Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
MAYHEM #10 Puan Ve Değerlendirmeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 88366" data-attributes="member: 79"><p>Regal'in promosu epey duygusal olmuş, kendisini ne kadar örselesek de duygulandırdı. Şirketin başından beri yazılan Ospreay hikayesi, Ospreay'in onu kurtarmasıyla veya kurtaramamasıyla tamamlanacak gibi duruyor. Seçimi zor bir karar ekip için. Onun dışında TEAM Mayhem'de açıklanmış, sağlam ekip. Gözümüz arkada kalmayacak, almadan gelmeyin çocuklar diyoruz. Truth-Cena maçında ortalık yine karışmış, Truth sayısal üstünlükle beraber hile-hurda koparmış maçı. Tebrik ediyoruz, Lakot pek müsait değil galiba şu aralar ondan dolayı normal buluyorum sonucu. Big Zeke ağabey de sert bir promo kesip, yargısını dağıtmış ama Cena'nın gazabına uğramış. Cena için çok momentum kaybı olmadan kapanmış segment, kimse momentum kaybı yaşamamış aslında Stardust harici. Güzel düşünülmüş. Ryback - Rikishi ikilisi mahvetti, tatlı-sert-komik bir segment olmuş beğendim. Mayhem'in bu özelliğini, böyle segmentlerini seviyorum umarım okumayı özlemeyiz? Ben bu maçtaki promoları bir tık uzun buldum sadece ama Zayn'i bayadır görmüyoruz içindekiler dökmesi şarttı, o yüzden makul buldum. Maçın sonucu şaşırttı biraz ama Zayn'e buradan iyi bir şeyler bağlanacak belli. Wes Lee'in de yavaş yavaş değişmeye başladığı bir maç olmuş, onun için de mihenk taşlarından biri olacak muhtemelen bu şov. Velveteen'in segment inanılmaz iyi ama kafayı zorluyor feci şekilde. Bu işlerin sonunun Survivor Series'te sona ermesini bekliyorum, oradan sonra da kendi içinde kapışmayı bırakıp ana kemerlerden birine yürür muhtemelen. Bu maçın sonucu şaşırttı beni ya biraz, Hardy kazanır diyordum bizim taraftaki güçlü isimlerden birisi çünkü. Onun da müdahaleyle kaybettiğini düşünürsek, neyse diyelim. Hangman Page, Hardy'i kurtarmış oradaki hikayenin hala devam ettiğini görmek güzel. Oranın sonu neye bağlanır bilmiyorum ama bu ikili takımlar kemerini çözerse yalandan Mamy D Way'in ilk triple crown şampiyonu olması muhtemel olur baya bakalım. Dediğim gibi sonuç biraz şaşırttı ama bunun son Payback şovunda sonuçları olacaktır illaki. (şov olursa) Benim hikaye ilgi çekici gidiyor halen, tabii arada fireler olunca promo kesmekte zorlanıyorum bende çünkü bu şovdaki gibi günler öncesini anlatan segmentler girdiğinde senaryoyu bozmamak için. O yüzden kurtulmayı bekliyorum diyebilirim şimdilik, sonunda kurtuluyor gibi de olmuşuz ama bu adamlar kimdir değildir El Jefe kimdir onları ne zaman öğreneceğimizi bekliyorum sabırsızlıkla. Survivor Series'te bulunmam gibi muhtemelen ama bu çöl hikayesinde biraz yol alsak da yeterli benim için çünkü hikayenin backgroundu çok sağlam duruyor. Main-Eventi çok sert buldum bir Mayhem taraftarı olarak tabii her şeyden önce. Eğer bu son Mayhem şovu olacaksa, bu şekilde bitmesi son Mayhem'in epey üzücü olur. Payback ekibi çok ağırlığını koymuş şova, main-eventten galibiyetlere kadar Mayhem'in sıfır etki yarattığı bir şov olmuş. Survivor Series'te tarafımızın işleri tersine çevirmesini bekleyeceğiz bakalım, 4/5 veriyorum şova. Herkesin eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 88366, member: 79"] Regal'in promosu epey duygusal olmuş, kendisini ne kadar örselesek de duygulandırdı. Şirketin başından beri yazılan Ospreay hikayesi, Ospreay'in onu kurtarmasıyla veya kurtaramamasıyla tamamlanacak gibi duruyor. Seçimi zor bir karar ekip için. Onun dışında TEAM Mayhem'de açıklanmış, sağlam ekip. Gözümüz arkada kalmayacak, almadan gelmeyin çocuklar diyoruz. Truth-Cena maçında ortalık yine karışmış, Truth sayısal üstünlükle beraber hile-hurda koparmış maçı. Tebrik ediyoruz, Lakot pek müsait değil galiba şu aralar ondan dolayı normal buluyorum sonucu. Big Zeke ağabey de sert bir promo kesip, yargısını dağıtmış ama Cena'nın gazabına uğramış. Cena için çok momentum kaybı olmadan kapanmış segment, kimse momentum kaybı yaşamamış aslında Stardust harici. Güzel düşünülmüş. Ryback - Rikishi ikilisi mahvetti, tatlı-sert-komik bir segment olmuş beğendim. Mayhem'in bu özelliğini, böyle segmentlerini seviyorum umarım okumayı özlemeyiz? Ben bu maçtaki promoları bir tık uzun buldum sadece ama Zayn'i bayadır görmüyoruz içindekiler dökmesi şarttı, o yüzden makul buldum. Maçın sonucu şaşırttı biraz ama Zayn'e buradan iyi bir şeyler bağlanacak belli. Wes Lee'in de yavaş yavaş değişmeye başladığı bir maç olmuş, onun için de mihenk taşlarından biri olacak muhtemelen bu şov. Velveteen'in segment inanılmaz iyi ama kafayı zorluyor feci şekilde. Bu işlerin sonunun Survivor Series'te sona ermesini bekliyorum, oradan sonra da kendi içinde kapışmayı bırakıp ana kemerlerden birine yürür muhtemelen. Bu maçın sonucu şaşırttı beni ya biraz, Hardy kazanır diyordum bizim taraftaki güçlü isimlerden birisi çünkü. Onun da müdahaleyle kaybettiğini düşünürsek, neyse diyelim. Hangman Page, Hardy'i kurtarmış oradaki hikayenin hala devam ettiğini görmek güzel. Oranın sonu neye bağlanır bilmiyorum ama bu ikili takımlar kemerini çözerse yalandan Mamy D Way'in ilk triple crown şampiyonu olması muhtemel olur baya bakalım. Dediğim gibi sonuç biraz şaşırttı ama bunun son Payback şovunda sonuçları olacaktır illaki. (şov olursa) Benim hikaye ilgi çekici gidiyor halen, tabii arada fireler olunca promo kesmekte zorlanıyorum bende çünkü bu şovdaki gibi günler öncesini anlatan segmentler girdiğinde senaryoyu bozmamak için. O yüzden kurtulmayı bekliyorum diyebilirim şimdilik, sonunda kurtuluyor gibi de olmuşuz ama bu adamlar kimdir değildir El Jefe kimdir onları ne zaman öğreneceğimizi bekliyorum sabırsızlıkla. Survivor Series'te bulunmam gibi muhtemelen ama bu çöl hikayesinde biraz yol alsak da yeterli benim için çünkü hikayenin backgroundu çok sağlam duruyor. Main-Eventi çok sert buldum bir Mayhem taraftarı olarak tabii her şeyden önce. Eğer bu son Mayhem şovu olacaksa, bu şekilde bitmesi son Mayhem'in epey üzücü olur. Payback ekibi çok ağırlığını koymuş şova, main-eventten galibiyetlere kadar Mayhem'in sıfır etki yarattığı bir şov olmuş. Survivor Series'te tarafımızın işleri tersine çevirmesini bekleyeceğiz bakalım, 4/5 veriyorum şova. Herkesin eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
MAYHEM #10 Puan Ve Değerlendirmeleriniz
Menü
Giriş yap