- Konular
- 992
- Beğeni sayısı
- 1,437
- PG Nakit
- 2,230
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels
Kameralar bu sefer Rikishi'nin güreş okulunda açılıyor. Rikishi kestiği promo sonrası direkt işinin başına geçmiş gibi. Öğrencilerine ringde ders verdiğini görüyoruz.
Rikishi: Thomas öyle değil o hareket. Frank sen de biraz daha dikkatli olsana be oğlum.
Rikishi her zamanki gibi öğrencilerini eğitirken arkadan Turabi geliyor.
Turabi: Hocam size bir şey söylemek için geldim yanınıza.
Rikishi: Evet Turabi söyle bakalım dinliyorum.
Turabi: Hocam size ve bu okula veda etmeye geldim. Acun abi beni tekrardan Survivor'a çağırdı. Az önce kaydımı sildirdim Türkiye'ye gidip antrenmanlara başlayacağım yarışma için.
Rikishi: Vay be Turabi.. Türkiye'ye geri dönüyorsun ha? 2 kez şampiyon olduğun şu yarışmaya mı gidiyorsun? Ben seni daha eğitip gerçek ringlere salacaktım yahu.
Turabi: Evet hocam. Allah'ın izniyle 3. şampiyonluğu da alıp geleceğim inşallah. Sizleri çok özleyeceğim bana çok şey kattı burası.
Rikishi: Yolun açık olsun o zaman Turabi. Hani bana PGW'a gitmeden önce ''şampiyon olduğunda bizi unutma hocam'' demiştin ya şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum. Kazanırsan buraları unutma.
Turabi: Sizi unutmak mümkün mü be hocam? Burayı asla unutmayacağım.
Rikishi ve Turabi birbirine sarılıyor.
Turabi: Hoşçakalın hocam. Allah'a emanet olun.
Rikishi: Kendine dikkat et Turabi.
Turabi vedalaştıktan sonra kapıdan çıkıyor. Kapıdan çıkıp havaalanına doğru yola çıktığında Rikishi arkasından el sallayarak bakıyor ve kameralar kapanıyor.
Rikishi: Thomas öyle değil o hareket. Frank sen de biraz daha dikkatli olsana be oğlum.
Rikishi her zamanki gibi öğrencilerini eğitirken arkadan Turabi geliyor.
Turabi: Hocam size bir şey söylemek için geldim yanınıza.
Rikishi: Evet Turabi söyle bakalım dinliyorum.
Turabi: Hocam size ve bu okula veda etmeye geldim. Acun abi beni tekrardan Survivor'a çağırdı. Az önce kaydımı sildirdim Türkiye'ye gidip antrenmanlara başlayacağım yarışma için.
Rikishi: Vay be Turabi.. Türkiye'ye geri dönüyorsun ha? 2 kez şampiyon olduğun şu yarışmaya mı gidiyorsun? Ben seni daha eğitip gerçek ringlere salacaktım yahu.
Turabi: Evet hocam. Allah'ın izniyle 3. şampiyonluğu da alıp geleceğim inşallah. Sizleri çok özleyeceğim bana çok şey kattı burası.
Rikishi: Yolun açık olsun o zaman Turabi. Hani bana PGW'a gitmeden önce ''şampiyon olduğunda bizi unutma hocam'' demiştin ya şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum. Kazanırsan buraları unutma.
Turabi: Sizi unutmak mümkün mü be hocam? Burayı asla unutmayacağım.
Rikishi ve Turabi birbirine sarılıyor.
Turabi: Hoşçakalın hocam. Allah'a emanet olun.
Rikishi: Kendine dikkat et Turabi.
Turabi vedalaştıktan sonra kapıdan çıkıyor. Kapıdan çıkıp havaalanına doğru yola çıktığında Rikishi arkasından el sallayarak bakıyor ve kameralar kapanıyor.