- Konular
- 1,806
- Beğeni sayısı
- 1,586
- PG Nakit
- 390
- RPG Karakteri
- Goldberg
- Favori Güreşçi
- Mark Henry
Invasion çalıyor ve Goldberg ringe omzunda kemeri ile giriyor. Sinirli olduğu çok belli. Hemen mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Bill Goldberg: Bir Payback daha geçti, koca bir Payback daha ve elimizde olan ne? Kocaman bir sıfır. Başladığımız noktadayız. Ve ben bu gidişata dayanamıyorum artık! Sırf bu brand için dünyanın en kötü şampiyonunu silip komutayı gözüm kapalı almışken arkamda tek bir askerin olmaması beni utandırıyor. Koca Payback rosterında bu savaşta yanımızda yer alabilecek kapasitede, cesarette bir tane bile adam yok resmen. Ben yanımda kimse olmasa da savaşırım, gerekirse 5'e 5 maçta tek kişi beşine karşı güreşirim, akabinde de onların şampiyonlarının karşısına çıkarım. Ama ne için? Payback'in korkakları için mi? Beyler, siz bu işin ciddiyetini daha çözememişsiniz. Abiniz olarak, şampiyonunuz olarak bu savaşı neden verdiğimizi size son kez hatırlatacağım. Arka alandaki herkes kulağını açsın ve beni iyi dinlesin çünkü Mayhem'e kadar ekibimizi kurup planımızı yapmamız lazım. Bu işin şakası falan yok! Uyanın artık, hepimizin kariyeri, ekmeği elimizden gitmeden önce uyanın! Çok geç olmadan uyanın.
Goldberg kamerayı karşısına alıp tüm Payback'e hitap ediyor.
Bill Goldberg: Senden başlayayım Christopher Daniels, dün gecenin aktörü. Mayhem tehlikesine birebir şahit oldun. Ekip ruhuyla birleşmeyi başarmış o sırtlanlar senin ringinin etrafını sardılar. Bana bunu yaptıklarında herkes bana olan kişisel husumetlerinden dolayı beni hedef aldıklarını söylüyordu. Ama gördük ki onların düşmanı sadece Goldberg değil, tüm Payback'i hedef alıyorlar. Kendim için güreşiyorum, kimsenin savaşına girmeyeceğim demekle savaştan kaçabileceğini sanıyordun ve yanıldığını çok net bir şekilde gördün! Sen kendini Payback'ten görmesen bile omzunda Payback'in kemerini taşıyorsun, elinde Payback'in mikrofonunu tutuyorsun, Payback'in ringinde güreşiyorsun ve Payback'in seyircisi tarafından alkışlanıyorsun. İstediğin kadar inkar et ama sen de bu savaşta bir tarafsın. Dün bunu görmen için sana yardıma gitmedim. Hatta Jim Cornette'e güvenlikleri bile gönderme dedim ama o dayanamadı. Gözünü açman için bu tehlikeyi yaşaman gerekiyordu ve yaşadın. Umarım akıllanmışsındır. Tüm bu savaş bittiğinde eğer Payback kaybeden taraf olursa o omzundaki kemeri senden söküp alacaklar, o otuzbircilerin eline verecekler. Artık senin mirasını malum yerlerine sürerler, sen de kendini bu benim savaşım değildi diye avutmaya çalışırsın. Kendine gel artık.
Bill Goldberg: Innocente. Size gerçekten çok güveniyordum. Kimse kalmasa bile bu adamlar aklı başında, bunlar benimle yol alır diyordum ama siz de kendi aranızda hesaplaşmakla meşgulsünüz. Neyi alıp veremediğinizi anlamıyorum ama şu an bunun hiç sırası değil. Hepiniz eskiden malum şirketlerde geri planda kalan, sizden ne isteniyorsa onu yapmak zorunda olan kişilerdiniz. Şimdi de o günlere geri mi dönmek istiyorsunuz? Mayhem kazanınca sizin başınıza aynen bu gelecek. Mayhem'in adamlarının gölgesinde kalarak emekliliği bekleyeceksiniz. Ama biz kazanırsak o zaman en büyük siz olacaksınız. Bunu düşünerek hareket edin. Bray Wyatt, sen ben alttayken Payback'in tepesindeydin. Evet sarsılmış olabilirsin ama potansiyelinin herkes farkında. O anlattığın masalları, gelecek planlarını ben pek anlamıyorum. Ama sana tek bir şey söyleyeyim: Bu savaşı kaybedersek anlattığın hiçbir şeyin olmasına izin vermeyecekler. O gün maça çıktığın Enzo ve WALTER nereye gittiyse seni de oraya gönderecekler. Sen de ben kadar iyi biliyorsun ki bu savaşı kazanmak zorundayız. Ha bu dediklerim sadece sizi ilgilendirmiyor ha, tüm Payback'i ilgilendiriyor. Bu savaş kaybedilirse Mayhem'deki akbabalar tüm hayallerinizi başlamadan bitirecek. Bu şirkette tutunamayanlar zincirinin son halkaları olacaksınız. İşsiz ve başarısız bir şekilde unutulup gideceksiniz. Ama kazanırsanız o zaman kral siz olacaksınız. Kazanırsak kral olacağız, kaybedersek silinip gideceğiz. İyi düşünün. Hepinizden bir cevap bekliyorum.
Goldberg şimdi de girişe doğru bakıyor. Adam Cole'un geleceğini hissediyor gibi.
Bill Goldberg: Adam Cole. Seni sona bıraktım çünkü sen farklısın. Herkesin aksine sen bu işe gerçekten inanan tek kişisin. Bu yönden seni takdir ediyorum, yalan değil. Ama şunu unutma ki her savaşın yalnızca bir komutanı vardır. Senin şahsi hırsların, husumetin bu brandin selametini gölgelememeli. İki haftalık adamsın. Kendini Payback'ten, benden büyük göremezsin. Herkes yerini, haddini iyi bilsin ki bu savaş kazanılabilsin. Asker olmak istiyorsan yanımızda yerin her daim hazır. Ama yok ben asker olmaya değil efendi olmaya geldim diyorsan şimdiden söyleyeyim, kendine efendi olacak başka bir yer bulsan iyi edersin. Bu savaş herkesin savaşı, başrol olma çabanı bıraksan iyi edersin çünkü kimse senin Nigel McGuinness ile olan husumetini umursamıyor. Bizim derdimiz başka. Herkes ekmeğinin peşinde, hak ettiklerimizi kaybetmeme uğraşındayız. Bu savaşın amacını iyi kavra ve kendine çekidüzen ver. Rol çalanları hiç sevmediğimi herkes iyi bilir. Rol çalma, rol arkadaşı ol tamam mı?
Goldberg'in sözü tam bittiğinde Adam Cole'un müziği çalıyor ve Goldberg ona odaklanıyor.
.
.
.
@Gloom