WWE NXT Spoiler | Dostluk Pekiştirmeleri, Doldurmalık Aksiyonlar ve Main Event


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Butch ile röportaj veriliyor, gelecek hafta Tyler Bate ile yapacağı maç hakkında soruluyor. Butch eskilere gittiğini söylüyor bir anlık; ama eski günleri anmak için değil WWE'deki en kötü adam olduğunu için kanıtlamak için buradaymış.

Joe Gacy ve Ava'nın bir ormandan görüntüleri ekranımızda. Bir ağaca koyuyorlar ellerini.

Görüntülerimiz soyunma odasında, Trick Williams bir şeyler izlerken Melo onun yanına geliyor. Biraz agalıkları, dostlukları hakkında hasbihal ediyorlar. Bu sırada Wes Lee de soyunma odasında ama onlarla işi yok, kendine ayrılan dolaptan bir şeyleri çöpe atıyor. Trick ile Hayes ise devam ediyor sohbete, Trick-Melo gangi baki kalacak falan çekiyorlar ve birbirleriyle el tokuşturup oradan gidiyor ikisi de. Bu sırada Wes Lee dolabındaki özel isim plakasını çöpe atıyor!



The Creed Brothers vs. Malik Blade & Eddis Enofe

Maçı GARZOLAR da izliyor arenanın özel bir bölmesinden. Creed Brothers squash atıyor.

Kazananlar: The Creed Brothers



Arka alanda Lyra Valkyria ve Becky Lynch birbirlerine sarılıyorlar. Becky, Lyra'yı tebrik ederken Lyra da Becky'e başarılar diliyor.



Soyunmda odasından birkaç NXT hanımı açıklanan turnuvayı analiz ediyor. Roxy, by turnuvanın büyük bir fırsat olduğunu söylüyor. Bu sırada Elektra Lopez ve Lola Vice geliyor oraya. Soyunma odası kaos severmiş falan filan. Lola, Roxy ile işi bittikten sonra bu turnuvayı kazanacağını söylüyor.



NXT Global Heritage Invitational B Grubu
Akira Tozawa vs. Nathan Frazer


Oldukça kısa süren maçı Neckbreaker ile Nathan Frazer kazanıp puanına rahatça puan katıyor.

Kazanan: Nathan Frazer



Gallus tayfa tam takım beraber. Joe Coffey haftaya Duke Hudson ile kapışacak ve onun hakkında soru soruluyor. Hudson geliyor alana bu sırada. Laflarını sıralayıp gidiyor.

Arka alandayız yine. Mustafa Ali ile röportaj veriliyor. Dom'un işini yapma şeklinden hoşlanmadığını söylüyor Ali. Şampiyonluğu NXT'ye nolursa olsun getireceğini söylüyor. Bu sırada Dragon Lee geliyor oraya ve Ali kemeri kazandığında ilk fırsatı Lee'nin yakalayacağını söylüyor Ali ona. Lee onunla işinin bitmediğini söylüyor.

Wes Lee'yi arena çıkışında görüyoruz. Eşi kapının önünde duruyor. Wes Lee eğer No Mercy'e gidemiyorsam ben de eve dönerim diyor. Burada işinin bittiğinden bahsediyor Wes Lee! Eşi onu öpüyor ve arenayı terk ediyor.



Bu esnada kapının önünde kamera başka bir yere kayıyor. Gigi Dolin! Blair Davenport'a saldırıyor! Görevliler güç bela ayırıyor.

NXT Kadınlar Şampiyonluğu
Tiffany Stratton (ş) vs. Becky Lynch


15 dakika kadar süren maçın son bölümünde Tiffany, Becky'e serisinden Moonsault vuruyor ama Becky çekiliyor ve Manhandle Slam! Tuşa gidiyor ve başarılı! BAŞARILI! BİTİYOR MAÇ! YEPYENİ BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR!

Kazanan ve yeni NXT Şampiyonu: Becky Lynch





Becky Lynch yapbozdaki son parçayı tamamlıyor ve yeni NXT Kadınlar Şampiyonumuz oluyor! Kemeriyle kutlamasını yaparken şov bu görüntülerle sona eriyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: