Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
MAYHEM İçin Part 2
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 86083" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]FWOfnhJ-Mkg[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong><em>OH MY GOD!</em></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(0, 0, 0)"><em>Oh My God duyuluyor ve John Morrison girişte gözüküyor. Tauntunu atıp zamanı yavaşlatırken tribündeki çıtırlarla kesişmeyi ihmal etmiyor. Ağır adımlarla ringe geliyor ve kenardan bir mikrofon isteyip konuşmaya başlıyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(0, 0, 0)"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(0, 0, 0)"><strong>"Herkesin evim dediği ama evi olmayan bir yer vardır, değil mi? Güvende ve huzurlu hissettiği, her şeyden uzaklaşmak için sığındığı bir evi vardır herkesin. O evi kaybetmemek için elinden geleni yaparsın. En büyük düşmanlarınla bile aynı tarafta yer alırsın, Çünkü o ev buna değer. Ve benim evim burası, MAYHEM! Ailem ise sizlersiniz! Küçüklüğümde ailem benle ilgilenmedi bunu çoğunuz biliyorsunuz yada tahmin edebiliyorsunuzdur. Onların bana vermediği desteği sizler hiçbir zaman esirgemediniz. Her düştüğümde beni kaldırdınız. Size bunların boşuna olmadığını kanıtlamak için her gün bir öncekinden daha fazla çalışıyorum. Hep elimden gelenin en iyisini deniyorum, her maç kanımın son damlasına kadar savaşıyorum. Çünkü size bunu borçluyum. O gece Venis'in yarım bıraktığı işi tamamlamak ve kemeri hanemize kazandırmak için Daniels'ın karşısına çıktım. Ve inanın her şeyi denedik. Çok değil neredeyse bundan 3-4 hafta önce kemerini el birliğiyle elinden aldığımız Jeff bile bana yardıma geldi. MAYHEM demek birlik demek. Bir söz vardır "Aynı mahallenin köpekleri aralarında kapışır ama başka mahallenin köpeği geldiğinde birlik olurlar." diye, bizim durumumuz da öyle. Biz o şovu bastığımızda payback "süperstarları" neredelerdi? Karşımıza çıkamadılar, korkudan güvenlik ekibini yolladılar üstümüze. Survivor Series'de paybacki öyle bir ezeceğiz ki bir daha insan içine çıkamayacaklar, o Goldberg denen ihtiyar bir daha bizim şovumuza adım atamayacak. Biz buradayız, tüm ekip. Val, Nigel, Will, Jeff, Cena. Ve evimizi koruyacağız. MAYHEM İÇİN!"</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 86083, member: 126"] [CENTER] [MEDIA=youtube]FWOfnhJ-Mkg[/MEDIA] [COLOR=rgb(147, 101, 184)][B][I]OH MY GOD![/I][/B][/COLOR] [COLOR=rgb(0, 0, 0)][I]Oh My God duyuluyor ve John Morrison girişte gözüküyor. Tauntunu atıp zamanı yavaşlatırken tribündeki çıtırlarla kesişmeyi ihmal etmiyor. Ağır adımlarla ringe geliyor ve kenardan bir mikrofon isteyip konuşmaya başlıyor.[/I] [B]"Herkesin evim dediği ama evi olmayan bir yer vardır, değil mi? Güvende ve huzurlu hissettiği, her şeyden uzaklaşmak için sığındığı bir evi vardır herkesin. O evi kaybetmemek için elinden geleni yaparsın. En büyük düşmanlarınla bile aynı tarafta yer alırsın, Çünkü o ev buna değer. Ve benim evim burası, MAYHEM! Ailem ise sizlersiniz! Küçüklüğümde ailem benle ilgilenmedi bunu çoğunuz biliyorsunuz yada tahmin edebiliyorsunuzdur. Onların bana vermediği desteği sizler hiçbir zaman esirgemediniz. Her düştüğümde beni kaldırdınız. Size bunların boşuna olmadığını kanıtlamak için her gün bir öncekinden daha fazla çalışıyorum. Hep elimden gelenin en iyisini deniyorum, her maç kanımın son damlasına kadar savaşıyorum. Çünkü size bunu borçluyum. O gece Venis'in yarım bıraktığı işi tamamlamak ve kemeri hanemize kazandırmak için Daniels'ın karşısına çıktım. Ve inanın her şeyi denedik. Çok değil neredeyse bundan 3-4 hafta önce kemerini el birliğiyle elinden aldığımız Jeff bile bana yardıma geldi. MAYHEM demek birlik demek. Bir söz vardır "Aynı mahallenin köpekleri aralarında kapışır ama başka mahallenin köpeği geldiğinde birlik olurlar." diye, bizim durumumuz da öyle. Biz o şovu bastığımızda payback "süperstarları" neredelerdi? Karşımıza çıkamadılar, korkudan güvenlik ekibini yolladılar üstümüze. Survivor Series'de paybacki öyle bir ezeceğiz ki bir daha insan içine çıkamayacaklar, o Goldberg denen ihtiyar bir daha bizim şovumuza adım atamayacak. Biz buradayız, tüm ekip. Val, Nigel, Will, Jeff, Cena. Ve evimizi koruyacağız. MAYHEM İÇİN!"[/B][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
MAYHEM İçin Part 2
Menü
Giriş yap