- Konular
- 213
- Beğeni sayısı
- 1,005
- PG Nakit
- 330
Şirket: Ring Of Honor
Tarih: 14 Haziran 2013
Olay: ROH Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Jay Briscoe Kemerini Kardeşine Karşı Savunmadan Önce Bir Video Yayınlıyor
ROH videolarından alıştığımız klasik ROH introsundan sonra kameramız, Jay Briscoe ve kemerini çeken bir açıya geldiğinde Jay konuşmaya başlıyor:
Jay Briscoe: Kendimi yeniden tanıtmama izin verin. Benim adım Jay Briscoe, ROH Dünya Ağırsiklet Şampiyonu. Ve bununla ilgili bir sorununuz varsa, bu konuda bir şeyler yapın. A*mcıklar. Görüyorsunuz, erkekler ve kızlar, dışarısı oyun alanı değil, burası bir savaş alanı. Ama siz tiddlywinks(1) oynamakla o kadar meşgulsünüz ki bu boku anlayamazsınız.
Jay Briscoe: Şimdi, YouTube'da sizinle konuşmayalı uzun zaman olduğunu biliyorum millet, ama meşgul bir adam oldum. Bakın ben şampiyonum, ünvanımı savunmalıyım. İnsanların kıçlarını tekmelemekle meşguldüm. Davey Richards'a, Eddie Edwards'a, BJ Whitmer'a, Adam Cole'a sorun. Meşgul bir adamım. Üstüne, ''Dünya Ağırsiklet Şampiyonu'' parası alıyorum. Bu yüzden (Gömleğindeki düğmeleri göstererek) Bunları almakla, ıstakoz falan yemekle meşguldüm - s*ktir, şimdi hayır kurumlarına bağış bile yapıyorum! size bok atmıyorum. Ama, ah... Ama YouTube'a girmeyeli uzun zaman oldu ve bu, bilirsiniz, kalbime biraz ağır oturan bir konu, ben sadece sizinle konuşmak istedim millet. Bir dakika dikkatini bana verebilirsen.
Jay Briscoe: İnanamıyorum, bilirsiniz-- Şimdi ışığı görüyorum millet. Işığı görüyorum. Eskiden böyle düşündüğüme inanamıyorum. Eskiden böyle düşündüğüme inanamıyorum. Eskiden kardeşime güvenebileceğimi... düşündüğüme inanamıyorum. Koca kafalı kardeşim üzerime yürüyor ve Toronto, Kanada'da bu kemer için bana meydan okumak istiyor. Tüm insanlardan, Tavuk(2). Tüm insanlar arasında, Tavuk, nasıl olduğumu bilirsin adamım! Nasıl elde ettiğimi biliyorsun dostum, ben deliyim! Haydi Tavuk! Dünyaya karşı biz olmamız gerekiyordu, adamım! Dünyayı yöneten biz olmamız gerekiyordu! Sen güreşte güvenebileceğim tek adamsın! Bu saçmalığın nesi var, adamım? Ne, seni deli Tavuk, kemerin yok mu? Kemerin olmadığı için mi kızgınsın? Bu benim hatam değil dostum, Truth Martini memeleriyle dikkatini dağıttı! Kanada'da o**spular dikkatini dağıttı, TV Kemerini alabilirdin ama hayır, dikkatin dağılmıştı! Bu benim hatam değil, Tavuk! Bana neden kızıyorsun, adamım? Haydi ama Tavuk! Tüm insanlar arasında, Tavuk, nasıl--
Jay Briscoe: Size- size bir şey söyleyeyim. Size Mark Briscoe hakkında bir şey söyleyeyim. Mark Briscoe, o iki çocuk babası, bilirsiniz, aileyi geçindiriyor. Üç gelir kaynağı var. Ring of Honor'dan maaş çeki alıyor, babamdan maaş çeki alıyor ve benden maaş çeki alıyor. Ailesine destek olmaya çalışıyorum ve o nankör koca burunlu, koca dudaklı o**spu çocuğu gelip bu kemer için bana meydan okumak mı istiyor? Bundan daha iyisini bilmelisin, evlat. Bundan daha iyisini bilmelisin, Tavuk. Sana söyleyeyim, sana söyleyeyim - Baltimore, endişelenecek başka rakibim yok. Bu hafta sonu. Gelecek Cumartesi gecesi, 22 Haziran Du Burns Arena'da Jay Briscoe, Mark Briscoe'ya karşı, Tüm Sussex County, Delaware orada olacak! Tavuk, Ben- Ben sadece sana böyle söylemem gerekecek, Tavuk. Çocuklarının önünde, karının önünde, babanın önünde, annenin önünde, tüm arkadaşlarının ve ailenin önünde - kıçını tekmeleyeceğim evlat!"
ÇEVİRİ SÖZLÜĞÜ
1) Tiddlywinks. Çocukların oynadığı bizdeki tasoya benzeyen bir oyun
2) Jay'in sürekli Mark için kullandığı Tavuk hitabı aslında Mark Briscoe'nun bir lakabıdır. "The Sussex County Chicken"