'AEW Casual Fan Çekemiyor'

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1

Orange Cassidy'mi bilet sattıracak diyen biriyle başlayan tartışma Meltzer'in alıntılamasıyla devam ediyor.

''İnsanlar bunun ne anlama geldiğine dair hiçbir fikirleri olmadığı halde "casual fan" hakkında tekrar tekrar konuşuyorlar. Bireysel olarak OC, arkasındaki makine ne olursa olsun sıradan hayranlar arasında en fazla pazarlanabilirliğe sahip adamlardan biri. Onun hakkında gerçekten bilgisi olan sıradan hayranlar tanıyorsanız, bunu oldukça hızlı bir şekilde anlarsınız.

''AEW "casual fan" tipi bir şirket değil. Şovlarına giden insanlar sıkı güreş hayranları ve onlar da onun (Orange Cassidy) gibi giyinen insanlar. AEW hayranları dışında kimse onun kim olduğunu bilmiyor.

Meltzerin cevabı da şu şekilde olmuş;

''WWE hayranları dışında hiç kimse Hogan, Rock, Cena, Austin seviyesindeki yıldızlar dışında herhangi bir güreşçinin kim olduğunu bilmiyor. Sokaktaki adam, Cassidy'yi tanımadığı gibi Reigns'i de tanımıyor.''

Yani özetle eğer über bir yıldız değilseniz casual fan tabirinin herhangi bir anlamı yok diyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?​

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,992
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
WWE hayranları dışında hiç kimse Hogan, Rock, Cena, Austin seviyesindeki yıldızlar dışında herhangi bir güreşçinin kim olduğunu bilmiyor. Sokaktaki adam, Cassidy'yi tanımadığı gibi Reigns'i de tanımıyor.
Bu cümle tamamen hatalı ya. Meltzer acaba Türkiye'de mi yaşıyor, çünkü sadece burada seyirciler tanımıyor WWE yıldızlarını.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Meltzer'e katıldığım noktalardan biri her ne kadar artık antipati duysam Orange Cassidy'nin casual fan çekebilitesinin yüksek olması ki bunu kendi yaşadığım tecrübeden dolayı söylüyorum. Ev arkadaşım ile Dynamite'in ilk bölümlerini birlikte izlerdik ve orada en çok ilgisini çeken güreşçi 7-8 saniyelik ekran görünümüne rağmen (hep böyle kalmalıydı) Orange Cassidy olmuştu ve sonrasındaki günlerde Cassidy'nin Reels'lerini bana attığını hatırlıyorum.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,992
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Usta, mamasını kesmesinler diye tüm tuşlara basmış. Çok düşünmemek lazım.
Sıkıntısı, fan olması. Bir haberci gibi yaklaşamıyor, bir fan olarak cevap veriyor. Şunu sen ben desek okey de, haberci olarak bahsedilen bir kişinin söylemesi saçma.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: