- Konular
- 5
- Beğeni sayısı
- 74
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Daniel Bryan
Kameralar; New York'un Tatlı, Sakin ve Hoş bir Sahil'in içerisinde açılıyor. Sahil Yolunda yalnız başına yürüyen birini görüyoruz. Bu kişi AJ Lee. AJ, Düşünceli görünüyor. Anlamlı ve Hoş bir Gündoğumunun üzerinde AJ'ın Sahil kenarlarında yürümeye hala devam ettiğini görüyoruz. Elleri cebinde, Rahat bir ifade takınarak kendi kendine konuşmaya başlıyor.
AJ Lee: "Bunun Ne kadar zor olduğunu anlıyorum... 9 Yıl'dan fazla ring kenarında veya ringde bulunmadım. Dün gece... Benim için çok anlamlı bir giriş konuşmam oldu. O mikrofonu elime aldığım an... Bir şeyleri hissedebildim. Elimde bir güç hissettim. Düşündüm. bu gücü bana verebilecek, imkan tanıyabilecek en doğru adayı seçmiştim. Onun Adı; Dolph Ziggler. Tüm Menajerlerin isteyeceği bir türden bir güreşçi. Paha biçilemez bir değeri bulunuyor. Onda Adeta bir star ışığı görüyorum. O gerçekten yetenekli ve iyi biri."
AJ, Konuşmasını bitirdikten sonra elleri cebinde bir süre daha etrafta yürümeye devam ediyor. Günün doğuşu saniyeler geçtikçe daha da yaklaştığını fark ediyoruz. Gözlerini Güneş'e doğrultarak konuşmasını sürdürüyor.
AJ Lee: "Fakat her birimizin bir konuda gelişme kat etmesi gerektiği gibi, Onun da bir konuda öğreneceği çok şeyi var. Eski zamanlarımda Kadınlar Divizyonunda ne kadar dominant olduğumu biliyorsunuz, değil mi? Aynı şekilde Dolph Ziggler'da Burada Dominant bir Güreşçi olacak. Tıpkı benim gibi... Bu sektörde fazlasıyla bulundum. Ben adamı gözünden tanırım. John Cena dahil çoğu kişiyle yakından ilgilenme fırsatım oldu. Bunlarla beraber Kadınlar divizyonunda Ün ve Popülarite Sahibi biri olarak Tarihe yazıldım. Ve şimdi, Geçirdiğim 10 Yıl aradan sonra İlk kez birine Fikir Danışmanlığı yapacağım. Bana bu konuda önyargılı olanlar var. Peki... Size soruyorum. Bea Priestley neden burada? İşini iyi yaptığı için. Bende bu iş için buradayım.... Tıpkı Diğer Menajerler gibi kendi müttefiklerimi destekleyecek ve onların zor zamanlarında destek olacağım. Menajer olmak, Sadece bir iş arkadaşı olmak değildir. Her konuda Müttefiğine yardımcı olmaktır. İyi bir Menajer olmak için, Müttefiğinizin yanında olmalı ve Ona daima sadık kalmalısınız. Sadakat Menajerler için en önemli şeydir. Bunu başaramayanlar gerçek bir menajer değildir."
AJ, Derin bir nefes aldıktan sonra rahatlığını koruyarak bakışlarını gündoğumuna döndürmeye devam ediyor. Kuşların cıvıl cıvıl sesleriyle beraber sakin ve tatlı bir ortamın tadını çıkarmaya devam ediyor. O sırada ise Gün doğumu gittikçe yaklaşırken konuşmasını sürdürüyor.
AJ Lee: "Kısacası, Benim kararımı eleştiren kişilerin yanılacağına eminim. Dolph Ziggler'ın doğru bir adam olmadığını düşünüyorlar. Ama öyle değil. Kendisi benim için doğru bir adam ve Hep öyle kalacak. Günün sonunda da hak ettiğimizi elbet ki alacağız. Bir Yıldız 'a verilecek en iyi şey; Saygıyla Alkışlamak ve Onun bir yıldız olduğunu kabul etmektir. Eğer ki bunu yapmazsanız... Üzgünüm ki sonuçlara katlanırsınız. Sert bir Adam'ın ve bir Yıldız'ın gazabına uğrarsınız. Dediğim gibi, bu sadece bir uyarı çocuklar."
AJ, günün doğumunun daha da yaklaştığını fark ettikten sonra iç çekiyor ve gitmeye hazırlanıyor. O sırada Belki de son kez konuşmasını sürdürüyor.
AJ Lee: "Vakit Daralıyor, Gitmem gerek. Ama er ya da geç insanlar doğru kararı verdiğimi anlayacak."
AJ Lee, konuşmasını bitirdikten sonra yavaş ve ağır adımlarla Sahil kenarından ayrılıyor. Kameralar, AJ'ın gidişini gösterirken günün doğduğunu görüyoruz.
Kameralar bu görüntüyle beraber kapanıyor.