Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Karakter Alımı ve Şekillendirme
Karakter Merkezi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 279889" data-attributes="member: 84"><p>Mesaj istatistiklerine baktım şimdi Summerslam sonrası şovu dışında ikimiz de neredeyse hiç şovlara yorum yapmamışız Jey ile. Ben bir yazmışım tek tük bazı konulara. Hani bahsettiğiniz o bir tıklık mevzu bile yok. Bir promo vs. herhangi bir şey de gelmemiş. Burada nasıl sonuç değiştirecek kadar elle tutulur bir şey oluyor anlamadım. Ana kemer sahibiyken karakteri bırakmak için özel mesaj atan bir oyuncuyu bu kadar önüme koyan şeyi merak ediyorum ben. RPG'nin nasıl işlediğini de biliyorum. Şova kadar olan kısımda da bir fark yok. </p><p></p><p>Burada da tam anlaşamamışız. Siz senaryoları Lockdown galibiyeti ve sonrası şeklinde paylaştınız ben zaten kazansam devam edecektim Roman ile. Ortada kaybettikten sonra yaşayacağı olası senaryoya dair bir şey yok. Siz de bana bırakırken de bir şey demediniz ben de böyle düşündüm normal olarak. Kimse iki PPV üst üste kaybeden bir kabile şefiyle hevesli bir şekilde oynamak istemez doğal olarak. Hevesim kalmadı diyen bir oyuncuya aktif olarak oynarsanız bir şeyler ayarlar sizi rayınıza tekrar sokarız denmesi lazım salmak yerine. He denmiyorsa da sen aktif olmadın vakti zamanında dur senin karakter isteğini bir düşünelim denirse rencide edici oluyor. Benimle birlikte 2-3 daha aktifliği kesilen kişi istekte bulundu onlar düşünülmedi mesela.</p><p></p><p>Benim bu sonuç değiştirme olayını öğrenene kadar sizinle iletişime geçeceğim bir durum yoktu çünkü. Maça kadar da memnundum karakterden. Siz bana full aktifken bir olası senaryo yazmışsınız ve ekstra şeyler yaşayıp aktifliğim düşünce de bir nevi günah keçisi ilan edilmişim ve sonuç değiştirilmiş. Tekrar aktifliğe dönünce de bazı oyuncuların tepkilerinden ve "isteğinizi biraz düşünelim" cevabından anlaşılıyor. Ben genel olarak bundan rahatsız oldum. Yoksa Roman ya da Carmelo fark etmez keyif almak istiyorum ben de. Judgement Day olmasa hiç oynamayacaktım bile. Hazır dönmüşken kafamda bir karakter vardı uygulayamadığım onu uygulayayım dedim Carmelo ile de. Kafa rahatlığı sağlanabilecekse iki taraf açısından da problem yok benim için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 279889, member: 84"] Mesaj istatistiklerine baktım şimdi Summerslam sonrası şovu dışında ikimiz de neredeyse hiç şovlara yorum yapmamışız Jey ile. Ben bir yazmışım tek tük bazı konulara. Hani bahsettiğiniz o bir tıklık mevzu bile yok. Bir promo vs. herhangi bir şey de gelmemiş. Burada nasıl sonuç değiştirecek kadar elle tutulur bir şey oluyor anlamadım. Ana kemer sahibiyken karakteri bırakmak için özel mesaj atan bir oyuncuyu bu kadar önüme koyan şeyi merak ediyorum ben. RPG'nin nasıl işlediğini de biliyorum. Şova kadar olan kısımda da bir fark yok. Burada da tam anlaşamamışız. Siz senaryoları Lockdown galibiyeti ve sonrası şeklinde paylaştınız ben zaten kazansam devam edecektim Roman ile. Ortada kaybettikten sonra yaşayacağı olası senaryoya dair bir şey yok. Siz de bana bırakırken de bir şey demediniz ben de böyle düşündüm normal olarak. Kimse iki PPV üst üste kaybeden bir kabile şefiyle hevesli bir şekilde oynamak istemez doğal olarak. Hevesim kalmadı diyen bir oyuncuya aktif olarak oynarsanız bir şeyler ayarlar sizi rayınıza tekrar sokarız denmesi lazım salmak yerine. He denmiyorsa da sen aktif olmadın vakti zamanında dur senin karakter isteğini bir düşünelim denirse rencide edici oluyor. Benimle birlikte 2-3 daha aktifliği kesilen kişi istekte bulundu onlar düşünülmedi mesela. Benim bu sonuç değiştirme olayını öğrenene kadar sizinle iletişime geçeceğim bir durum yoktu çünkü. Maça kadar da memnundum karakterden. Siz bana full aktifken bir olası senaryo yazmışsınız ve ekstra şeyler yaşayıp aktifliğim düşünce de bir nevi günah keçisi ilan edilmişim ve sonuç değiştirilmiş. Tekrar aktifliğe dönünce de bazı oyuncuların tepkilerinden ve "isteğinizi biraz düşünelim" cevabından anlaşılıyor. Ben genel olarak bundan rahatsız oldum. Yoksa Roman ya da Carmelo fark etmez keyif almak istiyorum ben de. Judgement Day olmasa hiç oynamayacaktım bile. Hazır dönmüşken kafamda bir karakter vardı uygulayamadığım onu uygulayayım dedim Carmelo ile de. Kafa rahatlığı sağlanabilecekse iki taraf açısından da problem yok benim için. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Karakter Alımı ve Şekillendirme
Karakter Merkezi
Menü
Giriş yap