Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
MAYHEM #10 Puan Ve Değerlendirmeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="keka" data-source="post: 88338" data-attributes="member: 38"><p>R-Truth ve Cena maçı isim olarak güzel bence, keyifli bir eşleşme. R-Truth'un tekli takılması bence çok daha sarar aslında ama belki Survivor Series'den sonra falan olur. Cena için ise pek bir çıkış yolu görmüyorum bence Survivor Series'de pek bir şey yapamayacak maalesef. Sonrasında belki toparlar ya da Alberto El Patron gibi kendi hikayesine giriş yapılır tekrardan. Rikishi'nin okul segmentları çok sarıyor. Ben Rikishi'nin ileride Goldberg'in karşısına çıkabilecek potaniyelde bir karakter olduğunu düşünüyorum. Normalde mantıken SS'de maç olacaksa Jey'in yenmesi ve ilerlemesi mantıklı ama Rikishi'nin sahibi çok daha ilgili oynuyor. O yüzden oğlunu yenip oradan yürür ya da takım olurlar. Bizim feud da güzel işleniyor. Ben Venis ve JoMo'nun resmi olarak RPG'de pek heel-face ayrımı olmasa da heel olacaklarını düşünüyorum. Bence şu anki gimmickleri bir tık son bulacak artık. JoMo'nun özellikle bu turn ile bir dönüm noktasına gireceğini ve yükseleceğini düşünüyorum. Turn şu an resmi olarak olmasa da SS'de falan benim çarın üstünden olur gibi. SS'de JoMo'dan çok iyi şeyler bekliyorum bu arada. Bir Dolph Ziggler performansı gelebilir yani Mayhem'de. Dream vs. Velveteen olacağı çok belli ve güzel işleniyor. Yazan adam kimse en az Onur kadar iyi. Bu hikaye çok güzel bir maçla sonlanacaktır. Patron vs. Doctor gibi sağlam bir maç bekliyorum. ME'de ise Adam Cole'un galibiyeti ve sonrasında Page'in tekrar ortaya çıkıp Jeff'i koruması güzel bir hikaye. Page koruyucu melek gibi sürekli Jeff'in arkasından çıkıyor ve bu nereye bağlanacak merak konusu. Patron bu işlerden sıyrılınca ana kemerin en büyük adayı. Hak ediyor da. Adam 1 aydır falan çölde. Mayhem main eventlarıyla ünlüdür ve bu ME'de bu sözü az çok yansıtmış. Goldberg biraz rezil rüsva olmuştu, kelepçe falan yemişti ve Gabriel & Slater gibi çarlar için alay konusu olmuştu bu ME ile imajını bayağı bir toplamış. Emeğinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keka, post: 88338, member: 38"] R-Truth ve Cena maçı isim olarak güzel bence, keyifli bir eşleşme. R-Truth'un tekli takılması bence çok daha sarar aslında ama belki Survivor Series'den sonra falan olur. Cena için ise pek bir çıkış yolu görmüyorum bence Survivor Series'de pek bir şey yapamayacak maalesef. Sonrasında belki toparlar ya da Alberto El Patron gibi kendi hikayesine giriş yapılır tekrardan. Rikishi'nin okul segmentları çok sarıyor. Ben Rikishi'nin ileride Goldberg'in karşısına çıkabilecek potaniyelde bir karakter olduğunu düşünüyorum. Normalde mantıken SS'de maç olacaksa Jey'in yenmesi ve ilerlemesi mantıklı ama Rikishi'nin sahibi çok daha ilgili oynuyor. O yüzden oğlunu yenip oradan yürür ya da takım olurlar. Bizim feud da güzel işleniyor. Ben Venis ve JoMo'nun resmi olarak RPG'de pek heel-face ayrımı olmasa da heel olacaklarını düşünüyorum. Bence şu anki gimmickleri bir tık son bulacak artık. JoMo'nun özellikle bu turn ile bir dönüm noktasına gireceğini ve yükseleceğini düşünüyorum. Turn şu an resmi olarak olmasa da SS'de falan benim çarın üstünden olur gibi. SS'de JoMo'dan çok iyi şeyler bekliyorum bu arada. Bir Dolph Ziggler performansı gelebilir yani Mayhem'de. Dream vs. Velveteen olacağı çok belli ve güzel işleniyor. Yazan adam kimse en az Onur kadar iyi. Bu hikaye çok güzel bir maçla sonlanacaktır. Patron vs. Doctor gibi sağlam bir maç bekliyorum. ME'de ise Adam Cole'un galibiyeti ve sonrasında Page'in tekrar ortaya çıkıp Jeff'i koruması güzel bir hikaye. Page koruyucu melek gibi sürekli Jeff'in arkasından çıkıyor ve bu nereye bağlanacak merak konusu. Patron bu işlerden sıyrılınca ana kemerin en büyük adayı. Hak ediyor da. Adam 1 aydır falan çölde. Mayhem main eventlarıyla ünlüdür ve bu ME'de bu sözü az çok yansıtmış. Goldberg biraz rezil rüsva olmuştu, kelepçe falan yemişti ve Gabriel & Slater gibi çarlar için alay konusu olmuştu bu ME ile imajını bayağı bir toplamış. Emeğinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
MAYHEM #10 Puan Ve Değerlendirmeleriniz
Menü
Giriş yap