RPG Dream'in Doğuşu

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,680
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
23.12.2020

Adam Cole vs Velveteen Dream

Velveteen, Adam Cole'u Pete Dunne'ın dikkat dağıtmasıyla yere seriyor. Hakem görmeden onu t shirtüyle bir süre boğup t shirtünü dışarıya fırlatıyor. Ağır ağır ringin köşesine tırmanıyor. Kollarını havaya kaldırıp Purple Rainmaker için pozisyon alıyor.

1.jpg

fakat seyirciler sus pus...

Mauro Ranallo: Bu çok gariptir ki bu zamana kadar Adam Cole'a karşı seyircilerin gözdesi olan hatta yeni şampiyon gözüyle bakılan Velveteen'e seyirciler sırtını dönmüş durumda.

Velveteen birden duraksıyor ve yerdeki Adam Cole'a boş boş bakıyor. Sanki birisi kendisiyle konuşuyormuş da kalakamış gibi bakıyor Velveteen Dream.

The Dream: Velveteen, bunu yapmayı sakın deneme! Karşında çok deneyimli bir güreşçi var. O, major bir isim. Bitirici hareketini yapacağını çok iyi biliyor. Kenara kaçacak. Başarısız olacaksın. Senin için önemi yüksek bu maçı kazanamayacaksın.​

Velveteen Dream ringin köşesinde her ne kadar çok düşünse de yine de kendi fikrinden vazgeçmeyip ringin köşesinden PURPLE RAIIINMAAKEEER!!! AMA ISKALIYOR! VELVETEEN DREAM DİRSEĞİNİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! Cole fırsat bilip bir de Ushigoroshi. Tuşa gidiyor Cole 1....2.... Velveteen son anda atıyor! Adam Cole hiç vakit kaybetmeden rakibini kaldırıp Florida Key deniyor; ama Velveteen dirseklerle Cole'u caydırıyor fakat aniden bir Goumengiri ve üstüne bir de German Suplex Adam Cole'dan. Tekrardan tuşa gidiyor Adam Cole; fakat Velveteen hemen atıyor. Biz de reklamlara geçiyoruz.​

2.jpg

Reklamlardan döndüğümüzde Adam Cole'un üstünlüğü devam ediyor. Adam Cole, Velveteen'i kafasından tutup ringin ortasına doğru götürürken Velveteen, Adam Cole'u kavrayıp köşe iplerine Stun Gun ile yapıştırıyor. Adam Cole yere inmeden Rick Rude stili bir Neckbreaker yapıyor ve tuşa gidiyor 1...2 der demez Adam Cole atıyor. Velveteen Dream vakit kaybetmeden hızlıca rakibini kavrıyor ve Devil Lock DDT! Hemen ardından köşeye çıkıyor vee​

3.jpg

PURPLE RAINMAKEEERR!! TUŞA GİDİYOR..

The Dream: Hayır, gitme! Bir tane daha yapmalısın. Yoksa bu maç böyle bitmez. 2'de atacak bir tane daha yap!​

AMA SANKİ YAVAŞ YAVAŞ TUŞ POZİSYONUNA ALIYOR RAKİBİNİ?? KAFASI ÇOK KARIŞIK GÖZÜKÜYOR! O SIRADA HAKEM SAYIYOR 1....2... ADAM COLE ATTI! DREAM BUNA İNANAMIYOR! Hızlıca ringin köşesine çıkıyor şansını bir kez daha deneyecek. Maçtaki iki taraf da çok yorgunlar. Velveteen Dream köşeden atlıyor.. SUPERKICK! ADAM COLE GAFİL AVLADI VELVETEEN'İ. VELVETEEN DİZLERİNİN ÜZERİNDEYKEN RİNG İPLERİNDEN SEKİYOR VE​

4.jpg

LAST SHOT! ADAM COLE TUŞA GİDİYOR 1....2....3!

Kazanan: Adam Cole

Adam Cole galibiyetini kutlarken Velveteen başını ellerinin arasına kitleyip öylece duruyor ve biz de sıradaki maçımıza geçiyoruz...

23.12.2020

Şov bittikten sonra

01.01.2021

Thomson Penitentiary, USA

United_States_Penitentiary%2C_Thomson%2C_Illinois.jpg

Gardiyan: İsmini söylediğim kişiler yeni koğuşlarına geçsin. Sizlerle eğleneceğiz. Evet ilk isim Michael Graham, yürü bakalım. Senin suçun adam yaralamaymış. Çok yatmazsın, belki kefaretle kurtarırsın diyeceğim de anlaşılan meteliğe kurşun atıyorsun. İlerle şimdi böcek.

İlk mahkum ağır aksak adımlarla koğuşuna geçiyor.

Gardiyan: Şimdi senin oda arkadaşını sana takdim edeceğim Michael. Ya da sen ona takdim olacaksın artık bilemem. Onun ismine bakıyorum. Pat... Patrick Clark Jr. Senin ismin bana tanıdık geldi.

Kendi adını duyan Velveteen ürkmüş bir şekilde gardiyana bakıyor.

Gardiyan: Ha evet seni hatırladım sen ringlere çıkıp homo homo kıyafetlerle palyaçoluk yapan soytarısın. Oğlum bilmiyor musun orada gerçek vurmuyorlar hepsi tiyatro. Şimdi gerçek hayatı gör bakalım sana ne kadar sert vuruyormuş. Senin suçun da... Neyse bu bende kalsın. Çünkü senin paran vardır. Kefaretle gönderirler seni belki. O vakte kadar seni lime lime etmesinler diye sessiz kalıyorum; ama birazdan beni görmen gerekebilir. Aslına bakılırsa, senden önce biri beni gördü bile. Mola saatinde görürsün. O artık buranın gediklisi olmuş diyebilirim diye. Sen de koğuşuna şaklaban.

Velveteen o kişinin kim olduğundan bi haber; ama meraklı bir şekilde koğuşuna gidiyor ancak yaşadığı korku, kafasındaki merakı bastırıyor. Koğuşuna girdikten sonra ayakta dona kalır bir vaziyette parmaklıklar üstüne kapanıyor. Parmaklıkların soğukluğu Velveteen'in içinden daha da soğuk, etraf rutubet kaplı. Yarım saat boyunca ağzından çıt çıkartmayan Velveteen koğuşunun kenarındaki temizlenmemiş bok parçasını görünce parmaklıkları çok sert bir şekilde kavrıyor.

Velveteen: ÇIKARIN BENİ BURADAN! BEN BURAYA AİT DEĞİLİM!!!

02.01.2021

imrs.php

Gardiyan: Kızlar, hava alma vakti. Yeni gelenlere bir hoş geldin kucaklaması yapmanız gerekiyor. Herkes kader mahkumu olduğu söyler, ama onlara asıl kendilerinin kendi kaderlerini mahkum ettiğini ve bu yüzden burada olduklarını gösterin. Zaten yeteri kadar yemeğimiz yok. Bana kimlerin karınlarının doyacağını gösterin.

Bütün mahkumlar hava alma yeri denilen kutu gibi alana çıktığında Velveteen de hava almaya çıkıyor. Kenarda pusmuş öylece bekliyor. Yalnız, hiç arkadaşı yok. Kendisi her ne kadar buraya düşmenin hata olduğuna inansa da yapabilecek başka hiç bir şeyi yok gibi görünüyor. Velveteen'i kenarda tek olarak çömdüğünü gören bir tayfa Velveteen'e yaklaşıyor.

Jacob Carter: Hey şaklaban, baştan söyleyeyim bu hapishanede benim kurallarım geçer ve ben öyle 80 kilo hiç kimseden dayak yemem. İsterse dünya şampiyonu olsun. Ha sen olamamıştın değil mi şaklaban? Seni tanıyorum. Seni canla başla arzuluyordum. Seni gökte ararken yerde bulacağım kimin aklına gelebilir ki?

Velveteen: Yanlış yapıyorsun. Benim Miranda haklarım var. Benim kim olduğumu gerçekten biliyor musun?

Carl First: Baylar! Burada kim olduğunu bilmeyen bir adam varmış ve işin kötüsü bizim de kim olduğumuzu bilmiyor. Burası demir parmaklıklar. Buradan ya cesedin çıkar ya da cebindeki paran. Meteliksiz olduğuna göre sanırım şu hareketlerle birincisi olacak.

Velveteen: Durun, böyle olsun istemiyorum. Güzel bir şekilde geçinelim. Ben haksız bir şekilde buraya tıkıldım. Sizin gibi değilim ben. Beni kandırdılar. İçimdeki ses bana engel oldu. Bana kumpas kuruldu. Beni anlamıyorsunuz! Ben buraya ait değilim. Hiç olmayacağım! Buradan beni hemen çıkartacaklar ve ben yeniden doğacağım. Yeni bir ben ile. Ben bir starım, beni kimseyle bir tut-

Jacob, Velveteen'in çenesine sert bir yumruk atıyor. Carl First de Velveteen'in kollarından kavrıyor.

Jacob Carter: Bizim gibi olsan en azından bir karakterin, gururun olurdu. Seni sümük, anlaşılan burada senden bizim için güzel bir fahişe olacaksın. Kıyafetlerini de getirmişsindir umarım. Seninle fanteziler yapmak için sabırsızlanıyorum. Mesela ilkini hemen burada yapabiliriz. Ne dersin?

Jacob'un yanına bir kaç kişi daha geliyor. Mahkumlardan birisi Velveteen'in üzerindekini yırtıyor. Birkaç kişi de Velveteen'in suratından kan fışkırana kadar vurmaya başlıyor. Bu durum devam ederken mahkumlardan birisi sert bir sopa darbesiyle yere yığılıyor ve bunun üzerine sirenler çalmaya başlıyor.

?: Bu nadide parça bana ait, onunla asıl vakit geçirecek olan benim.

Yüzünde 32 diş bir gülümseme, hayatı boyunca bu anı bekliyormuşçasına bir ifadeyle Velveteen'e bakıyor.

ey.jpg

The Dream: Rüya bitti, şimdi yürüyün.​

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    92.1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: