Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
gece piyasası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KALKTI!!!!" data-source="post: 82431" data-attributes="member: 63"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis: </span></strong>Bu aralar Wes Lee denen velet fena halde canımı sıkıyor. Ben de önüme gelen siyahi fahuşeleri öfkeyle becererek acısını çıkarıyorum. Neyse, John... Senden, Victoria'yı kafandan çıkarmanı istiyorum. Çünkü gördüğüm kadarıyla onu hala unutamamışsın. Aptal olma John. Şu ana kadar kaç kez seks yaptın, ha? 5.000? 10.000? Victoria'yı da sikmeyiver. Hiçbir şey olmaz. Zaten çok da güzel değildi. Kollarındaki kılları görmedin mi? Bakımsız şempanzenin teki. Kolları öyleyse amını düşünemiyorum. Sırf Wes Lee onu elimizden çaldı diye altın kaybetmişe dönme... Asıl konuşmak istediğim şey bu da değil. John, Survivor Series'e fazla bir şey kalmadı ve sen de gayet iyi biliyorsun ki, o gece brandımızı temsil edecek isimlerden biri sensin. Bu harika! Konsantrasyonunu kaybetmemeni istiyorum. Evet, penisimiz nereye biz oraya; fakat şirketin tepesinde büyük oyunlar dönüyor. Godamanlar için Survivor Series çok kritik. Eğer orada iyi bir performans gösterirsen ve Regal idareyi devralırsa önün açılır dostum. Gayet basit: Kazandır, kazan. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> Evet, dostum. Haklısın. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> ...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> ...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> ...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis'in düşünceli bakışları Morrison'ı korkutuyor.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison: </span></strong>Tanrı aşkına ne söyleyeceksen söyle de gidip sikişelim!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Söz vermeni istiyorum.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> ???</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Tüm enerjini ve konsantrasyonunu Survivor Series'e saklayacaksın. O geceki büyük maça kadar seks yapmayacaksın!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> İki yan odada iki tane pespembe olduğuna inandığım am var ve sen bana bunu mu diyorsun? Üstelik kızları sen buldun?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Bu geceyi saymıyoruz. Yarından itibaren?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> ....</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Ne dersin? </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> Yarına kadar araya kaç posta sıkıştırabilirim acaba?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Yav ne yarrak varmış sende bir dur be adam! </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison:</span></strong> Pekala, anlaştık! Ama bir şartla... Rahibe moduna sen de eşlik edeceksin.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Val Venis düşünüyor. Bir ara penisine bakıp onun da fikrini alıyor telepati yöntemiyle.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Pekala, anlaştık. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(85, 57, 130)">John Morrison: </span></strong>Hadi boşalalım biraz!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> SİK ONLARI MORRİSON! PAYBACK GÜREŞÇİSİYMİŞLERCESİNE SİK ONLARI! KOÇÇUM BENİM HELE YARRAĞA BAK HELE BAK!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Odadan çıkarlar.</em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALKTI!!!!, post: 82431, member: 63"] [CENTER][FONT=verdana][B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis: [/COLOR][/B]Bu aralar Wes Lee denen velet fena halde canımı sıkıyor. Ben de önüme gelen siyahi fahuşeleri öfkeyle becererek acısını çıkarıyorum. Neyse, John... Senden, Victoria'yı kafandan çıkarmanı istiyorum. Çünkü gördüğüm kadarıyla onu hala unutamamışsın. Aptal olma John. Şu ana kadar kaç kez seks yaptın, ha? 5.000? 10.000? Victoria'yı da sikmeyiver. Hiçbir şey olmaz. Zaten çok da güzel değildi. Kollarındaki kılları görmedin mi? Bakımsız şempanzenin teki. Kolları öyleyse amını düşünemiyorum. Sırf Wes Lee onu elimizden çaldı diye altın kaybetmişe dönme... Asıl konuşmak istediğim şey bu da değil. John, Survivor Series'e fazla bir şey kalmadı ve sen de gayet iyi biliyorsun ki, o gece brandımızı temsil edecek isimlerden biri sensin. Bu harika! Konsantrasyonunu kaybetmemeni istiyorum. Evet, penisimiz nereye biz oraya; fakat şirketin tepesinde büyük oyunlar dönüyor. Godamanlar için Survivor Series çok kritik. Eğer orada iyi bir performans gösterirsen ve Regal idareyi devralırsa önün açılır dostum. Gayet basit: Kazandır, kazan. [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] Evet, dostum. Haklısın. [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] ... [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] ... [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] ... [I]Venis'in düşünceli bakışları Morrison'ı korkutuyor.[/I] [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison: [/COLOR][/B]Tanrı aşkına ne söyleyeceksen söyle de gidip sikişelim! [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Söz vermeni istiyorum. [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] ??? [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Tüm enerjini ve konsantrasyonunu Survivor Series'e saklayacaksın. O geceki büyük maça kadar seks yapmayacaksın! [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] İki yan odada iki tane pespembe olduğuna inandığım am var ve sen bana bunu mu diyorsun? Üstelik kızları sen buldun? [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Bu geceyi saymıyoruz. Yarından itibaren? [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] .... [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Ne dersin? [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] Yarına kadar araya kaç posta sıkıştırabilirim acaba? [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Yav ne yarrak varmış sende bir dur be adam! [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison:[/COLOR][/B] Pekala, anlaştık! Ama bir şartla... Rahibe moduna sen de eşlik edeceksin. [I]Val Venis düşünüyor. Bir ara penisine bakıp onun da fikrini alıyor telepati yöntemiyle.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Pekala, anlaştık. [B][COLOR=rgb(85, 57, 130)]John Morrison: [/COLOR][/B]Hadi boşalalım biraz! [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] SİK ONLARI MORRİSON! PAYBACK GÜREŞÇİSİYMİŞLERCESİNE SİK ONLARI! KOÇÇUM BENİM HELE YARRAĞA BAK HELE BAK! [I]Odadan çıkarlar.[/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
gece piyasası
Menü
Giriş yap