RPG dümenden maç

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
1,997
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1694643434953.png

Ryback'in spor salonundayız. Ryback salonda volta atarak spor yapanlara salça oluyor. İlk başta dumbell kaldırırken zorlanan bir elemanın yanına gidiyor;

Ryback : Oğlum niye boyundan büyük kilolara giriyorsun hafif ağırlıkla başlasana şuna ıkınmaktan 3 kilo altına sıçacaksın a....k.

Adam : Hocam no pain no gain ya kız gibi ufak ağırlık kaldırmayalım rezil olmayalım etraftakilere.

Ryback : Oğlum kızarmaktan pancara dönmüşsün rezil olmayayım diyorsun. Millet düdüklü tencere ne zaman patlayacak diye yarım saattir seni kesiyor hafiften a....k. Elle pilav yemeye benzemez bu yani.

Ryback daha hafif ağırlık bulup adamın eline uzatıyor ve sırtına vurup devam ediyor. O sırada salonun bahçesinin arkasından süzülen dumanları fark edince oraya doğru ilerliyor ve telefonunu çıkarıp kayda almaya başlıyor. Sonrasında şöyle bir sekans yaşanıyor;

Ryback "memleket bu nesle kalmış böyle neslin a...k" diyerekten ilerlemeye devam ediyor ve daha önce hiç görmediği bir alette çalışan adamı görüyor. Adamın yanına şaşkın bir ifadeyle gidip konuşmaya başlıyor;

1694644922338.png

Ryback : İyi dalgaya benziyor ama ben bir şey anlayamadım doğrusu. Ne işe yarar bu dayı sen biliyor musun?

Dayı : Yanlış anlaşılmasın yatakta vuruş gücünü arttırıyormuş diyorlar bunun için.

Ryback : Sağlam vuruyorsun diyorsun yani.

Dayı : Sağlam her şeyi sağlam.

Ryback : Sağlam vurmak isteyenler Ryback'in salonuna geliyor.

Ryback daha sonra giriş tarafındaki masasına oturuyor ve yanındaki arkadaşıyla konuşmaya başlıyor;

1694645650380.png

Ryback : Evet efendime söyleyeyim şimdi geçenlerde tatsız bir hadise yaşandı. Bir genç kardeşimiz afedersiniz yediği kabın anasını s....ti yani gibilerinden. Ağırlık çalıştığı yerin sahibine haddi olmayan şeyler yaptı yaşça da ondan büyük olmasına rağmen. Biz saygısızlığı dışarıda, özellikle spor salonlarımız gibi kutsal yerlerde hiç hoş karşılamayız yani. Burada yüce tanrımızın bize bahşettiği vücudu daha güzelleştirmek için bulunuyoruz. Lavuk da gelmiş mekanın sahibinin boğazına sarılmalar yok atarlı atarlı konuşmalar bilmem ne... Bak ben böyle şeyleri sevmem. Ben adamı s...erim. Yetmedi bir de pantolon dikerim 48 beden ki rahat rahat hava alsın kasesi yani. Yaklaştım bunun yanına oğlum dedim kusura bakma ama sen o.... ç....uğu musun dedim gibilerinden. Hem buraya geliyorsun üç kuruşa buranın bir dünya malzemesini kullanıyorsun hem de adama iş atıyorsun. Ben buna böyle yaklaşınca bu biraz şaşırdı biraz ürktü de gibilerinden. Sonra baktı kaderden kaçış yok sopayı yiyecek başladık bunla maça işte yer misin yemez misin baktım bu iyice kafayı kırdı bizim gibi bir delikanlıyı görünce kafa üstü çakıldı a...k dümenden bitirdiler maçı tabi. Yiyemeyeceğin y***ğın altına yatmayacaksın misali yani. Bu sektör de bunlara kalmış alayı dümenden güreşçi triplerinde yani. Bize de dayı gözüyle bakıyorlar yaşlı maşlı ayağı dinlemem adamı s****erim yani.

Ryback kameramanın kendisini hala çektiğini görünce ona dönüyor;

Ryback : Sen de ne hala duruyorsun kapppat a....k

Kameraman hışımla oradan ayrılıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: