Arkadaşlar duyurmak zorundayım, bir süre PGW rosterı için karakter alımını kapıyoruz. Bunun sebebi hem ekibin kış döneminde prime dönemini yaşayan oyunu yazarken biraz işini kolaylaştırmak, hem de halihazırda oyun, NOW gibi çok özenilen, üstüne düşülen ve tecrübeli bir ekibi olan ikinci bir şirketimize artık ev sahipliği yaptığı için daha rahat olmamız.
Eğer PGW'de şu anda karakteri olup farklı bir karakterle yola devam etmeyi düşünen oyuncularımız varsa bana özel mesajdan bildirmeleri durumunda kolaylık sağlarım. Fakat alınan yeni karakteri de bırakma durumunda ya da inaktif olma durumunda rostera bir daha alamam. Bugüne kadar karakter alıp bırakma konusunda sunduğumuz esneklik biraz omza yük olabileceğinden artık bu konuda katı olmak zorundayız. Oturmuş bir kadroyla, oturmuş karakterlerle yaza kadar devam etmeyi düşünüyoruz. Dolayısıyla eğer oyuncu olarak "ben bununla yaza kadar oynayamam" diye ikilemdeyseniz bana bildirmeniz için tam zamanı. Bir düzen etrafında yaza kadar güzel bir oyun sürdürmek dileğiyle.