbir zaman bitmez anlıyor musunuz hahaha? Fakat kimse benimle ödeşemez. Hele ki D-Generation Zort mudur nedir onlar hayatta ödeşemez hacıı haha olm bu adamlar gerçek mi? Sene olmuş 2023 Justin Gabriel ve Heath Slater mı cidden? Bir yerlerden de kartlaşmış Wade Barrett çıksın hahaha We Are One hahaha. Size kötü haberlerim var! Benim çocuklarım var hahaha. Olm Slater çocuklarını düşünüyorsan bırak bu işleri. Çünkü hiçbir evlat babasının Matt Riddle'ın t*şşaklarını yediğini görmek istemez. Ben görmek istemezdim. Bir de 40 yaşına gelmiş adamların kendilerini Z kuşağı gibi görmesi de ayrı bir mesele. Olm siz bizimle alay mı ediyorsunuz? Bu tavırlar ne? Z kuşağına yaranmaya çalışan ahmak siyasiler gibisiniz hahaha. Hatta Türkiye diye bir ülke var. Hayır arkadaşlar hindi değil Türkiye ülke öyle bir ülke var bilmem biliyor musunuz orada da 80 yaşında bir siyasetçi demokrat amcayım diye geziyormuş hahaha adam 12 mi 13 mü o kadar seçim kaybetmiş. Allah'tan Amerika'da yaşıyoruz da böyle siyasetçiler hayatımızın içinde değil hahaha. Demem o ki siz de demokrat amca ile aynı kaderi yaşayacaksınız yani kaybedeceksiniz. Zaten başka bir şansınız yok."
Riddle oç gibi gülmeye başlıyor. Ardından Humberto söze giriyor...
Out: @GBB