Bugün burada aramızda değerli bir konuk var tarihin en iyi 2. futbolcusu Cristiano Ronaldo diye ringe çıkarırdım. Sonra ufak bir röportaj gibi bişey devam ederken hop, geçmişinde amerikan ragbisi oynamış bir güreşçi veya Pat McAfee falan segmenti bölerdi. "Dostum tarihin en iyi ikinci oyuncusu Michael Gordan (amerikan ragbicisi bilmiyorum uydurdum) NFL'de oynadı" falan diye tatava yapardı. Sonra daha da ileriye gidip hatta ben bile senden daha iyi futbolcuyum(?) istersen bunu kanıtlayabilirim derdi. Ronaldo da hadi gel deyip ringin kenarındaki topu sektirmeye başlardı. amerikan ragbicisi güreşçi, ragbideki gibi takedown atıp topu almaya çalışacakken Ronaldo vücut çalımı atıp aradan sıyrılırdı. Sinirlenen amerikan ragibicisi güreşçi yumruk atıp saldırmaya yeltenir ve Ronaldo dodgelayıp karnına bir tekme koyup rövaşata Pele kick ile rakibini yere sererdi. Sonra ufak bir taunt atardı. Sonra futbol (gerçek yuvarlak olan) topunu yerden yavaşça kalkmakta olan eski amerikan ragbicisi güreşçinin suratına ölü yaprak vuruşu ile zıbam diye vurup bayıltırdı. Sonra topu iki üç sektirip hareket yapıp ben Ronaldo ulan diye seyirciyi selamladıktan sonra giderdi.