Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duruma yakın birçok kaynak SI'a Danielson'ın gelecek yıldan itibaren tam zamanlı olarak güreşten uzaklaşacağını ama hala AEW'nun özel cazibesi olarak devam edebileceğini doğrulamış.
Harika bir güreşçi harika bir idol ama pasif bir yönetici benim gözümde. Bu adamın WWE döneminde yetkili olduğu dönem birileri için bir şeyler için topa girdiği olay 1-2 olay falandır. Aklımda Kofi’nin ana kemer almasında payı olduğu olay var başka yok. Ben Heyman gibi sorumluluk almayı seven adamları tutarım. ECW günlerinden bu yana çok şey için, çok adam için baskı yaptı. Bazıları yerine getirildi bazıları getirilmedi. 2017 döneminde istediklerinin çoğu yapılmadı diye biliyorum mesela. Şu anlık Danielson’ın yöneticilik dönemi bana göre böyle. Umarim ilerleyen dönemde farklılık olur. @Deathmatch Classic kudurur şimdi danielsona laf geldi diye seviliyorsun öz punkçım.
Bana göre en yetenekli üç güreşçi arasındadır ya promosu ayrı karizması ayrı ring içi ayrı karakteri ayrı her şeyiyle güzel adamdır. Umarım doğru bir karar veriyordur ama emekli olsa da dayanabileceğini sanmıyorum. Arada mutlaka bir yerlerde maçlara çıkar, böyle adamlar bu işi kolay kolay bırakamıyor.