BROOOOOOOOOOOOOO
Olay adam herkesin konuştuğu o o**** çocuğu girişte görünüyor. Matt Riddle özgüveni yüksek bir şekilde girişte beliriyor. Seyircilere üsten bakan bir eda ile -biz buna o*** çocuğu edası diyoruz- onları selamlıyor.
"TULSA MATT RIDDLE GELDİ BEBEĞİM! Bir gün dünya şampiyonu olacağım ve hepiniz benim fanım olacaksınız! Özellikle sen! Sen de benim hayranım olacaksın!"
Riddle ringe giriyor ve seyircilerin karışık tepkileri var. O tescili bir Payback güreşçisi olsa da o*** çocuğu tavırları yüzünden nefret topluyor. Riddle ise kimseyi umursamıyor çünkü o gerçek sigma bir erkek. Riddle secdeye duruyor ve ellerini havaya kaldırıp pozunu veriyor. Ardından da konuşmasına devam ediyor..
"Buraya gelmeden önce bir haber aldım. MJF kovulmuş. Geçen Payback şovunda verdiğim dalga kendisine fazla gelmiş anlaşılan! Hahaha! Giderken arkamdan sövmüş. Hahaha! Giderayak bu kadar alçalmaya gerek var mıydı cidden Maxwell Jacob Friedman? Ben sana ne yaptım ki? Seni sadece yendim. Sen ringe geldin ben ringe geldim hakem zili çaldı ve güreştik ben yendim sen yenildin. Sen yenilmeyi hazmedemedin. Çünkü egoistsin sapkın düşüncelerin var. İnsanları tetikleyerek dünya yıldızı olmaya çalışıyorsun ancak adamın havasını böyle alırlar işte. Yanlış anlamayın kendisi her ne kadar bana sövmüş olsa ondan nefret etmiyorum. Hatta kimseden nefret etmiyorum. Çünkü hepimiz Allah'ın bir parçasıyız. Onun nurundan üflendik. En-El Hakk! Ben Hakk'ım Ben Hakk'tan gayrı değilim! Gördüğünüz her şey Allah'ın bir yansıması. Ben Allah'ım, sen de Allah'sın sen de Allah'sın. Ve MJF de Allah ama o bunun farkında değil. O yüzden ben kimseye nefret kusmuyorum. Fakat benim de kendime göre rahatsız edici bir rahatlığım var. Benim rahat bir şekilde MJF'i altıma almış olmam onun için onur kırıcı olmalı. Hahahaha!"
Riddle oç oç kahkaha atmaya başlıyor.
"Neyse MJF hayatında başarılar bebeğim beni unutma. Gerçi istesen de unutamazsın. İşte bende de öyle bir taşak! Buraya geleli sadece bir hafta oldu veya olmadı inanılmaz bir enerji yaydığımı düşünüyorum. Düşen reytingleri arttırdım. Chavo gibi kötü bir şampiyon benim enerjim sayesinde kemerini kaybetti. Aslında ben çok bir şey yapmadım o kibrine yenik düştü. Dava arkadaşlarını yarı yolda bıraktı. Yazık lan Chavo değer miydi bunca şeye? Mayhem denen kerhane yuvasını yıkacaktık önce ve sen bizim şampiyonumuz olarak önümüzden yürüyecektin. Adını altın harflerle yazdıracaktın. Sen ise o*** çocuğu olmayı tercih ettin. (sırıtıyor) Evet ben de bir o*** çocuğuyum ama ben arkadaşlarımı satmadım. Hatta Chavo'nun yarı yolda bıraktığı dostu Humberto'yu kanatlarım altına aldım. Adeta gökten inmiş bir melek gibi onu kanatlarımın altına aldım. İşin garibi de ne biliyor musunuz PGW geçen bir anket yapmış twitterde kim daha büyük oç diye soru sormuş. Ankette de benle Chavo'nun ismi var. Chavo %90 oy ile benim unvanı elimden almış. Neyse bir tek bunda kaybedelim. O*** çocuğu olmayı arşa çıkartmak da saygıyı hak eden şık bir hareket bence. Ama konumuz ne Chavo ne de yaşlanmış Goldberg. Konumuz elbette benim bebeğim. Matt Riddle'dan daha iyisini mi bulacaksınız? Şu boya şu saçlara şu six packlere bakın. Biliyorum Goldberg gibi yaşlanmış ve ezik bir adamın bu şovu temsil etmesi de canınızı sıkıyor. Onun aile dramaları cidden yoruyor be. Şimdi git Ferhunde kılıklı karına kemeri hediye et. Belki artık yanında olması için bir bahanesi olur ha?"
Seyirciler yoğun boo atıyorlar Riddle'a. Riddle ise oç oç kahkaha atıyor. Sözlerine devam ediyor.
"Kurtarıcı meleğiniz Matt Riddle olarak şirketi pespayelikten kurtaracağım. Ama bunlar aşama aşama olacak şeyler arkadaşlar. Bu evrenin bir dengesi var. Şu an istesem Goldberg'ü hastanelik eder ve tedavisi için de en iyi hastaneye gönderirim. Fakat bu evrenin dengesi var ve bu hareket tüm dengeleri bozar. huzursuzluk olur. Bir şeyi istiyorsan onu gerçekten istemelisin. Ona ulaşmak için ise bol bol vermelisin. Vermek derken ona bir şeyler sunmalısın. Birlerinin elinden tutmalısın. Ben Humberto'nun elinden tutmak istiyorum. Çünkü o bunu hak ediyor. Chavo onu sattı Angel Garza onu sattı. O yalnız ve Aussie Open ile ciddi bir maça çıkacak. Tek çıkarsa kesinlikle kaybedecek. Angel Garza ise ona yardıma gelmeyecek. Birilerine ihtiyacı var. Herkes o kadar nankör olmuş ki ucunda şampiyonluk olmasına rağmen kimse bu çocuğa yardım etmiyor. Çünkü herkes iki haftalık performans ile Dünya Şampiyonu olmak istiyor. Şampiyon olamayınca da sıkılıp şirketi terk ediyorlar. Olm siz benimle taşşşak mı geçiyorsunuz? Sen şampiyon olmak için en yaptın? Bu evrene bir şeyler sundun mu şampiyonluğu gerçekten hak edecek ne yaptın? Ben Humberto'ya teklifimi yaptım ve göreceksiniz kabul edecek. Çünkü benden daha iyisini bulma şansı yok. Angel Garza'dan da iyiyim ben. Eğer benden daha iyisi varsa gelsin bir zahmet beni de s*ksin. Hahahaha!"
Riddle kahkahasına devam ediyor. Surat ifadesi her şey onun ne kadar kaliteli bir oç olduğunu gösterir nitelikte.
"Artık her şey Humberto'ya kalmış ya kanatlarım altına girer ve en iyisi olur ya da Aussie Open'ın altına yatar. Karar onun. Gerisi çok da s*kimde BROOO! HAHAHAHA!"
Riddle sözlerinin ardından mikrofonu yere atıyor ve kitabın ortasından girip söylemiş olduğu sözlerin vermiş olduğu rahatlıkla arka alanın yolunu tutuyor. İşte öyle bir t*şşak. ;)
Son düzenleme: