Onca Hareketin Ne Anlamı Kaldı?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Sonuna kadar katılıyorum saygıdeğer Pepsi’nin analizine. Ancak tweeti atan arkadaşın yazdıkları da pek bir manidar, dikkat çekmek isterim: Superkick de bir zamanlar bu hareketler gibi değerli bir hareketti. Acaba bunu katleden kimdi, hatırlıyor musunuz?

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,929
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Sonuna kadar katılıyorum saygıdeğer Pepsi’nin analizine. Ancak tweeti atan arkadaşın yazdıkları da pek bir manidar, dikkat çekmek isterim: Superkick de bir zamanlar bu hareketler gibi değerli bir hareketti. Acaba bunu katleden kimdi, hatırlıyor musunuz?

Aşırı overbookinge katılmamakla birlilte örneğin daha önceden Leg Drop da bir finisher idi ve maç bitiriyordu. Ancak şu anda signature bile değil sıradan bir hareket. Veya önceden Jimmy Snuka köşeden zıpladığında çok kritik bir hareket olarak görülüyordu ama şimdi herkes köşeden zıplıyor. Sektör değişiyor. Bu sektörü de izleyicilerin alışkanlıkları değiştiriyor. İşin özünde daha yalın ve mücadele ruhunu yansıtan maçları daha çok seviyorum. Örneğin Gunther'ın maçları.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
369
Beğeni sayısı
635
PG Nakit
1,175
Ya şu olay bir PPV'de önemli bir kemer maçında falan olsa tamam da haftalık şovda da olmamalı yani. Bu maçın bağlamı nedir bilmiyorum ama çok önemli bir maça benzemiyor buradan.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: