RPG Endişelenme Yaşlı Adam

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
1 1
Muhabirimiz şovun ardından Hangman Adam Page'i arka alanda yakalıyor

maxresdefault.jpg

Muhabir: Adam neler oluyor?

Hangman: (bir süre duraksayıp muhabire ne diyeceğini bilemeyerek bakar) Biraz çakırkeyfim ve tanrı şahidim olsun ki ne olup bittiği konusunda hiçbir fikrim yok. Bak Alex kariyerim yokuş aşağı gitti ve güreşi bırakıp öğretmenliğe geri döndüm. Bir öğretmenin ne kadar kazandığını biliyor musun? Sıfır. Ülke çok kötü durumda Alex herkes karı gibi aç. Başka çarem yoktu, cebime bira parası girmiyordu ve çok fena deşifreydim. Haftada kaç kere 'Eski Güreşçinin Son Hali Görenleri Şaşırttı' haberi görüyordum biliyor musun? Bundan daha kötüsü olamaz derken öğretmenlikten ihraç edildim. ABD kanunlarına göre devlet memuru görevi esnasında sarhoş olamıyormuş. Eğitim Fakültesinde bana kimse bundan bahsetmedi. Burayı özgür bir ülke sanıyordum, Joe Biden yavşağı yüzünden ülke pembe bir g*te dönüştü. Psikolojim bozuk dedim adamlar boğazıma sarıldı. Mahkeme okul çevrelerinden uzaklaştırma cezası verdi. Artık okullara yaklaşamadığım için insanlar beni pedofili sanıyor. Zoruma gidiyor Alex anlıyor musun? Geceleri gözüme uyku girmiyor. Buraya geri dönmekten başka şansım yoktu ama kendimi bir cümbüşün içerisinde buldum ve burası psikolojimden bile çok ya*rağı yemiş durumda.

Muhabir: Adam ben aslında ringde neler olduğunu sormuştum... Jeff Hardy'i kurtarman hakkında...

Hangman: O Jeff Hardy mi a*ına k*yayım. (duraksar) Ben Meksikalı bir 'cabron'un yine yaşlı bir Amerikan vatandaşını gasp ettiğini düşünerek vatansever cumhuriyetçi kimliğimle müdahale etmek istedim, geçtiğimiz haftalarda o amcaya yine kendini bana benzeten bir adam saldırmıştı, inanılır gibi değil toplumun yaşlı insanlara bu kadar saygısızlaşması zoruma gidiyor. Bu adamlar Vietnam'da bizler için savaştı. Burada işler çok karışmış Alex. Bak tekrar söylüyorum şirket de ülke gibi kötü yerlere gidiyor. Arka alanda herkes İspanyolca konuşmaya başlamış. Kadro ben Mayhem'ciyim, ben Payback'ciyim diyerek birbirini s*kiyor ve kimse bu durumun farkında değil. Ben hangi brandde olduğumu bile bilmiyorum a*ına koyayım. Hayatım boyunca hiç aidiyet hissetmedim yakınlarımdan bile, şimdi de tam olarak bu oluyor. Her kimin ihtiyacı varsa orada olurum, tıpkı o yaşlı adamın yanında olduğum gibi.

Muhabir: Jeff Hardy...

Hangman: Benim hatam. (kemerini düzeltir) Kafamın içi Çin kerhanesi gibi ve bir biraya ihtiyacım var.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Click here to login using your socials account