Matt Cardona: Olabileceğime İnandığım Versiyonum Olmaya Çalışarak Öleceğim

Doktor Hektör

The Irish Ace
Konular
124
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
725
c54e30a823bef669ae3ba5d0639bdb01

Matt Cardona, gelişmeye kararlı olduğu için asla pes etmeyeceğini söylüyor.

Cardona, 2020'de WWE'den ayrılmasından bu yana independent piyasasında kendisini yeniden keşfetti. Nick Gage ile yaptığı maçla hafızalara kazınan Cardona, "The Deathmatch King" olarak büyük beğeni topladı. Son zamanlarda Cardona, Steph De Lander ile birlikte "The Indie God" olarak başarılı bir çalışma yürütüyor. İkili düzenli olarak sosyal medyada ringdeki karakterlerine katkıda bulunan videolar yayınlıyor.

Sports Illustrated'dan Justin Barrasso ile konuşan Cardona, De Lander ile olan birlikteliğini değerlendirdi ve videolarının sosyal medyadaki başarısının altını çizdi.

"Birkaç ay önce bir Avustralya turu sırasında Steph De Lander ile tanıştım. Bir metre boyunda, sarı perçemleri ve her yerinde piercingleri var ve kıçımı tekmeleyebilecek gibi görünüyor. Onunla çalışmak istedim. Ekip olduğumuzdan beri her hafta sosyal medya için bir vinyet çektik. İnsanların dikkatini çekmek için tasarlandılar. Bunlardan biri olan 'The RiderTaker' bir milyondan fazla izlendi," diyor Cardona.

Cardona daha sonra De Lander ile birlikte başkanlık konuşması yaptıkları klasik D-Generation X segmentini yeniden yarattıkları videoyu tartıştı. Bir hayranı olduğunu vurguladığı gibi callback'leri sevdiğini belirtti. Cardona güreşi sevdiğini ve şimdiye kadarki en iyisi olana kadar durmayacağını açıkça belirtti.

"Başkanlık koltuğunda oturan kişi, dışarıdaki tüm indie organizatörlerini hedef alıyor. Callback'lere bayılıyorum. Ben de hayranıyım. Büyürken bunu yapmayı çok isteyen bir çocuktum. Bunu seviyorum ve bu yüzden bırakmayacağım. Bu indie maceramın bu kadar başarılı olmasının nedeni bu. Elimden gelenin en iyisini yapana kadar durmayacağım. Independent'lerin sesi olmaktan gurur duyuyorum - başkalarının söyleyemediklerini söyleyebiliyorum ve buna 'Indie God' karakterimi de ekliyorum" dedi.

Cardona genel anlamda özgür olmayı ve kendi çizelgesini kontrol etmeyi sevdiğini vurguladı. Cardona bir yere imza atması için çok şey gerektiğini, ancak başka bir WrestleMania momentı istemediğini söylerse yalan söylemiş olacağını belirtti.

"Özgürlüğü seviyorum, takvimimi kontrol etmeyi seviyorum. WWE veya AEW'deyken kendi programınızı yapamazsınız. Bir daha asla Madison Square Garden'da çalışmak istemediğimi ya da bir WrestleMania momentı daha yaşamak istemediğimi söylersem yalan söylemiş olurum. Tabii ki istiyorum. O telefonları alırsam, o konuşmayı yaparım. Ama şimdiye kadar kazandığım en çok parayı kazanıyorum, en çok eğleniyorum ve şimdiye kadar bulunduğum en yüksek seviyedeyim, bu yüzden imza atmam için çok şey gerekir," dedi Cardona.

Cardona geçmişinden ve kaç kez yenilmiş olursa olsun devam etmek için hiç bitmeyen çabasından bahsetti. Asla pes etmeyeceğini bir kez daha açıkça ortaya koydu ve Internet Şampiyonu hedeflerine ulaşmaya çalışırken öleceğini söyleyecek kadar ileri gitti.

"Bu sektörün tarihinde benden daha fazla yok sayılıp geri dönen kimse yoktur. Birçok kez gözden çıkarıldım, çoğu zaman kendim tarafından. Ama asla pes etmeyeceğim. Olabileceğime inandığım versiyonum olmaya çalışırken öleceğim" dedi.

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: