Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Karakter Alımı ve Şekillendirme
Karakter Merkezi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 279137" data-attributes="member: 84"><p>Durum bu iken aracı ile sordurup üstüne oynayacağım cevabını almanıza rağmen sonucu değiştirmeniz yine garip geldi bana. İkimiz de inaktifmişiz sonuçta bunun bu kadar zahmete girip maç değiştirecek bir derecesi de yokmuş bir tık dediğinize göre. Ben aracı ile konuştuktan sonra da bir şeyler yapmaya çalıştım herhalde bir şeyler düşünüyorlar Lockdown özelinde ayıp olmasın diye ama tam tersini gördüm. Flörtün buluşmaya çağırıyor ama geldiğinde orada yok gibi bir şey bu. </p><p></p><p>Ben söylediğinizin aksine kaybettikten sonra Roman hakkında bir senaryo olduğunu düşünmüyorum. Kazansaydım bırakmayacaktım zaten. Planlanan senaryolar konusunda da o dönem aktif olduğum senaryoda yaşanacak mevzuları yazmışsınız fakat kaybettiğim senaryonun sonrası ile alakalı bir şey yok. Ben yaşananlardan dolayı hevesim kalmadı diye bıraktığımı da size özelden yazdım bana bir senaryomun olduğunu da söylemediniz. Çok önemli bir şey olsa emin misiniz sizle ilgili bir şey düşünüyoruz diye yazardınız diye düşünüyorum. He ben haksızsam ve gerçekten de kaybetmeme rağmen oyunun akışını değiştirecek düşünceleriniz varsa şu an Carmelo'yu tekrar Roman Reigns yapalım eski aktifliğim var şu an kafanızdakileri oynayayım sorun değil. </p><p></p><p>Genel olarak oyuncu ile sağlıklı iletişim kurulamamasından dolayı mevzu bu hale geldi bana göre. İnaktiflik elbette bir etken fakat yeni karakter isterken dur şunu bir düşünelim dedirtecek bir şey yapmadım bence. Ki bu iletişim kopukluklarından dolayı başka oyunculardan da 1-2 sıkıntı dinlemişliğim var. Ve onlara ekip değişti bir alışsınlar sonra bakarlar cevabını da verdim. Tüm bunlara rağmen takibe döndüğümde içinde ekipten olması muhtemel bir kaç kişiden "aaaa halı sahası yokmuş hehehe" tarzı mesajlar alıyorum tek suçlu benmişim gibi. Ki o mevzu da nereden çıktı bilmiyorum benim haftada tek gün sabit halı saham var ona da bazen gitmiyorum. </p><p></p><p>Yeniden aynı hataların olmaması adına geçmişi biraz süzgeçten geçirmek lazım bence o yüzden döndü bu muhabbet. Ki siz bana kendimi açıklama fırsatı verdiniz ilk yazdığınız mesaj ile. Benim de temennim böyle olayların bir daha yaşanmaması ama iletişim olmadan bunlar olmuyor. Umarım gerektiğinde temas kurabiliriz bundan sonra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 279137, member: 84"] Durum bu iken aracı ile sordurup üstüne oynayacağım cevabını almanıza rağmen sonucu değiştirmeniz yine garip geldi bana. İkimiz de inaktifmişiz sonuçta bunun bu kadar zahmete girip maç değiştirecek bir derecesi de yokmuş bir tık dediğinize göre. Ben aracı ile konuştuktan sonra da bir şeyler yapmaya çalıştım herhalde bir şeyler düşünüyorlar Lockdown özelinde ayıp olmasın diye ama tam tersini gördüm. Flörtün buluşmaya çağırıyor ama geldiğinde orada yok gibi bir şey bu. Ben söylediğinizin aksine kaybettikten sonra Roman hakkında bir senaryo olduğunu düşünmüyorum. Kazansaydım bırakmayacaktım zaten. Planlanan senaryolar konusunda da o dönem aktif olduğum senaryoda yaşanacak mevzuları yazmışsınız fakat kaybettiğim senaryonun sonrası ile alakalı bir şey yok. Ben yaşananlardan dolayı hevesim kalmadı diye bıraktığımı da size özelden yazdım bana bir senaryomun olduğunu da söylemediniz. Çok önemli bir şey olsa emin misiniz sizle ilgili bir şey düşünüyoruz diye yazardınız diye düşünüyorum. He ben haksızsam ve gerçekten de kaybetmeme rağmen oyunun akışını değiştirecek düşünceleriniz varsa şu an Carmelo'yu tekrar Roman Reigns yapalım eski aktifliğim var şu an kafanızdakileri oynayayım sorun değil. Genel olarak oyuncu ile sağlıklı iletişim kurulamamasından dolayı mevzu bu hale geldi bana göre. İnaktiflik elbette bir etken fakat yeni karakter isterken dur şunu bir düşünelim dedirtecek bir şey yapmadım bence. Ki bu iletişim kopukluklarından dolayı başka oyunculardan da 1-2 sıkıntı dinlemişliğim var. Ve onlara ekip değişti bir alışsınlar sonra bakarlar cevabını da verdim. Tüm bunlara rağmen takibe döndüğümde içinde ekipten olması muhtemel bir kaç kişiden "aaaa halı sahası yokmuş hehehe" tarzı mesajlar alıyorum tek suçlu benmişim gibi. Ki o mevzu da nereden çıktı bilmiyorum benim haftada tek gün sabit halı saham var ona da bazen gitmiyorum. Yeniden aynı hataların olmaması adına geçmişi biraz süzgeçten geçirmek lazım bence o yüzden döndü bu muhabbet. Ki siz bana kendimi açıklama fırsatı verdiniz ilk yazdığınız mesaj ile. Benim de temennim böyle olayların bir daha yaşanmaması ama iletişim olmadan bunlar olmuyor. Umarım gerektiğinde temas kurabiliriz bundan sonra. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Karakter Alımı ve Şekillendirme
Karakter Merkezi
Menü
Giriş yap