RPG Şirketin En Büyük Yıldızı'nın Artistlik Konuşması

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
515
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Kameralar açılıyor. Batista bir koltukta üstünde bir takım elbiseyle oturuyor ve konuşmasına başlıyor.
Batista: Wow. Osuruk kokusu, dün geceden kalmış olmalı.(Kameraya bakar) Merhaba Orr.. (Duraksar) Hanımefendiler Beyefendiler ben Si..(Duraksar) Superstar Batista!
image.png

Batista: Geçen gece eski dostum Rey Mysterio'nun p*ç çocuğuna aptalca bir şekilde kaybettim. Nasıl oldu bilmiyorum! Gerçekten bilmiyorum fakat artık kendime gelmem gerektiğinin farkındayım. Helikopterler hazırlanan, tweet rekorları kırılan şirketin en büyük yıldızının bu şekilde maç kaybetmesi kabul edilemez! Fakat bu değişecek. Değişmesi gerekiyor ve..

Telefondan AH OH sesleri duyuluyor. Batista'nın telefonu çalıyor. Batista telefonu açıyor.
Batista: Qadir, petrol reklamında oynamayacağım! Kapat şu lanet telefonu!
Diyor ve öfkeyle telefonu yere fırlatıyor.

Batista: Bunu değiştireceğim. Hayvan içgüdülerim bana saldırmamı söylüyor. Hala savaş alanının içindeyim ve kendime avlar arıyorum. Film galalarına her gittiğimde içimde bir öfke hissi beliriyor. Geçen gece Hollywood Bulvarında insanların bana bitik bir adam gözüyle baktıklarına tanıklık ettim. Evet bitmiştim fakat artık perde önünde yapmacık dövüşlerde ünlü film yıldızlarını tekmelemekten bıktım! Artık acı istiyorum! Artık yumruk atmak ve yumruk yemek istiyorum! Bunun için daha çok hazırlanacağım! Eski Batista'yı ruhuyla ve öfkesiyle geri getirmek için hazırlanıyorum. Gözlerimdeki savaşçı ruhu yeniden yükseliyor! Artık gerçek bir hayvanın yapacağı gibi gözlerimi karartmam gerekiyor! Binaların tepesinden atlamaya bir süre ara vermem gerekiyor! Kendi gücümü yeniden kazanmam ve ringde çarpışmaya hazır olmam gerekiyor! Hollywood topraklarında ilk kez bulunduğumda ringde bana büyüklük tasladığı için ihanet ettiğim eski dostumu kucağıma aldım! John Morrison'ın eski seksi karısını kucağımda hoplattığım gibi! Bunun lanet videosunu ekrana getirmek istemiyorum çünkü Val Venis ve Morrison'ın yaptıklarından daha beter fantezilerdi.(Duraksar) Gerçekten güzel günlerdi. Dünya şampiyonluklarını belime taktığım destansı kariyerimdeki o güce yeniden erişmem gerekiyor! Yaşlılığımın beni durdurmasına izin vermeyeceğim. Ringe daha hazır bir şekilde çıkacağım! Bir dahaki ringe çıkışımda geçen maçta yaşattığımı yaşatmayacağım. Film starı olmak zor iş. Fakat bunu becereceğim. Çünkü PGW'nin en büyük starı benim. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Payback markasının k*çını kurtardığımda da bunu göreceksiniz. İkinci seferim çok farklı olacak. Payback ve Mayhem'in hesabı kapandığında ise bu gözler tek bir hedefe odaklı olacak. PGW Ağırsiklet Şampiyonluğu.

image.png

Kameralar kapanıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: