TFF Müsabaka Formatını Değiştiriyor

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Play-off veya eleme gibi usulleri lig maratonu içinde doğru bulmuyorum. Basketbola çok yakışıyor evet ama basketbolun içinde çok farklı dinamikler var. Belçika ve Hollanda liglerine o kadar da gıpta ile bakmaya gerek yok zira tepe takımlarının kalitesi -hollanda ozellikle- bizim tepe takımlarımızın kalitesini çoğu zaman geçse de süper ligin farklı unsurları var ve çok da kalitesiz bir lig olduğunu söyleyemem.

Kıssadan hisse, Super ligde formata gelene kadar değişmesi gereken bir çok şey var. Aralarında belki de en sorunsuzu lig usulü maraton.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Emre Özcan'ın dediği şeye ben de dikkat ettim ankette birbiriyle aynı 3 tane soru var gümbür gümbür gümbürdedik. Ankete de hem neyi öğrenmek istiyorlar, nasıl bir şey düşünüyorlar öğrenmek için hem de ucundan kıyısından da olsa görüşlerimizi belirtmek için katıldık. Play-off'lu sistem bence güzel olur ama benim için derbileri fazla sayıda izlemenin bir önemi yok, hatta fazla izlemek zevki bile düşürüyor. Ama Süper Final tarzı bir play-off sisteminde bunu izlemek zevkli olabilir, 11-12'deki gayet zevkliydi bence mesela. 16 takımlı 8'e 8 gibi bir play-off ve play-out sistemine ben gayet okeyim sezon sonunda. 18 takım bile bana fazla geliyorken son birkaç senedir 20-21 bandından asla kurtulamadık. Ümraniyespor, Pendikspor gibi kalifiyesiz takımların varlığını da arttırdı bu durum maalesef. O yüzden 16 takım istiyorum, bence daha kemikleşmiş bir Süper Lig kadrosu oluşturur bu sistem ve ligin kalitesini de yükseltir.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: