RPG Polvo de Estrellas

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
250
3433.jpg

"Bajo la piel, ha Cody? Ya da kendine yıldız tozu mu diyeceksin ese? Sen ve senin ucube kardeşinin anlamadığı şey bu. Miras dediğin şeyi aynı şekilde yorumlamıyoruz. Sana sadakatten bahsedeyim Cody. Tamamlanmamış, gelip geçici anlık ateşlerden ibaret kariyerine dönüp bir bak. Payback'e sırt çeviriyorsun çünkü başaramadın. Aynı babanın Amerikan rüyasını, vergiler altında ezilen alt sınıfa yedirememesi gibi. Tüm o Flair ve Rhodes draması. Sınıf kavgaları. Hiçbiriyle mesul değilsin. Sorun da bu. Senin Payback'te olup olmamanın hiçbir kıymeti yok. İntikamını kimden alacağını bilmiyorsun. Senin aksine, benim içimdeki alevlenme beni kör edercesine yakıyor. Doğru veya yanlışlarla ilgilenmiyorum, sabes que? Ama sonunda, o ateşten geriye külden başka bir şey kalmıyor. En ufak kıvılcım bile kalmayana kadar, kül oluncaya dek. İşte sana yapacağım şey de bu. O yıldız tozunun hizmet edeceği tek şey Latino Heat için bir basamaktan fazlası olmayacak, y lealtad? Bunun için tam senlik bir hikayem var,

Genç delikanlı memleketinden çocuk yaşta ayrılmış, Cadiz'de çıraklık yapmış, Madrid'e gelmiş ve piyangoda ikramiye kazanmış. Gün gelip Prado müzesine gidince kendisinden sadaka isteyen, eli ayağı tutmayan yaşlı kadını yanından kovmuş. Yaşlı kadın ısrar edince, genç delikanlı dönüp bakmış ve ne görsün?
Kadıncağız annesiymiş.

Serás polvo, mamita. hahahahahah"

Dom Bad Blood'un bitişini izleyip ekranı kapatıyor. Yüzünde ufak bir tebessümle ayaklanıp odadan çıkıyor, arka alanı dolaşmaya başlıyor.

Screenshot-3.png

"Orale holmes, bu siktiğimin yerinde ahbaplık edecek adam yok mu?"
Dominik personellere çok aldırış etmeden arka alanı dolaşmaya devam ediyor. Yemekhane ve reviri kontrol ediyor fakat kimse yok.
"Anlaşılan Dominik Mysterrrio dışında kimse ek mesai yapmıyor, iş ahlakı por que hahahah-"
Dominik anında put kesiliyor olduğu yerde.
"Siz olduğunuzu fark edemedim..."

Screenshot-4.png

"Biliyorsunuz, işler çığrından çıkmış bir durumda. Devrimci zihniyetin PGW'ya iyi geleceğine inanmıyorum. Arka alanda bir kontrol yok, şovlarda yok. Ring, oportunidad, bam. Özgeçmişleriyle sizi tavlayan adamların kafasına estiği gibi çalıştığını görüyorsunuz. Viva la pepa, bizde böyle derler. Size düzen ve ahlak teklif ediyorum bayım. Sadece pay-off için gelen adamları sayarken unutursunuz, ya yeni gelenler, quién sabe? Size getireceği zararlardan mesuliyet almamak için ruh hastası gibi davrananlardan birini ringde harcadım. Gracias, bayım. Payback'in zirvesine ulaşana kadar temizlememiz gerekenler var. Verilen sözler yutulmaz, normalmente, no es así?

İzninizle, sayın Cornette.

Dermişim."

Dom kamerayı karşı kadrajına çeviriyor ama kimse yok.

"Bu seferki vicdan mastürbasyonu değildi."

Papito out.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: