RPG Wyatt Çiftlikten Sesleniyor

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
72
Beğeni sayısı
958
PG Nakit
160

Oan5x0rb_o.png

Şu görüntüye bir bak adamım, ne görüyorsun? (Wyatt arkasında duran kulübeyi işaret ediyor.) Ben bir ilim fabrikası görüyorum. Hayatında yaşayabileceği tüm uğursuzluklara göğüs gerebilecek kadar güçlü adamlar yetiştiren bir tedrisat görüyorum. Çünkü adamım, bu kulübe hiç bir zaman "acaba ne olacak" korkusuyla yaşayan adamlar görmedi. Dününü hatırlamayan, bugününü umursamayan ve geleceği göremeyen adamlar gördü. Eski gaspçıları gördü, tecavüzden yargılanan tır şöförlerini gördü. Hayatta her şeyi tüketme noktası olarak bildiğimiz "sıfır noktası"na kadar inmiş ve devamında süngüyü dik tutmaya çalışmış adamlar gördü. Sizin "ötekiler" dediğiniz adamlar gördü, madamlar ve mösyöler. Ve nasıl ki; yaralı bir hayvan sağlıklı bir tedavi süreci geçirdiğinde büyüyüp serpiliyorsa onlar da değiştiler. Zayıflıklarının elenebileceğini gördüler, yaraların kapanabileceğini, yeniden doğumun ilahi varlıklar eliyle olmasa bile mümkün olabileceğini! (Wyatt işaret parmağını salladıktan sonra sakalını ovuşturuyor.) Onlar, buraya başka bir adam olmak için geldiler ama bunun da ötesine geçtiler. Birer hasatçı olarak ayrıldılar. İşte bu adamım, bu PGW denilen ahırdaki tüm unvanları birleştirseniz bile elde edemeyeceğiniz bir şey. Ve şimdi kardeşlerim; fabrika yeniden üretime başlıyor. Bray Wyatt'ın eliyle seçilmiş olanlar, PGW'de büyük bir kıyama kalkacak. Şu an alelade it dövüşleriyle eğlendirilen bu kitle; Bray Wyatt'ın kılıcı altında çığlıklar atmaya başlayacak. İşte o gün geldiğinde, PGW'deki köpeklerin kaç para ettiğini göreceğiz. Görebiliyorum adamım, iç içe geçmiş çemberler halinde birbirlerine yaltaklanan büyükçe bir arkadaş grubu. Bunların düşmanlığı da, savaşları kadar yalan. Gülüşleri sahte, öfkeleri palavra.. Ve bütün bu fars oyunlarının ortasında ise bir kenara itilmiş olan Bray Wyatt.... Karşısına fırlatılan sivrisineklerle idare etmesi istenen bir hasatçı. Neyse ki PGW bir şirket değil... burası bir orman. Ve ormanda hiç bir hayvan, künyesinde yazıyor diye bir role oturtulamaz. Birbirlerini kanatarak, parçalayarak ve öldürerek besin zincirinde bir yer bulurlar. PGW de böyle. Tek bir şeye ihtiyaç var: O da zaman. Yakın zamanda yapacaklarımla, bu ormanda hangi mahlukat yaşarsa yaşasın tek bir kral olduğunu herkese göstereceğime şüpheniz olmasın. Follow.... the buzzards..

Wyatt sandalyesinde sallanarak kameraya bakar ve odak iyice yaklaşırken görüntü kesiliyor.

eiMHcFWT_o.png

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: