- Konular
- 647
- Beğeni sayısı
- 2,000
- PG Nakit
- 825
- RPG Karakteri
- Liv Morgan / Roman Reigns
- Favori Güreşçi
- Malakai Black
Kameralar açıldığında Ryback'i bir arabada görüyoruz. Ryback telefonu oturtmuş ön kameraya bakarak konuşmaya başlıyor;
Ryback : Evet arkadaşlar biraz sürpriz oldu size de böyle pat diye karşınıza çıkmam ama ne yapalım a....k dayı sen ne zamandır piyasada yoktun millet suratını unuttu bu lavuk kim ayağı yapacak millet prodüksiyona para verdirtme git bir video çek biz yayınlarız dediler gibilerinden. Ben de bizi tanıyan tanır tanımayan da yol alır çektim oradaki çalışanlara. Daha sonra baktım bunlar yok dayı biz de emir kuluyuz memir kuluyuz falan çekince dedim tamam a....k bu sefer dediğiniz olsun. Bari kamera verseydiniz a....k 360p video çekiyoruz koskoca şirkette yani. Neyse arkadaşlar bu da dümenden bir anıydı. Geri dönüş ayağa göt ayağa oldu bizim anlayacağınız burada dümenden konuşma yapıyorum size. Zaten yakında ringdeki lavuklara film çevirince hatırlarsınız siz de gibilerinden.
Şimdi diyeceksiniz ki dayı bunca zaman neredeydin? Evdeydik a....k nerede olacağız. Şaka şaka dedim bir gün baba hem spor hem güreş nereye kadar amele miyiz biz a....k yerinde dedik bıraktım güreşi gibilerinden. Gittim bir tane kanki var benim Jack diye onla dedim gel dedim bir tane spor salonu açalım senle dedim gibilerinden. Tamam dedi bilmem ne güreş paralarını yatırdık oraya boyası badanası bilmem nesi açtık salonu. Başta iyi güzel işte reklam meklam yaptık bizim hayranlar geldi çocuklar sağ olsun abi dedi senin gibi olmak istiyoruz gibilerinden. Dedim oğlum biz de dedim çok da bir skim değiliz yani dedim gidiyoruz 3-5 tane hıyar tokatlıyoruz dedim geliyoruz üstüne burada basıyoruz biceps triceps vücudun dili olsa gelir burada anamızı bacımızı bırakmaz dedim gibilerinden. Çocuklar dedi olur mu abi işte ekranda görüyoruz seni çok güçlüsün herkesi kaldırıyorsun falan dedim oğlum adamı kaldırıp ne yapacaksın ibne misin sen koca adamı kaldırıp ne yapacaksın git manitanı kaldır yeter dedim. Bu nesli de anlamıyorum a....k çocuk fabrikada çalışıyor 1 poğaça 2 poğaça akşama kadar sonra diyor abi ben pump olacağım nah olursun a....k mideye protein mi giriyor a....k. Her neyse işte çocuklar geliyor gidiyor iyi de kazanıyoruz çıtırdan ne yalan söyleyelim sonra bir baktım bizim kasada paralarda azalma var acız a....k. Aldım Jack'i karşıma dedim ne ayak bu yani salon da dolu. Lavuk dedi onlar hep yıllık alanlar yeni müşteri gelmiyor bilmem ne dedim eyvallah. Sonra bir gün otururken açtım bilgisayarı can sıkıntısından milletin bilgilere bakıyorum ne kadar süredir üye gibilerinden. Baktım yeni gelenler de var yani. Sonra dedim ben bu lavuğa bir takip koyayım bakalım derdi neymiş. Açtım kameraları baktım bu ibne kasadan para cepliyor ayağı göt ayağı. Çektim bunu dükkanda dedim bu görüntüler ne ayak. Dedi abi kripto mu mripto mu ne ona bulaştım ödemem lazımdı kusura bakma gibilerinden. Dedim lan götoş ihtiyacın olsa vermez miyiz ne hırsızlık yapıyorsun dedi abi haklısın utandım falan dedim oğlum kusura bakma da sen o....ç.... musun dedi abi ayıp oluyor falan verdim 1-2 küskü buna kovdum dükkandan dedim polise gitmiyorum sen de s....g buradan gelme daha ben tek götüreceğim burayı dileniyor musun ne yaağımı yiyorsan ye dedim gibilerinden. Şu sıralar da cebimize para girmiyor tek başımıza kirası, elektiriği osu busu dedim biz bu güreşe dümenden dönelim oradaki para da cebimize kalır gibilerinden. Öyle oldu yeaani. Neyse arkadaşlar bu da dümenden bir anıydı. Film gibi hayatımız var anı bol a....k.
Dükkandayken arada dümenden bakıyordum maçlara eskisinden eser yok sinek gibi uçanı mı dersin 10 saniyede yatan mı dersin çoluk çocuk kaynıyor piyasa yeaani. Biraz da dedim ben bu lavukları dinlene dinlene s...kerim dedim yani. Formumuzdan da eksik kalmadık her gün çalışıyoruz salonumuzda zımba gibiyiz. Dayı sen de eskidin diyecek olan varsa gelsin ona da antika bir yumruk çakalım yani. Neyse dediğim gibi dedim piyasa bunlara kalmışsa ben dedim buradan kemerin de paranın da a.m...na k...yarım dedim ve böyle bir karar aldık. Siz kardeşlerin de gözünün pasını alacağız umarım. PGW'deki lavuklara da sesleniyorum babanız geldi a....k kapppat a.....k
Ryback gülerek telefonu eline alıyor ve yayını sonlandırıyor.
Son düzenleme: